Montlarla ilgili soru???

1. ikinciden daha iyi korumalı ki bu sırt bölgesi çok önemli geri düştüğün zaman omirilik zedelenmesi(kısaca felç) olma ihtimali var eğer omurilik sıvısına bişey olursa ikisinde de var gerçi neyse dağıtmadan 1. de tüm özellikleri yazmışlar sadece fazladan omuz ve dirsek var

Son düzenleme:
serhat ben NİC 'in NJ 1005 'inden aldım son fuardan. çok memnunum. NİC 'e güvenebilirsin ;)

GKN

serhatçım aşşaı yukarı birbirine yakın kalitede markalar,
özelliklerin birinde az diğerinde çok yazılmış olmasının tek sebebi siteler arası fark olması, yani biri direk motosiklet aksesuar sitesi, diğeri genel bi pazarlama sitesi
bence eğer oralarda bu montları satan bayiiler varsa gidip bi üstüne giyip denemen.. en ii sonuca bu şekilde varabilirsin
ama böle bi şansın yoksa kıyaslamak için iki markanında o modellerini deneyen birilerinden fikir alman lazım, ki bu çok zor..
marka istediği kadar kaliteli olsun model bazında büyük farklılıklar gösterebilir
arai nin rüzgar aldığını söleyen onlarca kişinin oılması gibi..

serhatcım 1. al nic yerli ve iyide.sahibinisde tabıyorum yerleri bana yakın almayı düşünürsen irtibata geçelim fiyatda bişeyler yaptırabiliriz sanırım:wiinkk:
http://www.nicmotor.com/
bide buraya baK indirimde olan montlar var:cat:

serhatcım 1. al nic yerli ve iyide.sahibinisde tabıyorum yerleri bana yakın almayı düşünürsen irtibata geçelim fiyatda bişeyler yaptırabiliriz sanırım:wiinkk:

ozrace dostum bana da bıtane mont lazım nj 1005 modelı hoşuma gıttı ama sıyahı varmıdır bı baksana kardeş zahmet olmassa

Kardeşler kusura bakmayın pek konuyla alakalı deil ama ben çok sıkı giyiniyorum.Kask, eldiven takıyorum.Ama yinede üşüyorum.Bana 0 derecede 90 km/h' le giderken üşütmüyecek mümkünse terletecek bi mont istiyorum.Koruması olmasa bile olur(tamamen maddiyat).Bana böyle bi mont tavsiye edermisiniz.Dediğim gibi ucuz da olmalı.Çok şeymi istiyorum:silent::salut:Şimdiden teşekkürler.

Kardeş ikinci montta başka bi özellik yok bence yani eksik yazmamış.İlk mont daha iyi.

Son düzenleme:
1. ikinciden daha iyi korumalı ki bu sırt bölgesi çok önemli geri düştüğün zaman omirilik zedelenmesi(kısaca felç) olma ihtimali var eğer omurilik sıvısına bişey olursa ikisinde de var gerçi neyse dağıtmadan 1. de tüm özellikleri yazmışlar sadece fazladan omuz ve dirsek var
Evet doğru söylüyorsun. Ama IXON'da da sırt koruması var.

serhat ben NİC 'in NJ 1005 'inden aldım son fuardan. çok memnunum. NİC 'e güvenebilirsin ;)
Hımm.. Zaten NIC'i bir başkası daha tavsiye etti o yüzden kafama takıldı.

serhatçım aşşaı yukarı birbirine yakın kalitede markalar,
özelliklerin birinde az diğerinde çok yazılmış olmasının tek sebebi siteler arası fark olması, yani biri direk motosiklet aksesuar sitesi, diğeri genel bi pazarlama sitesi
bence eğer oralarda bu montları satan bayiiler varsa gidip bi üstüne giyip denemen.. en ii sonuca bu şekilde varabilirsin
ama böle bi şansın yoksa kıyaslamak için iki markanında o modellerini deneyen birilerinden fikir alman lazım, ki bu çok zor..
marka istediği kadar kaliteli olsun model bazında büyük farklılıklar gösterebilir
arai nin rüzgar aldığını söleyen onlarca kişinin oılması gibi..
Yahu Gökhan abi öncelikle geçmiş olsun diyorum. Burdur'daki tek motosiklet ceketi ARMODE. 100 YTL'liklerden. :queen: Siz nelerden bahsediyorsunuz? Geçenlerde arkadasa çinli kask alacak olduk. Adam kaskın en ufak bedeni L'dir.. Daha küçüğü yoktur demez mi?:pr: Dükkanı terk etmek zorunda kaldım. Anlatabildim umarım? :silent:
Abi sağolasın ilgilenicem.. :rendeer:

NİC GüzeL montlar çıkardı :) Gerçi İXON da güzeL ama NIC ten yanayım wallaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar