slm herkeze yeni üye oldum bende kendi el yapımı motorlarımı koymak istedim

ben bu makineleri izmir yarış pistinde lastik yakarken gördüm :cat:lastik bitmeden kayış bitti devirden, İNANILMAZ aletler video da isteriz ONUR :rendeer:

valla helal olsun... e e e ne de olsa İzmir'li... Cengiz abi bu cocugun elinden tutmak lazim, dedigi gibi zor sartlarda calisiyo bi de imkani olsa ucurur İzmiri...

yanliz cift makinayla 165- 170 goruyom diyosun, peki nasil duruyorsun onu merak ettim...??????

Kardes h.g oncelıkle dılerımkı forumda her zmn katılımcı olmanı beklerım ama motorların gercektende 10 numara olmus elıne emeqıne saglık

Sıtede hayırlı gezmeler :D

Vallaha yatmadan once bıdaha solum motorların 10 numara :D msn nı ekledım kardes ordan kanki oluruk hehehe :D hadı herkes ALLAHA EMANET OLSUN

Son düzenleme:
emeğine sağlık ama 170 nasıl yapıyosun şaşıtıcı:silent:

ya isteyen abilerime ibre göstere bilirim yarıs pistine giderken iki tane racing otobanda gidiyordu bastım hızları 120 falandı bi baktılar yanlarından gectim geldiler yanıma yavasladık husisi olarak kaskı acıp teprik ettiler böle olunca grur duyuyorum kendimle bu arada cengiz abi video da var ama tehlikeli sartlar altında oldugu için koymuyorum acıkcası sade o hızı isteyen arkadaslara göstermek için yapıyorum bütün her yeri el emegimle yapıyorum aklımda daha bi ton sahiser var ama dediğimiz gibi imkan meselesi isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim her tür konuda fikir paylasımı yapabilirim artı motorun boyasını falan da ben atıyorum isteyenlere :)

msn adresim [email protected] isteyen arkadaslar ekleye bilir

cengiz abi aramızda 100 metre mesafe var ama bi görüsemiyoruz abi beklerim beraber motorla fotorafımızı cekip gururla forma koymaya artı o hızı yaparken canlı canlı görmeni isterim

Son düzenleme:
onur abı cok guzel yapıon ama motorlarını 10 numara oluo senle gercektende bulusmayı ısterdım !!!

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eline sağlık çok güzel işler çıkarmışsın
senin gibi yaratıcı ve efendi arkadaşları görünce daha bir gururlanıyorum
başarılarının devamını dilerim...
ve hangi motosiklet olursa olsun korumalarını sakın ihmal etme... :cat:

onur abım ınsallah gelcez su ehlıyetı seneye alıyorum!!! senle abı kardes olcaz dedıgım gıbı :) ınsallah o zamana kadar bırbırmızı daha da cok tanırıs ama ılk ısım motoru aldıgım zmn senın yanına gelmek :)

benide böyle motor yapan bir ark. avardı ama o kadarda deyildi am seni tebrik etmek lazım el emeği göz nuru bir mükemmel makinalar Hos Geldin buraya aslında sana sponsor bulmak lazım motorsiklet.net sana olsun:p:p bence güsel olur basarıların devanını dilerim

her türlü sponsorluga acıgız:) crayz tabiki gel kardesim benden sana bi güzellik de yaparım motoruna :p hepimiz bir ekibiz :p

eline sağlık çok güzel işler çıkarmışsın
senin gibi yaratıcı ve efendi arkadaşları görünce daha bir gururlanıyorum
başarılarının devamını dilerim...
ve hangi motosiklet olursa olsun korumalarını sakın ihmal etme... :cat:

sagolun abi benim için önce saygı zaten insanı mutlu eden önce saygı celcevesi benim görüsüm :cat:

benide böyle motor yapan bir ark. avardı ama o kadarda deyildi am seni tebrik etmek lazım el emeği göz nuru bir mükemmel makinalar Hos Geldin buraya aslında sana sponsor bulmak lazım motorsiklet.net sana olsun:p:p bence güsel olur basarıların devanını dilerim

su an aklımda daha güzel bi tasarım var fakat nakit bekliyorum buldugum her an yapacagım sabırsızım illa ben kendime degil bütün arkadasların motoruna yardımcı olmak tasarım yapmak ben mutlu eder bana gurur veri:cat:r

Son düzenleme:
sagolun ki yaptıgım ortamı görseniz yok böle dersiniz imkanım olsa sahiser yaratacam imkan yok küçüklerden baslamıstık bi ara büyük aldık sattık gene büyük düşünüyorum fakat küçük motorun hastalıgı bi baska hepsi ayrı bi heves

gamever46 gerçektende motorların hepsini çok güzel yapmışsın,oradaki sarı racinge,ve sonraki infernoya mavi snake olan motorlara hayran kaldım emeğine sağlık biliyosun sen bu işi tebrikler,

arkadaşı tasarım ve çalışmalarından dolayı takdir ediyorum. Başarılarının ve projelerinin devamı gelecektir umarım.

"Yani don lastiği ile bungee jumping yapmak gibi birşey bence"

şu yorumda akşam akşam beni bi kopardı ki sormayın. allah iyiliğini versin kardeşim yaa:) çok yaşa emi

Süper Moderatör (BBRR)
ülen elin amerikalısı çıkıyo alıyo bi indian motoru modifiye ediyo hala kırılamamış bir hız rekoru kırıyo .. filmi yapılıyo ayıla bayıla seyrediyoz .. gencecik biri çıkmış ..bırak modifikasyonu nerde ise yeniden motor yaratmış.. yok bunun koltuğu nerde kafanda neden kask yok .. neden bu motora böle bniliyo gibi abuk sabuk sorular sorulmuş...

bu genç arkadaş gibi insanlar olmasaydı biz hala at üstünde dolaşıyoduk .. aferin ben bu topiği ancak görüyorum .. süper ne diyim başka diyecek hiç bişi yok .. yaşının çok üstünde bir yetenek ... ama harcanır gider .. malesef doğru bu .. amerikada olsa bu çocuk şimdi çoktan bir modifikasyon servisinde tanınmış bir customcu olmuştu ...

Son düzenleme:
elelrin dert görmresin andaç :) başarılarının eevamını dilerim ve resim bekliyoruz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar