Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

arslanım onu anladımda...o arada kelime olarak nedyolar...orayı soruyom...

İlker Yasinn...bişey bişey deseneee ...ama ney ...

Arkadaşlar koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak takımımız bizleri bir kez daha gururlandırdı ve tüm futbolseverlere futbolun ağızla değilde ayakla yürekle oynandığını bir kez daha isbat ettiler herkes mükemmeldi herkes hırslı inançlı ve kararlıydı ama dikkatinizi özellikle bir kişinin üstüne çekmek istiyorum GÖKHAN GÖNÜL atom karınca adam ya o nasıl bir teknik onasıl bir kondisyon hücumda gökhan defansda gökhan birebirde milletin belini kırmalar falan ben son üç dört maçtır Gökhanı büyük bir hayranlıkla izliyorum Türk futbolu bence muhteşem bir futbolcu kazanıyor umarım bundan sonraki maçlarımızıda istediğimiz sonuçlarla alır ve grup lideri çıkarız neden olmasın...

evet geldi dünyanın en büyük derbisi baskette ve paf takımlar maçında yenildik
ama saat 7'de ikisininde acısını çıkarırız.

Son düzenleme:
:cyclopsan arkadaslar fenerli olarak galatasaray bugun bitikti fenerdeki oyuncular gs da olsaydi acik ara liderdii vallah fb li olarak bu mac 5 0 lik macti saygilar

Harbiden bugün ayın 9'uydu ya. Keşke 9-0 yapsaydık tarihe yazardık. :mrgreen:

Arkadaşlar basit bir lig maçıydı unutmalıyız artık...:pCSK maçına odaklanalım...:bounce:

5'i kaleciyle karşı karşıya olmak üzere 6 net pozisyon vardı. Ooof of, yazık oldu :)

Arkadaşlar basit bir lig maçıydı unutmalıyız artık...:pCSK maçına odaklanalım...:bounce:

sinan engin de öle diyodu abartmayın canım alt tarafı liverpoolu yendik. sanki kasımpaşayı yendiler. 8 yediklerinde de abi adamlar hiç acımıyo yavv 4 5 6 7 8 attı adamlar diyodu. neyse şugar barom ben yinede sevgiyle kucaklıyorum seni muck muck:p:mrgreen::mrgreen:

sinan engin de öle diyodu abartmayın canım alt tarafı liverpoolu yendik. sanki kasımpaşayı yendiler. 8 yediklerinde de abi adamlar hiç acımıyo yavv 4 5 6 7 8 attı adamlar diyodu. neyse şugar barom ben yinede sevgiyle kucaklıyorum seni muck muck:p:mrgreen::mrgreen:

ula GS yi yenmek mesele değil...biz alıştık artık...birazda sıkıldık bu derbi geyiğinden...basit maç artık...Bizi Avrupa paklar...GS yi yemişin kime ne...:queen:

ula GS yi yenmek mesele değil...biz alıştık artık...birazda sıkıldık bu derbi geyiğinden...basit maç artık...Bizi Avrupa paklar...GS yi yemişin kime ne...:queen:

:mrgreen: valla öle diyosunda fenerin bu maça nasıl hazırlandığını görüyoz. bizim takım herhangi bi lig maçı gibi görüyo ve ölede dier takımlardan hiç bi farkınız yok ama siz bizi olduğumuz yerde görüp cicilenip süslenip hazırlanıyonuz yani bizim için fener ligteki takımlardan biri:cat:

:mrgreen: valla öle diyosunda fenerin bu maça nasıl hazırlandığını görüyoz. bizim takım herhangi bi lig maçı gibi görüyo ve ölede dier takımlardan hiç bi farkınız yok ama siz bizi olduğumuz yerde görüp cicilenip süslenip hazırlanıyonuz yani bizim için fener ligteki takımlardan biri:cat:

bizde adetdendir DAMAT gerdek öncesi süslenir püslenir...gelin kızımıza özel...:queen:

6y204uu.jpg

:cherry::queen:

Son düzenleme:
2. goldeki yengeç dalgası dansında koptum yavf one güzel bir arkadaşlık
ne güzel bir takım ruhu ne güzel bir taraftar topluluğu yavfff nee kadar
güzel bir FENERBAHÇE :flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:

Evettt şimdi sırada kim var hıımm CSK Moskova gelmiş sarı kanaryam hadi
bakem çıkalım şu üst turada hem beşiktaşımızın üzüntüsünü atalım üstümüzden
hemde türkiyenin puanını yükseltelim.

ben diyorumki yenilsekde önemi yok...çünkü INTER PSV yi yutar...o kadar güvemiyorum bu aralar takıma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar