motorum calısmıyor :(

meraba motorcu arkadaslar bır hafta once 900 rr aldım 99 model aldım bır ıkı gun bındım cok guzel makınem yanlız hava bıraz daha bozunca koydum dukkana dun marşa bastım almadı bır ıkı denme yaptım almıyor yanı calısmıyor moralım cok bozuldu gercı zaten garaja koyucam kış dolasıyla ama calısmadan koymak cok koyuyor bana sorun ne olabılır dukkanda tamırcı arkdaslara uzak benım cozebılıcegım bır sorunu olabılırmı bana bu konuda yardım edersenız cok sevınırım

motorun jiglesini çektin mi marşa basarken?
Jingleyi çek gaz vermeden bas olmazsa hafif gaz vererek marşa bas...
Yine olmazsa jigle çekili iken vurdur :)

motorun jiglesini çektin mi marşa basarken?
Jingleyi çek gaz vermeden bas olmazsa hafif gaz vererek marşa bas...
Yine olmazsa jigle çekili iken vurdur :)

ewet arkadaşa katılıyorum yanlız jikleyi sonuna kadar çek ve jiklenin çalıştığından emin ol, marş bastın çalışmadı, vurdurdun çalışmadı, hiç uğraşma işin ustasına başvur... herkesin bir sanatı varr... bırakta herkes uzmanı olduğu alanda gereğini yapsın... acizane fikrim geçmiş olsun kolay gelsin...saygılarr...

evet jikleyi bul ve kaldır çalışmazsa büyük ihtimal havalar çok soğuksa bu aküyü fena etkiler ve bitirir. buji leri de bi kontrol edebilirsin. ama ben akünün bitmiş olmasından tarafım

marş dönüyosa benzin otomatiğinde vardır bişey. ya d bujilerden. ayak marşı denedinmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar