Gaziantep mt üc kafadar yollarda

Allah sizi taş etmesin emi :mrgreen:bensiz geziye gidersiniz demek alacagınız olsun.Çinli o ne viraj yatıştı abi yaw bana ögretirmisin sana zahmet .:mrgreen:neyse ellerinize saglık GAZİANTEP MT seviyorum sizleri:cherry:kalın saglıcakla

Allah sizi taş etmesin emi :mrgreen:bensiz geziye gidersiniz demek alacagınız olsun.Çinli o ne viraj yatıştı abi yaw bana ögretirmisin sana zahmet .:mrgreen:neyse ellerinize saglık GAZİANTEP MT seviyorum sizleri:cherry:kalın saglıcakla

ne demek bana bıle ogretı yanı sanamı ogretmıcek bu arada sen neden gelmedınkı ya calıs calıs nereye kadar bızrazda kendınıze zaman ayırın ama guzel oldu yawww ınsalla bırdakı eferler beraber gıderız

ahh ahh bir insan dizliğini bu kadarmı ararmış. Siz siz olun uzun yolk yapacaksanız dizliğinizi mutlaka yanınıza alın. Yok kabaymış, dizimde kötü görünüyomus, çevre bana bakıyomus geçin bunları soğukta dizliği o kadar çok arıyorsunuzki.

sen genede soguk oldugu için degilde canını dizini düşündügün için tak herzaman olurmu anlamdıysan çince konuşayım:)))):mrgreen::mrgreen::p

Arkadaşlar tebrik ederim. İnşallah güzel geçmiş ve iyi moral depolamışsınızdır.
Selametle.
Mütefekkir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar