[MT İstanbul] 7 Aralık Cuma Asker Öncesi Bowling oynuyoruz

evet millet havaya bakıyorum yagmurlu yarın için işe motorla gidim diyorum ordan yanınıza ugramak istiyorum ama bu havada motora binilirmi bilmem binsemde sırılsıklam olurum gibi geliyo ama motorsuz olursam nasıl yetişirim onuda bilmem bu arada kaça kadar ordayıssssss

hey topic te kimler varrrrrrrr

Son düzenleme:
bi aksilik olmadığı sürece orda olurum.tabi artçımada danışmam lazım

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet gelip senle didişmek isterdim ama moralim bozuk biraz, etrafa negatif enerji veriyorum, o yüzden gelmekten vazcaydım.:pale:

Sana hayırlı teskereler, artık döndüğünde kızdırırım seni.:p

Keyfim düzeldi sanki şimdide vazgeçtim geliyorum, eğer yine vazgeçmessem gelicem kanımca.:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ruh hali ne kadar değişken adamsın yaw:)

gel gel bak ben işi kırıp gelecem:wiinkk:

Pisikolojig manyaam ben:p Sanki başka türlüsü oluyo da.:p

Gelcem kanımca, yarın koşuyolunda işim var, akşam üzeri gidicem, ordan çıkıncada bowling'e uğrarım.

Gerçi ben anlamıyorum bu delikli toplarla oynanan oyundan ama Mehmet hamburger var demiş, obezitim ben.:cherry:

GKN

amcaaa
o topları şişelere atınca nooluyoo:queen:

pınar sana resim cekilmek için bahanemi lazım yeterki foto ceken biri olsun hemen yapıstırıyon pozu

Yok olm yanlış anladın sen daha doğrusu anlamadın :)

Biz geçen toplu resim çekinicektik, semih gelmedi topsuz çekinmek durumunda kaldık.. Semihi oraya buraya fırlatmam ben anca resim çekinirim diyorum :queen::queen:

Yok olm yanlış anladın sen daha doğrusu anlamadın :)

Biz geçen toplu resim çekinicektik, semih gelmedi topsuz çekinmek durumunda kaldık.. Semihi oraya buraya fırlatmam ben anca resim çekinirim diyorum :queen::queen:

semihli yada semihsiz toplu yada topsuz foto ceken biri varsa poz veren bir pınar vardır her zaman :mrgreen:

semihli yada semihsiz toplu yada topsuz foto ceken biri varsa poz veren bir pınar vardır her zaman :mrgreen:

Olm Savaşı söylüyosan eğer alışkanlık oldu artık onu görünce direk foto moduma giriyorum :cherry:
Bodrumda bilem bulduk birbirimizi fena alıştırdı beni onu görür görmez poz verir oldum :queen::queen::queen:

Olm Savaşı söylüyosan eğer alışkanlık oldu artık onu görünce direk foto moduma giriyorum :cherry:
Bodrumda bilem bulduk birbirimizi fena alıştırdı beni onu görür görmez poz verir oldum :queen::queen::queen:

hadi canım :) tabi canımmmmm :mrgreen:

Yaa bu arada ben alçılı ayaklan ve araç bulamadığım için gelemeyeceğim Mehmet.. Sana şimdiden hayırlı teskereler dilerim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar