motorumu nihayet bitirdim

Evet arkadaşlar sonunda motorumun boya ve diğer aksesuarları tamamlandı,artık
tam bir kızılderili oldu yani İndian:queen::queen::queen:

evet işte motorumun son şekli,aslında hazır olan kızılderili baltası ve ok-yayda var
ama onları nisan ayında monte edicem,bu arada yaptığı güzel çalışmayla bana
fikir kaynağı olan Murat Gergerli kardeşime sonsuz teşekkürler.:rendeer:

güzel olmuş hayırlı olsun.airbrush başarılı ama sanki biraz fazlamı abartmışsın?
yinede güzel kazasız belasız günlerde kullan.

motor tamam artık kafanada kask yerine kuş tüyleri taktımmı ihsan baba gelio die tanır herkes seni:)
hayırlı olsun ugrasına degmiş gercekten:rendeer::rendeer:

İHSAN BABA tek kelıme ile pörfekto manifeto komprende muços grasyas yanı super ellerıne saglık harıka bır ıs cıkartmısıın yakısır sana UG:queen:

ön cam ve sisy bar ı çok beğendim abi elini öpene 10 kağıda satarsın bunu. :queen:

ihsan abi bu ne yahu.artık sana şef diyecem:mrgreen: emeğine sağlık.bu arada senin motor siyah değilmiydi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:silent:

abi inanmıyom ya onlar ölü kuşların tüyümü kaç kuş öldürdün kreasyon yapmak iiçin :mrgreen:

ama güzel olmuş

ön cam ve sisy bar ı çok beğendim abi elini öpene 10 kağıda satarsın bunu. :queen:

Yok kardeş bunu satmam ben,elimde balta trafiğe çıkıcam yaza,İstanbul şöförlerini yola getiricem:queen::queen:

ihsan abi bu ne yahu.artık sana şef diyecem:mrgreen: emeğine sağlık.bu arada senin motor siyah değilmiydi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:silent:

Hee hee doğru siyahtı,ama ben siyaha boyatmıştım ruhsatta bordo,böylece renk
değişiminden kurtardım:p

abi inanmıyom ya onlar ölü kuşların tüyümü kaç kuş öldürdün kreasyon yapmak iiçin :mrgreen:

ama güzel olmuş

Ya bunlar eceliyle ölmüş kuşlar,valla ben masumum:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ihsanhakan ben bu motoru sultanahmet adliyesinin önünde sarp erem'in ölümünü protesto ederken gördüm sanki.inşallah öyledir öyleyse tebrik ederim,bizler böyle günlerde motorculuk ruhunu ön plana çıkarmalıyız.bu arada motorunda çok güzel olmuş hayırlı olsun.

ihsanhakan ben bu motoru sultanahmet adliyesinin önünde sarp erem'in ölümünü protesto ederken gördüm sanki.inşallah öyledir öyleyse tebrik ederim,bizler böyle günlerde motorculuk ruhunu ön plana çıkarmalıyız.bu arada motorunda çok güzel olmuş hayırlı olsun.

Evet kardeşim doğrudur,bence motorculuk sadece gezi veya toplantı değil ve
olmamalıda.Toplumsal olaylarda tam bir dayanışma içinde olmalıyız bence ve
insanlara bizlerin arasındaki dayanışmayı,sevgiyi,kardeşliği göstermeliyizki birimize
birşey olduğunda hepimizin canının yandığını,bizim de insan evladı olduğumuzu,
hepimizin ailesi olduğunu anlayıp daha dikkatli olsunlar.:rendeer::rendeer:

Hakan abi ellerine sağlık, çok şık olmuş, nefis olmuş... :rendeer:

Nazar değmesin... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi eline ayağına sağlık... :) nefis olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar