[Başkent] 11 Aralık 2BİN7 18.30 Buluşması Asmaaltı Cafe

logo_phpBB.gif

11 Aralık Salı Saat 18:30 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE

Bir adet şehir dışından konuğumuz olacak. Maksat muhabbet, motorla gelmek şart değildir :p

resim2bs.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuk kim?.....

Meşhur ankara klasıği...Son anda başlık açılır... Ama katılım çok olur... Şimdi millet gene kıllanır.....:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuk kim?.....

Meşhur ankara klasıği...Son anda başlık açılır... Ama katılım çok olur... Şimdi millet gene kıllanır.....:p

son anmı:silent: abii yaşlanmışın artık:pale::p daha 3 gün var yaf:wiinkk:

:(

yaw arakadaşlar hafta ıcı unıversıtem var mılletınde işi gücü var bunu hafta snu yapsanız olmaz mı??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3 gün toplantı topiği için yeterlimi sence?..... Ahmet?..........

saat 18.30 dan sonra mı okul :silent:

hafta sonu herkesin planı oluyori buluşmalarımızı hafta içi akşamı olarka sabitliyoruz artık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 gün toplantı topiği için yeterlimi sence?..... Ahmet?..........[/QUOTE
abi bu moderatörün aklı bi karış havada:p:pale::cherry:bize toplantı yaptıracağıda yok 3 gün 2 gün idare edecez artık:p:cherry::queen:

Başkent MT ben ne diim size tabii toplantılarınız azalırrr, biz İzmir MT olarak yılın transferini yapmışız (Alp_tunay) valla gülmekten yıkılıyoruz her cumaaa...ben takılıyorum size iii muhabbetler... tanışmak görüşmek üzere...zaten yakında Proyuda transfer edeceğizzz....:queen::queen::queen:

proyu transfer ederseniz buluşma organizasyonlarınızda bozulmalar başlayabilir :cherry:

seyir cafe güzeldi yaw, kızılaya nasıl geleceğiz

proyu transfer ederseniz buluşma organizasyonlarınızda bozulmalar başlayabilir :cherry:

seyir cafe güzeldi yaw, kızılaya nasıl geleceğiz

hadi len tırt motorcular sizi :cherry: ben geziyom tozuyom valla, her akşam da netteyim, asıl ses çıkarmayan sizsiniz :p

Asmaaltı Cafe motorla gelecekler için park yerine sahip, arabayla gelecekler de Kocatepe Otoparkı'na bırakabilirler, otobüs, metro vs. ile de çok basit ulaşımı olduğu için kış toplantıları geçen yıllarda olduğu üzere Asmaaltı'nda yapılacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hadi len tırt motorcular sizi :cherry: ben geziyom tozuyom valla, her akşam da netteyim, asıl ses çıkarmayan sizsiniz :p

Asmaaltı Cafe motorla gelecekler için park yerine sahip, arabayla gelecekler de Kocatepe Otoparkı'na bırakabilirler, otobüs, metro vs. ile de çok basit ulaşımı olduğu için kış toplantıları geçen yıllarda olduğu üzere Asmaaltı'nda yapılacaktır.
Zeynel Abinle anlaşma mı yaptın len....:p:p:p

Şaka bir yana Motorcu adamın mekanı başka olur... Tavırlar daha ılımlı olur... Gerçi çok adam toplanmıyor sizde ama....:queen::queen:

Bizim tayfayı atıcaklar terastan sonunda..... Çok yaygaracı tayfa bu izmirliler.....:queen::queen:

Nası yeni kaçdın abi ben bildim bileli izmir grubu ilesin sen :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O zaman sen yoksan bende gelmim buluşmaya :pale:

Düşüncene teşekkür ederim..Sağol....:rendeer::rendeer::rendeer: Ama ordaki arkadaşlar da birbirinden değerli iyi çocuklar.... Bir araya toplanma güçlüğü çekiyolar sadece....

Buraya gel... Cuma akşamları pazarları hafta içi gerzaman beraber oluyoruz arkadaşlarla.....:cat::cat::cat: Misafirimiz olursun....:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar