Tavsiyeleriniz emrinizdir!

Arkadaşlar abiler ablalar merhaba!Ben henüz lise 3.sınıf öğrencisiyim.Motor almak istiyorum fakat kararsızlıklarımın önüne geçemiyorum.Daha önce cross'tan chopper'a,enduro'ya kadar motor sürdüm,tecrübeliyim yani...

Ancak ben bugünlerde sık yaşanan trafik kazalarından korkuyorum.Bu yüzden kendime uygun motoru seçemedim.:silent:Lütfen bana yardım edin.Hem uzun yol gidecek hemde çok fazla hızlı gitmeyecek maliyeti ucuz bir motor arıyorum.Ehliyetim 1-2 aya kadar çıkıyor.

CAMİYE'DE BANADA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN:rendeer:

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN::sos::

Boy-kilo kaç? Tecrübe dediğin şeyi biraz daha açarmısın? Mesela cross'u ne kadar zaman kullandın? (Bi tur versene abi be!'leri sormuyorum:cherry:)) Aileni bu konuda ikna edebilirmisin?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hey büyük Allahım ya... Güzel kardeşim, bu işe kaç paralık bütçe ayırdın? Sıfır mı yoksa ikinci el mi düşünüyorsun? Burada kelime başına ücret mi alıyorlar? Yazsana üç beş satır daha ki seni ve durumunu anlayalım, ona göre değerlendirelim!

Hem, motosikletin modelinin kazalarla ne alakası olabilir? Kazaya uygun olan ya da kaza yapmayacak motosiklet modeli mi var? Motosikletin ne olursa olsun, trafiğe uygun olan senin ruhun olmalıdır!

Son olarak; her tür motosikletle uzun yol yapılabilir ve hiç bir motosiklet hızlı gitmez, sen kendine hakim olursan! Yok, kendine hakim olamayacaksan hiç bulaşma bu işlere... Bir de senin için üzülmeyelim!

kardeş once duşuk cc lerle baslasan daha ıı ha ıllada canavar alacam dıyorsan sormana gerek yok paranın yetııgıne gıt yapış

tarzını beLirle o tarza uygun düşük hacimli modellerle başLa :)

GKN

aYe
yok yok
ne bilim garibime gitti dicem bozulcak çocuk:p

amca size baba diyebilimiyim dicek gibi duruyoda mikrofondan:queen:

güzel bir scooter la başla 2. el ve ucuz olsun sonra büyütürsün

honda cbf 150 al bence çok güzel motor ikinci elide değerli eğer 2 el alacaksan dikkat et ama kuryeden çıkma olmasın :)

Bence hayabusa almalısın...
Millet makinayla alakadar olur da seni görüp gülmek kaydiyle kalp krizi geçirmezler :queen::queen:

honda cbf 150 al bence çok güzel motor ikinci elide değerli eğer 2 el alacaksan dikkat et ama kuryeden çıkma olmasın :)

ne o kurye motoru alınmaz die bi kaidemi var adamım...

benim motorum kurye motoru ama hususi motorlar benimkiyle kafa tutamaz motosiklette kurye die ayrım yapmayalım arkadaşım sonuçta ticaret ticarettir.. insanların aklını çelme... motosiklet otomobil değildir... yağını değiştirir gidersin adam gibi kullandıktan ve düşmedikten sonra hiiçç bişey olmaz kurye çıkması olmasınmış hadi ordan...:pr::pr::pr: kızdırmayın beni :queen::queen::queen:

Arkadaşlar abiler ablalar merhaba!Ben henüz lise 3.sınıf öğrencisiyim.Motor almak istiyorum fakat kararsızlıklarımın önüne geçemiyorum.Daha önce cross'tan chopper'a,enduro'ya kadar motor sürdüm,tecrübeliyim yani...

Ancak ben bugünlerde sık yaşanan trafik kazalarından korkuyorum.Bu yüzden kendime uygun motoru seçemedim.:silent:Lütfen bana yardım edin.Hem uzun yol gidecek hemde çok fazla hızlı gitmeyecek maliyeti ucuz bir motor arıyorum.Ehliyetim 1-2 aya kadar çıkıyor.

CAMİYE'DE BANADA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN:rendeer:

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN::sos::

bak gökselim canım kardeşim,
öncelikle al A2'yi koy cebine ve ardından kask,mont,dizlik,eldiven vs. gibi olmazsa olmaz korumalarını edin ve ardından sana ilk motosikletin olma görevini yapacak olan ve tecrübesizlikten yaptığın hataları sana felaketlere döndürmeyecek torku-gücü az ama güzel görüntülü bir makine edin,mümkünse japon al ve satarken çok zarar etme...........tecrübelerin ve sen de büyüdükçe motosikletinde büyür istediğin cc.lere de ulaşırsın kazasız belasız işallah kardeşim,sevgilerimle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar