Acemiye Yer Var Mı? (GKN arkadaşın Tavsiyesi Ile)

GKN

abı ben resmı kodum ama gornumuo nden sen anlamadım allah allah :D nese sen daha guzel bı resım koy bacaklarında gorusun shordlu bıse olsun kı guzel bıse yapak zatı ole pantolon gıbı gorunuodu yıne :D ben sana msnden atarım sende buraya koyarsın abı :D oke

bu ne demek lo
geymisin olm sen:queen::queen::queen:

haha abı uzdun benı ya ne geyı abı ya vallaha cok uzdun ya :(((((((( ole soz senın agzına bıle yakısmadı ben abım :(((

Bıde msn ekledım senı ama galıba ya sen kabul etmedın yada cevrımdısın

cok uzdun :((((((( :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bak buda sizin oradan:queen:

Bu çok iyimiş bee, yeşil ninja gözüme bir başka gözükmeye başladı artık, bu ikinci yeşil ninjalı favori masaüstü resmim oldu.:queen::queen::queen:

Gülme krizine girdim ben, resimdeki sahne klip gibi gözümde canlanıyor, arka planda da vanilia ice'dan ice iceee babyy ohh ohh vanila çalıyor.:queen:

Ahanda şarkısı;

[YT]wXNeRserwC0[/YT]

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
motorsıklet genc bır ınsanın yasından buyuk bırıne yaslı bır ınsanında genc bırıne asık olmasına benzer hem ımkansızdır hemde vazgecılmez bırsey yasam tarzı dıyebılırız bızım ıcınde bır tutku bır ask bır sevgıdır motorsıklet bence yasınıza aldanmayın her ınsanın ıcınde bır cocukluk vardır katılımınızın devamını dılerım gazıantep mt den slm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
prenses öğrenmenin ve öğretmenin yaşı varmı ? Hayır asla yok içinde azim olduktan sonra nasıl mor bisikletini sürmeyi başarmışsın bunuda öğrenirsin ama sen kendi kendine öğrenmeye çalışlma sakın hani çöp konteynırına çarpmışın ya allah göstermesin bu sefer ucuz atlatamazsın trafiğe tamamen kapalı bir alanda yanında gerçekten bilen biri sana gösterirse 3 , 4 seansta kullanmaya başlarsın bunu sana da şöyle pembe bir vespa ne yakışır hadi şimdiden hayırlı olsun bize, artık prensesimiz de olsu önünde eğilin çabuk

GKN

sende başlık aç kendini tanıt
ama başıa GKN arkadaşın tavsiyesilyle yazmasanda olur:mrgreen:

abı forum yazan yere bas gır oraya ondan sonra motosohbete tıkla ve orda sag uste yenı konu ac var ona tıkla ac sonra konunu :D

prenses öğrenmenin ve öğretmenin yaşı varmı ? Hayır asla yok içinde azim olduktan sonra nasıl mor bisikletini sürmeyi başarmışsın bunuda öğrenirsin ama sen kendi kendine öğrenmeye çalışlma sakın hani çöp konteynırına çarpmışın ya allah göstermesin bu sefer ucuz atlatamazsın trafiğe tamamen kapalı bir alanda yanında gerçekten bilen biri sana gösterirse 3 , 4 seansta kullanmaya başlarsın bunu sana da şöyle pembe bir vespa ne yakışır hadi şimdiden hayırlı olsun bize, artık prensesimiz de olsu önünde eğilin çabuk

Yakışır değil mi bana pembe vespa;
Bu arada eğilenler kalkabilirler;
PRENSES izin verdi....:)

Bisiklete binmem oldukça düzeldi; dün akşam yarım saat birkeyif keyif.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar