Hangisini Almalıyım?

sevgili arkadaşlar,

günlük kullanım için bir motor düşünüyorum. Belli elemeler yaptım. scooter'ları, cruiser'ları filan eledim. 125 cc makul diye düşünüyorum. Hız yapmayacağım. Sadece pratik kolaylık olsun diye alıyorum.

Konulara da çok vakıf değilim. Ama aldıktan sonra da sık sık servis ziyareti istemiyorum.

İki motor kafama takıldı.

Biri:

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/naked/cbf150.htm

3.640 YTL
11.8 HP
diğeri

http://www.hyosung.com.tr/?urundetay=14

5.500 YTL.
14.5 HP

ikisinin kıysalanır olmadığının da farkındayım.

Ama siz olsanız hangisini alırsınız? Neden?

bilen ve ilgilenen dostlara şimdiden teşekkür :)

ddh

Kardeş Sato8 doğru söylüyor farklı sınıfın motorları biri cross diğeri naked senin tipine hangisi uyuyorsa onu söyle biz de sana ona göre motosiklet tavsiye edelim

ya oturmuş bir tarz yok. ama ilerde enduro düşünüyorum. hem günlük kullanma ve işleri görsün. az masrafla gezebileyim. hem de beni enduro'ya hazırlasın istiyorum. Kısmetse de 2 sene sonra 650 GS :)

honda cbf150 güzel bir motosiklet ama izmirde kullanan bir kaç arkadaşım sürekli servise gitti geldi. bir kısımda üretimle ilgili problem varmış sübap ayarları sorun çıkardı motosikleti sıfırdan yenilediler, tekrar rodaj falan yaptı.

eger günlük kullanım için diyorsan bence birde yamaha ybr 125 i incele. alıp sorun yaşayan görmedim.

valla ben de ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu:silent

doğrusu bu iki motor aynı kategoride olsaydı hemen bişey derdim, hatta honda derdim hemen ama,
hyosungun tarzı hoşuma gidiyor bu yüzden arada kaldım ben de.:mrgreen:

ikisi de güzel motor ama yaa.

sana kolay gelsin:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
98/99 f 650 al:)
5.000'den başlayan ilanlar vardı.
20-40.000 km arası fena olmaz
ne de olsa bmw motoru
sonra ben senden alırım:)

98/99 f 650 al:)
5.000'den başlayan ilanlar vardı.
20-40.000 km arası fena olmaz
ne de olsa bmw motoru
sonra ben senden alırım:)

bu seçenekede fena değil.

Bana bu iki motor arasında hangisi dersen.124-150ccler ömürleri az.Sıkılma süren kısa.Ben bu motoru kolay kolay değiştirmem dersen ki imkansız :):cherry: Bence fazla para verme 2 milyar azına cbf 150 al.Sana performansını şöyle söyliyim.Bugün sahilde bastırıp geliyordum arkadam çinli sandığım bir motor ben köklüyorum adam arkamdan ayrılmıyor.Işıklarda karşılaşınca birde bakım 250cc bir scooter SYM markalı.Benle yarışan bir 250likmiş.:)Tabi arkadan ancak takip etti yetişemedi.:p ee kolay değil:queen::queen::mrgreen:yani perforamnsı güzel.250cc çinlillerle başa baş gidiyor.:cat:titreşim yok. 2 milyara bence deymez.Eğer dağda bayırda dolaşırım dersen diğerini al ama 2 milyar az para değil.:cat: 2.el hysong 250cclere bakabilirsin.Daha doğru bir tercih olur.:cat:

not:kullandığım motor cbf 150

Son düzenleme:

ddh

Honda diyorum arkadaş az masrafla gezip işlerini halletmek istiyor onun için Honda CBF bence sınıfının en iyilerinden

Bence Senin Aradığın Motor Honda Today.. Vergisi bile yok :)
Al doya doya bin sehiriçinde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar