Aprilia rs125,Gilera gfr125 veya Honda nsr125... Bilen varmı?

Buluyosunda nooluyo 1.250 ye satıyosun o kadar yatırdıktan sonra.. :queen::queen:

pınar bu satmıyo ki topladıktan sonra garajda yatırıyo motorları:mrgreen:
tahminimce torunlarına bırakcak onlar da onların torunlarına öle tarihi eser olucak o zaman baya bi deger kazanırlar:queen:

pınar bu satmıyo ki topladıktan sonra garajda yatırıyo motorları:mrgreen:
tahminimce torunlarına bırakcak onlar da onların torunlarına öle tarihi eser olucak o zaman baya bi deger kazanırlar:queen:

Yok yok gilerayı satmış 1,250 ye..:queen:
Sattığı adamda 4binden ilan vermiş sahibindene.. Keriz kim aceba şimdi :silent:

Slm

Slm Arkadaşlar Patlak Makınalarla Uğraşmak Bizim Işimiz Meslek Motorculuk Nede Olsa Bizim Işimiz Bu Yapar Satarız Biz Yeterki Bulun Siz Cevaplarınızı Bekliyoruz

Gilera Mxr 125 Aranıyor

Slm Arkadaşlar Gilera Mxr 125 Aranıyor Bilen Varsa Msn Adresini Versin

Evet arkadaşlar arada canlandırayım topiğimi bılen goren duyan varsa haber etsın bu aralar yıne kasınıyorum alıcam bıtane makına :p
Rs250 olsa en ıyısı olur aslında soyle en patlaklarından :queen:

ahhaha bi yaz bizde korsan işine girmiştik benzer cümLeLeri cok duydum :p

Arkadaş benım topiğimden kendine pay çıkarıyo ama olmaz :)
Kırklarelide gilera var demıstı gıttık baktık mxr125 cıktı motor :p
Bide benı cagırıyo gel gfr buldum diye :)
Hem o kadar yol yuruttu hemde benım topiğimde motor arıyo ben kabullenemem böle şeyleri bana yanlıs tersss :p
şimdı okursa baslar kulaklarım cınlamaya arkasından da telefon calar hadi bakalım aranıyoruz :queen:

o rs 125 bu yaz satıldı..mustafa abi neden kaldırmadı bilmiyorum.bilginize

Bilgilendirme için sağol. Bu arada ExTRma MX-R motorunu araştırıyordum ama sahibine ulaşamamıştım. Araya kış girince o işi erteledim. Malum burda kış çok sert geçiyor. Şehir merkezinde -30,35 derece gördük :) Eğer hala düşünürsen mart ortaları gibi bakarım yine. Sonra bakarım deyip ekti bizi deme. :wiinkk:

Bilgilendirme için sağol. Bu arada ExTRma MX-R motorunu araştırıyordum ama sahibine ulaşamamıştım. Araya kış girince o işi erteledim. Malum burda kış çok sert geçiyor. Şehir merkezinde -30,35 derece gördük :) Eğer hala düşünürsen mart ortaları gibi bakarım yine. Sonra bakarım deyip ekti bizi deme. :wiinkk:

Yok yok demıyorum zaten suan hazırda olan gfr yok piyasada olursa mx motorunuda yedek parca olarak almayı dusunurum..
Ben yıne haber verırım sana sağolasın yıne

GKN

gfr için
silindir, üst kapak, sargı mıknatıs debriyaj balata ve tasları mevcuttur
bilginize:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar