Arkadaşlar Bir El Atında Şu Polis Motorunu Çalıştıralım...(RESİM)

uğraşmasınlar abicim böyle şeylerle bizimkiler BMW ye biniyo kafaları rahat aynen tavsiye ederim :p

bizimkilerde hondalara biniolar senin gördüklerin motorize trafik polisleri olması lazım yeşil giyenler honda kullananlar yunuslar kırmızı siyahgiyinirler!!!
biraz ukalamı oldum ne:p

abi ya çok komik bir durum ya onların yerinde olmak istemezdim doğrusu:D

walla ne yalan söyliim ben isterdim polis olupta bedavadan öyle motorlara binmeyi....

terbiyeni takın uyuşturucu tüccarlarını yakalayanda polis teröre hedef olanda polis
insan konuşurken ağzına bir ayar verir ağzının ayarı yoksa susmayı bil herkesi de aynı kefeye koyma neden teröristlerin seni değilde polisi hedef seçtiği hakkında bir fikrin varmı motosikletlilere ceza yazdıklarından değil herhalde

:cyclopsan wow baba naptın be adamı bi öldürmemişsin:farao: ama haklısında aslında :wiinkk:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
KAŞKE TÜRKİYEDEDE BÖYLE OLSA YBRE VARKEN BENİ KOVALASA KOLAY KAÇARIM:cat:

terbiyeni takın uyuşturucu tüccarlarını yakalayanda polis teröre hedef olanda polis
insan konuşurken ağzına bir ayar verir ağzının ayarı yoksa susmayı bil herkesi de aynı kefeye koyma neden teröristlerin seni değilde polisi hedef seçtiği hakkında bir fikrin varmı motosikletlilere ceza yazdıklarından değil herhalde
UMARIM SENDE POLİS OLURSUN OGLUNDA SANA BOYLE DER

neyse hort mort ama motorun sorunu var :)
Bence platin meme yapmıştır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar