Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

küçükken bişiy derlerdi crayzboyone bu lafın altında kalıcağına ohoooo :queen:

Yok altında kalmak değil olay abicim..
İnsan herzaman ilkgünki heyecanıyla binemez motora.
Bazen arkadaşlar gezelim diyo istemeyerek biniyorum
Bazende durduğum yerde duramıyorum motora atlayıp dağ bayır dolaşıyorum..
Ama herşey normal yani öyle motor üzerinde farklı bişey hissetmiorum :)
Şunuda söyliyim motor uzun zamandır yatıyosa ve yeni tamir etmişsem ilk tur benim için özel oluyo :queen::queen:
Vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı :queen::queen:

Ben henüz bir şey hissetmedim. çünki daha binemedim...
birisi bindirsede biz de hissetsek :p

Yok altında kalmak değil olay abicim..
İnsan herzaman ilkgünki heyecanıyla binemez motora.
Bazen arkadaşlar gezelim diyo istemeyerek biniyorum
Bazende durduğum yerde duramıyorum motora atlayıp dağ bayır dolaşıyorum..
Ama herşey normal yani öyle motor üzerinde farklı bişey hissetmiorum :)
Şunuda söyliyim motor uzun zamandır yatıyosa ve yeni tamir etmişsem ilk tur benim için özel oluyo :queen::queen:
Vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı :queen::queen:

zaten abımde gaza gelmemıs

Motorum Yok ne yazik ki :pr: ama şunu cok iyi biliyorum ki kendimi coook kotu butun dunyanın üzerime geldiğini hisettiğimde kendimi motor üzerinde hayal ediyorum bazen uzun düz bir asfalt, asfalt ufukta kayboluyor bende motorla bunu takip ediyorum ağaçlar yanımdan silik gölge gibi yok olup gidiyor yada otobuste trafikte sıkıştığımda üüüüffff yeter dediğim an kendimi yine motor üzerinde buluyorum agir agir ilerliyorum ciseleyen yamura bakmiyorum cam kenarindaysam cami araliyorum yuzme carpan ruzgarla sanki vizörü aralamiş gibi hisediyorum hersey sıkıntı dert keder gidiyor bir anda ve bir gun bir motor alabilme hayali ile tüm zorlukları aşmaya calisiyorum ne bilim boyle birsey işte.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasıl hissedelim... Herkes kendini rossi gibi hissetmiyor mu?......:p

ben genelde tek özgur oldugum yer onun selesı kafama gore takıldıgım tek yer onunla dost gıbıyım her zaman benım dedıklerım olur hıç sesını çıkarmaz bazan hastalanır bazen canavarlasır bazen duygusallasır ama herzaman dostumdur bana hıç kelek yapmaz en iyi dosttan iyi dosttur onla balıga gıderız işim olur goturur evımın esıgıne kadar goturur adını bosuna yoldaş koymadık.

''..Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?...''
Genç ve aşık olduğumu....:p

özgür olabildiğimi,trafik ışıklarında en önde olabileceğimi, park sorunu yaşamayacağımı,daha ucuza ve daha keyifli yolculuk geçireceğimi, hissediyorum :cat:

motosikletin üzerine her çıkışımda; hayatın gerçekliliğini, tüm dert ve sorunları ve hatta bitmek bilmez geçmiş ızdırapları, gelecek kaygılarını bi kenera bırakıp, hayata tamamen yeniden başlıyorum...

İstediğim her yere gidebileceğimi hissediyorum...... Hemde hızlı bir şekilde.....:cat:

Özgürlüğümü hissediyorum, kendime olan güvenim artıyor.. Her km de zevk alıyorum, mutlu oluyorum, motosiklet aşktır diyorum.. ::blushani

kendimi trafik canavarı gibi hisediyom :p şaka haha
ne bilim rahatlıyom kendimi sanki rüzgarla birleşik sanıyom ve nezaman binersem binim o ilk motora binişim aklıma geliyor ve çok mutlu oluyom

çok iyi hissediyorum..
rahat..hızlı..özgür..
resmen enerji depoluyorum motorun üzerinde..

Güçlü ve farklı.................

kendimi trafik canavarı gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor içimden bises hızlıgit diyor ama motor gitmiyor :pşaka
kendimi özgür hissediyorum ama genellikle yazın kışın pek özgür kalamıyorum

özgür,asii ve hırçın hissediyorum buda beniii çoook mutlu ediyor..huzur veriyor...
sanki üstüne bindigimde dünyayı kurtaran adamın oglu benmişim moduna geçiyorum:mrgreen:(buda biraz abartılı oldu yaw) :mrgreen: olsun ama öyle:cherry:

İnsanın bedensel yorgunluğu uyuduğunda geçiyor ama beyinsel yorgunluk kolay kolay geçmiyor.Motosiklet kafası ağrıyanlara ,düşüp bayılanlara,biraz olsun hayattan soyutlanmaya birebir.Kısa bir tatil gibi...

++++++

Stresli bir günün sonunda baş ağrısı karın ağrısına birebir. Sen ve motorun başka yol ve egzoz sesi, başka dinlenme sakinleşme, adrenalin yolda her km de zevk, binmeyi bilenlere

Bende hayat budur dıom ve herseyı unutom sadece onume bakım hayellerımle motorumu suruom oh ne guzel oluo :)

Hiç düşünmedim ama ben hep aynıyım motora bindiğimdede farklılık yok bende :)
Sorunluyum sanırım :)

bi arkadaşım bişey deri ;

bi özgürlüğü yollarda bulduk! yollardan kopmamak dileğiyle

küçükken bişiy derlerdi extrema bu lafın altında kalıcağına ohoooo :queen:

Risk aldığımı hissediyorum ve o riskleri önceden görüp başka bir araçta yapamayacağım şekillerde yönettiğimi görünce... bilirsiniz, 32 diş olayı... :mrgreen:

Ya kardeşim, topiği başlatan sensin, hissettiklerini anlat bari de... Zevki sana kalsın!

Amah haa, hızlı gitme kardeşim, istemediğin bir yere de gidebilirsin!

Özgürlük, tamam.. Trafik ışıklarında en öne çıkmak, tamam.. Park sorunu yaşamayacağın da kesin.. Hatta, daha keyifli bir yolculuk yapacağına da inanırım... Amaa daha ucuza yolculuk yaptığını sakın söyleme; buna ben İNANMAM! Yine de bir ihtimal var; senin motorun kaç cc imiş bir bakalım, bakalım... Haa, 150 cc ve hem de CBF... Tamam, idare eder o zaman!

Çok güzel yahu, buna söylenecek laf bulamadım açıkçası, ne mutlu sana!

Buna da bir şey diyemedim.. Sonuçta tercih meselesidir tabi...

Bu daha tam büyümemiş, hala çocukluğunu yaşıyor, bırakalım oynasın...

Allahallaa.. Ya ben her seferinde enerji kaybediyorum, ne iştir anlamadım?

Ne kadar ama...? Yani kaç BG ve kaç NM fark oluyor diğerleri ile aranda?

Önemli değil be kardeşim, bunun ilk baharı ve son baharı da var. Kalan 2 mevsim sana yeter, idare et artık!

Buna bir şey demeyelim, kafayı sıyırmış nasılsa...

Ulan bu adam psikolog mudur nedir? Ama biraz acemi galiba, herkese de aynı reçete yazılmaz ki birader!

Neyse, sonuçta anlıyoruz ki herkes iyi kötü bir şeyler hissediyor...

Ha, ben mi Motosiklete Bindiğimde Kendimi Nasıl Hissediyorum? Nasıl olacak yahu, korkak ve güvensiz hissediyorum tabi ki... Çevremdekilerinin tümümün sapık deliler olduklarını ve her an bana saldırabileceklerini düşünüp bunalıma giriyorum, şu lanet kask yüzünden görüşüm ve duyuşum kısıtlanıyor zaten... Yok ya tadı kalmadı bu mesleğin. Ben o asfaltsız, tenha köy yollarımı ve yolsuz tarlalarımı özlediiimmm... :salut:

Ben henüz bir şey hissetmedim. çünki daha binemedim...
birisi bindirsede biz de hissetsek :p

Motorum Yok ne yazik ki :pr: ama şunu cok iyi biliyorum ki kendimi coook kotu butun dunyanın üzerime geldiğini hisettiğimde kendimi motor üzerinde hayal ediyorum bazen uzun düz bir asfalt, asfalt ufukta kayboluyor bende motorla bunu takip ediyorum ağaçlar yanımdan silik gölge gibi yok olup gidiyor yada otobuste trafikte sıkıştığımda üüüüffff yeter dediğim an kendimi yine motor üzerinde buluyorum agir agir ilerliyorum ciseleyen yamura bakmiyorum cam kenarindaysam cami araliyorum yuzme carpan ruzgarla sanki vizörü aralamiş gibi hisediyorum hersey sıkıntı dert keder gidiyor bir anda ve bir gun bir motor alabilme hayali ile tüm zorlukları aşmaya calisiyorum ne bilim boyle birsey işte.

Nasıl hissedelim... Herkes kendini rossi gibi hissetmiyor mu?......:p

ben genelde tek özgur oldugum yer onun selesı kafama gore takıldıgım tek yer onunla dost gıbıyım her zaman benım dedıklerım olur hıç sesını çıkarmaz bazan hastalanır bazen canavarlasır bazen duygusallasır ama herzaman dostumdur bana hıç kelek yapmaz en iyi dosttan iyi dosttur onla balıga gıderız işim olur goturur evımın esıgıne kadar goturur adını bosuna yoldaş koymadık.

''..Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?...''
Genç ve aşık olduğumu....:p

Dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim katılımınız için.
Bazı arkadaşlarımız motosikletin dışına çıkmışlar...
ama şunu unutmayalım motorsiklet asla ve asla ucuz bir zevk değildir..aşk değildir aşk yalandır gerçek olan tutkudur.. motosikleti bir yere hızlı gitmek için değil çabuk ve güvenli bir şekilde gitmek için kullanalım ve yeni arkadaşlarımızada bunu aşılayalım

Farklı hissediyorum. Herkes kafeslerine binmiş gidiyorken, ben özgürce gaz açıyorum. ::haapppy:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dengede hissediyorum.:cherry:

1980 li yıllarda BMW nin motto su ONLY FLYING IS BETTER idi bence bu o yıllarda yapılabilen motorlar bu günkü kadar iyi ivmelenemediği için söylenmiş:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sana kıl oluyorum ama en kısa ve en öz senin cevabın olmuş :)

Saol abi teşekkür ederim, niye kıl oluyosun?

Kendimi geliştirmek adına soruyorum(yanlış anlama o yönümü daha da sivrilticem), feedback bizim için çok önemli.:p

Bu arada açık sözlü insanları severim, yani ben sana kıl olmadım, bi halta yaramaz ama sempatimi kazandın.:cat:

Saol abi teşekkür ederim, niye kıl oluyosun?

Kendimi geliştirmek adına soruyorum(yanlış anlama o yönümü daha da sivrilticem), feedback bizim için çok önemli.:p

Bu arada açık sözlü insanları severim, yani ben sana kıl olmadım, bi halta yaramaz ama sempatimi kazandın.:cat:

ayeden incilerr :bounce: aye çiçekte verseydin barim... adama bak ya ne rahat helal be kardeş... :)

kanki peki dengeyi kaybedince ne oluyo.. taklayamı geliyon...

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayeden incilerr :bounce: aye çiçekte verseydin barim... adama bak ya ne rahat helal be kardeş... :)

kanki peki dengeyi kaybedince ne oluyo.. taklayamı geliyon...

Dengeyi bilmem de her önüne gelene çiçek verirsen kesin taklaya gelirsin:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar