bu kadar çok yakmasının sebebi nedir lütfen bi bakın

GKN

güneşi balçıkla sıvarıs o zaman
patronuma laf yuk:mrgreen:

hani derler ya ay dede geceleri nöbet tutar sabaha kadar hiç yorulmaz yetkili servisler gece gündüz çılışır sende ay dede gibi ol :) beraber buradaki bütün arkadaşlara yardımcı olalım:) ben de güneş gibi olurum? :)

güneşi balçıkla sıvarıs o zaman
patronuma laf yuk:mrgreen:
Yirim ben senin patronunu :queen::queen:
hani derler ya ay dede geceleri nöbet tutar sabaha kadar hiç yorulmaz yetkili servisler gece gündüz çılışır sende ay dede gibi ol :) beraber buradaki bütün arkadaşlara yardımcı olalım:) ben de güneş gibi olurum? :)
Yok ben geyik olçam dedelik benim işim deil :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
konuya açıklık getireyim

bu varyatör,kayış,debriyaj takımı (sağdaki debriyaj tası)

IMG_8210.JPG

buda debriyaj tası çıkmış halde debriyaj balataları

IMG_8216.JPG

burgmanda olay bu şekilde bildiğim kadarıyla majestide aynısı olması gerekiyor en azından birinin varyatörü diğerine uyuyor.

Bu tasın rengini pek beğenmedim..Aşırı sert yapılmış.... Mavilik olayı hoş değil...Sanırım birde tadilat görmüş..... Orjinalini kesip sert pabuç koymuş ve puntalamışlar....

Biraz daha bilimsel bakarsak birbirine kaynatılmış iki nesnenin ısıdan genleşmeleri farklı olacağından mutlaka kasıntılı çalışacaktır.... Bu da ya çırpınmaya ya da balataları zamanından önce eskimesine yol açacaktır....

Erencim umarım bu resim senin motorun değildir.....:p:p:p

GKN

alp_tunay abi orjinali öyle deildir dimi?
bide zannediyorum bu tamir için sökülme fotosu
parçalar deiştirilip toplanmıştır sanırım sensei:)

Bu tasın rengini pek beğenmedim..Aşırı sert yapılmış.... Mavilik olayı hoş değil...Sanırım birde tadilat görmüş..... Orjinalini kesip sert pabuç koymuş ve puntalamışlar....

Biraz daha bilimsel bakarsak birbirine kaynatılmış iki nesnenin ısıdan genleşmeleri farklı olacağından mutlaka kasıntılı çalışacaktır.... Bu da ya çırpınmaya ya da balataları zamanından önce eskimesine yol açacaktır....

Erencim umarım bu resim senin motorun değildir.....:p:p:p

yok benimki değil:wiinkk:
ama bu tarz makinalarda debriyaj çok fazla ısı ürettiğinden debriyaj tasının dış yüzeyde yüksek ısıdan kaynaklanan oksitlenme oluyormuş
benim debriyaj ben almadan önce değiştirilimiş sanırım ondan tertemizdi ama varyatörün ağırlıklarının elden geçirilmesi gerekiyor.

buda tasın yakından görüntüsü

DRUM+removed+on+600+miles.JPG

ve içi

Inner+Drum+Spots+.JPG

Son düzenleme:
valla yayan geldim uzakmış bu başlık. 1000RR gitmiyosa R1 diye motor yok ozaman. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar