Motorseverler Selam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşgeldiiiiinnn.:queen::queen:

neden bu kadar büyük yazdın ki:queen:

hem bize plakan lazım değil sen lazımsın dostum :rendeer:

Son düzenleme:
İyi o zaman benim 90 model suzuki ts185 i veririm senin motora..
Üstüne para istemiyorum sen tanıdıksın ama ruhsatları hemen üzerine alıcaksın ona göre ::zencii::

Beşik mi kertiyoruz, senin motorla benimkini mi evlendiricez, görücümü geldin? Anlamadı beeennnn :queen:

ooo gözlüklerimi takmadan okudummmm :D yasluılar için mi buyuk yazdın :D hoşgeldin ;)

Palaka olayına girmiş abimiz :cherry:

Bu arada bastıra bastıra motosiklet yerine motorsiklet yazmış olmanızda dikkatimden kaçmadı..
Göze hiç hitap etmiyo.. Cıks! olmamış.. Haftaya çalışta gel :queen:

Palaka değil canım Plaka olacak ..!!!:bounce: hoşbulduk... motosikletini yenimi aldın..?:pale:

Pınarr ve ExTReMa arkadaşlar burda takılmayın gidin başka yere hadi kırmıyım sizi...

Son düzenleme:
Palaka değil canım Plaka olacak ..!!!:bounce: hoşbulduk... motosikletini yenimi aldın..?:pale:

İyide palaka deil plaka olacak diyen sen koca koca palaka yazmışsın nie şimdi bana saldırıyosun ayıp diilmi cık cık :p
Yeni motosikletimi yeni aldım evet :cherry:

Pınarr ve ExTReMa arkadaşlar burda takılmayın gidin başka yere hadi kırmıyım sizi...

Yeni mod adayı heralde arkadaş :queen:

Son düzenleme:
Pınarr;869112' Alıntı:
Beşik mi kertiyoruz, senin motorla benimkini mi evlendiricez, görücümü geldin? Anlamadı beeennnn :queen:

Yaşlandın artık pınar sen motorculuğu bırak..
Sv650 yide bana ver al bendeki ts125 enduroyu hem daha rahat hem az yakıyo hemde yağ filtresi bile yok :)

Bu arada pınar bizim diğer baltacılar nerde yaw göremiyorum hiçbirini özledim onlarıda :)

Yaşlandın artık pınar sen motorculuğu bırak..
Sv650 yide bana ver al bendeki ts125 enduroyu hem daha rahat hem az yakıyo hemde yağ filtresi bile yok :)

Yemezler canım.. Ben mavişimle yağ filtresiyle mutluyum.. Seninkinin bi filtresi bilem yok :p Hem güzeller pahalı olurmuş :)

Yemezler canım.. Ben mavişimle yağ filtresiyle mutluyum.. Seninkinin bi filtresi bilem yok :p Hem güzeller pahalı olurmuş :)

İyi tamam ben istemem zaten senin kazalı motorunu :queen::queen::queen:
Ya pınar baltacılar nerde dedim ses soluk yok sendende :)
aye metalgod ve saz arkadaşları neredesiniz yahu bakın yeni bir arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş :)

Pınarr ExTReMa SANA asılıyo gibime bi his var ama neyse... :wiinkk:

Pınarr eski makina neydi cbf 150 felanmı..?

ExTReMa pınara asılmaktan bana hoşgeldin demeyi unuttun be dostum :) Hoşbulduk...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar