[İzmir - MT]

işte sayenizde adam yazmaz oldu :mrgreen:kaçırdınız BEBE yi cumada gelmez artık işim vardı,yağmur vardı,çamura battı,yan yattı der şimdi :p gitti güzelim cumhuriyet sucukları:queen: belkide cevizli sucuk getirecekti :wiinkk: kesin yerleşir ankara ya bir dahada gelmez ( buda PRO ya yarar tabii )

yok çengiss abi kaçmadım, burda nete girişim boş bilgisayar görünce sızma suretiyle gerçekleşiyo,
yoksa merak etmeyin msj alınmıştır,:wiinkk:

ünlü bi garsonun dediği gibi: " evet size bir diyet bira, sizede iki soğuk biber" hesbabı bende anladım isteklerinizi,

Ankaradan keçe getirecem, onu yidikten soora suyu içtimmi midede şişecek uzun süreli bi doygunluk verecek,
Afyondan da kıymık getirecem, dişleri karıştırmak için. :cat:

Anlama bence...:queen::queen:.. Ozzz çıkışı çin işi japon işi olayına benzemez.....:p:p:p:p

ya çin işi japon işi dediğimiz motosikletler. ben çinli ye biniyorum ya japon istiyorum sen yanlış anlamışsın. bi gece seni de götürecem ooze a kafa sallayacağız beraber

Ankaradan keçe getirecem, onu yidikten soora suyu içtimmi midede şişecek uzun süreli bi doygunluk verecek,
Afyondan da kıymık getirecem, dişleri karıştırmak için. :cat:

kardeşim benim ayak numaram 42. keçemde 42 olsun sağ ve sol olarak. kışın sıcak tutar hem:cat:
kıymık işine gelince o konunun piri Forrap. nerde kıymık diken varsa ona batar

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Wallace,ben zaten dişimi karıştıracağım zaman ayağımdakileri çıkartıp kullanıyorum,tabi daha sonra yine kullanırım diye yerine takıyorum(gerçi sırf daha sonra kullanırım diye değil,soğuk girmesin diye de,yoksa soğuk alıyor o noktalardan).. Bayram için kendime yeni kıymık ve diken seti alacaktım,iyi oldu bu karmacomanın kıymık vs. getirmesi.

Karmamcomam,hayattan seni bu kadar bezdiren ne :pale: Bari kendine de narkoz felan al da gelirken biz aç MT İzmir liler verdiğimiz liste yerine seni keçe ve kıymıkla görünce oluşacaklarda çok acı çekme :pale:

eti sert olur bunun bir gün önceden şaraba yada alkole yatırmak lazım bir fıçıda yumuşasın :p sonra fırınlamadan önce aluminyum folyoya saralım suyu kaçmasın :mrgreen:bol baharat kullanırsak yaşlı etin kokusuda kalmaz nede olsa 31 yıllık et kolay ayrılmaz kemikten :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm en iyisimi 5 kg cumhuriyet sucuğu getir sen...... Valla seni çevirir yerler...Her nekadar 31 yıllık kart horoz olsanda.....

Hele zaten horoz kesmeye niyetli olanlarda varken.....:queen:

iii geceler millet ben yatıyorummm... resmen kanser oldum bugün telekomun grevi bitti benim internet cofladı, öküz arabası bilem sollar bugün benim netiii......:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çevrimiçi kullanıcılar
Şu an Sitemizde 7 Kayıtlı ve 45 Misafir üye bulunmaktadır.
Toplam: 52 kişi
alp_tunay, Fulish, GKN, kumita45 , mimarsuat, OzCaN35, Pınarr

Herkese G Ü N A Y D I I I I I N......:queen:

Saat 5 olmuş.....

Moderatör (forrap)
İyi haftasonları İzmir..

Yarın için gezi topici açacağım(dün gelenlere bahsettik),takipte olun:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar