ALIN sıze motoru sadece gösteriş iiçin kullannan dengesizler

İyide hepiniz boşa konuşuyorsunuz.
Atalarımız ne demiş? Eşeğe Altın Semer Vurmuşlar Eşek Yine Eşek miş.
Yani Türkçe Meali;bu dengesizleri uyarsan ne olur uyarmasan ne olur...
Saygılar.

çok ciddi sinir oldum bu vidyolara aıza alınmayacak kufurler yazdım youtube a da walla cileden çıkarıyolar adamı inşallah deusup kimsenin gormedigi biyerde geberirler...

Pek de şaşırmadım ben,bunlar 10 tonluk kamyona 22 ton atıp sonrada freni patlayıp telef olanların, şahin arabaya turbo takıp 200 görmeye uğraşırken
geberip gidenlerin cemaatinden yani aynı kafadaki zavallılar.Motora binerken besmele çekip,işi Allaha bırakan ve kırmızı ışıkta size acıyarak ve uzaydan gelmiişiniz gibi bakan bu adamlara sadece gülerek selam vermekten başka bişi
yapamazsınız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çapulçular işte gerizekalı embesiller

Bunlar yatmak için motora biniyo. önce motora sonra tabuta yatıyolar.

İyide hepiniz boşa konuşuyorsunuz.
Atalarımız ne demiş? Eşeğe Altın Semer Vurmuşlar Eşek Yine Eşek miş.
Yani Türkçe Meali;bu dengesizleri uyarsan ne olur uyarmasan ne olur...
Saygılar.

Usta bu arada sen iki atasözünü birbirine karıştırdın :> ama buda uydu birşey olmaz Blackpanther sözü oldu:rendeer:

Olm motorsuz motorcu mu olur? Motorun yok motoru olanları dışlıyosun çok ayıp sana hiç yakıştıramadım :queen::queen:
:cherry:

çok ciddi sinir oldum bu vidyolara aıza alınmayacak kufurler yazdım youtube a da walla cileden çıkarıyolar adamı inşallah deusup kimsenin gormedigi biyerde geberirler...

Bilinçsiz kullansa dahi motorcunun motorcuya beddua etmesini yadsıyorum... Biraz daha usturuplu yorumlar yapsak...

Son düzenleme:

GKN

ne var benimde motürüm yok
ama Honda suzuki ve yamaham var:mrgreen:
honda motorlu testere (büyükbabamın) suzuki jeneratör (bizim işmerkezinde)
yamada 25 hp uzun şaftlı motor (teknenin kıçında:))
3 tane motürüm var hemde capon,
şindi söle bakim oliimiymiş motorsuz motocu :p

arkadaşlar zaten bizim millet motora akıllı adam binmez diyor bunları gören bu motorcuların hepsi deli der...:):queen:

Alışkanlık meselesi.Bu arkadaşlar biliyodur tehlikesini ama adrenalin denen şey gerçekten bağımlılık yapıyor.Bi süredir motora binemiyorum ama gecelerdir rüyamda otobanda hızdan,arazide off-road'a kadar hepsini yaptım:).Vazgeçemezler bu işten.Aralarında mefta adaylarıda baya fazla bu sebeple.Akıl fikir diliyorum.

ama bide şu gerçek var bunları yapanlar biraz eğitimsiz olabilir tabi bu arada belki imkanlarıda kısıtlıdır bunu yapanlara olumlu yada olumsuz yaklaşmak o kadarda önemli deil onları uyarmalı bir daha yapmamalırı için onlara en başta imkan,olanak.eğitim sağlamak lazım diye düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar