Motorseverler Selam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İSİM
Adem YILMAZ​
PLAKA
34 AD 1032
İSTANBUL/AYAZAĞA
Motorsikleti Motorsikletin Kendini Motorsiklet Gibi Hissetmesi Için Kullananlardanim...

Son düzenleme:
Çok küçük yazmışsın abicim okuyamıyoz :p
Bi de palaka ne:p
Trafikte seni görsem direk kaçarım :queen:

Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Ecçik küçük yazmışsın ama olsun. sonunda okudum. :)

hosgeldinde plaka yerine motosikletin modelini büyük yazı yerine küçük yazsaydın daha güzel olurdu ...

Palaka olayına girmiş abimiz :cherry:

Bu arada bastıra bastıra motosiklet yerine motorsiklet yazmış olmanızda dikkatimden kaçmadı..
Göze hiç hitap etmiyo.. Cıks! olmamış.. Haftaya çalışta gel :queen:

Palaka olayına girmiş abimiz :cherry:

Bu arada bastıra bastıra motosiklet yerine motorsiklet yazmış olmanızda dikkatimden kaçmadı..
Göze hiç hitap etmiyo.. Cıks! olmamış.. Haftaya çalışta gel :queen:

Pınar sen ölmedin mi ya ben seni öldün sandım :queen:

al sana bir arıza daha işteeeeeeee :p
ya kardeş hoşgeldin sefalar getirdin de ne bu şiddet ne bu celal güzel insan !!!

Babocan siteye "gösterişli" bi giriş yapmışsın..Görmemek için KÖR olmak gerek bence ...Hoşgelmişsin... Bende böle yazı karakterlerinin kurban oldum.. Sessiz sakin yola devam.. Admin uyarısı sırtına binmiştir.. Gelen mesajlar kısmına bi tıkla istersen....:rendeer:

Şşşş senin ne işin var bu topicte?? Hadi biz konu dışına gidip topic cozutturmayalım buralarda :queen:

1 saate kadar gelcem yaw :queen:
Bnim motorun parçalar gelmişte şimdi gidip parçacı ile pazarlığa oturayım :queen:
Sonrada gelip giden paraların üzerine soğuk bi su içerim olur biter :queen::queen:

1 saate kadar gelcem yaw :queen:
Bnim motorun parçalar gelmişte şimdi gidip parçacı ile pazarlığa oturayım :queen:
Sonrada gelip giden paraların üzerine soğuk bi su içerim olur biter :queen::queen:

Yaa hatırlatma benim maviş çok masrafcı çıktı vallaa... Bi yağ filtresi deişiyolar 170 kafadan gidiyo :pale: Ne yapsam ne yapsam bir hamak alıp sallansaammm :salut:

Pınarr;868678' Alıntı:
Yaa hatırlatma benim maviş çok masrafcı çıktı vallaa... Bi yağ filtresi deişiyolar 170 kafadan gidiyo :pale: Ne yapsam ne yapsam bir hamak alıp sallansaammm :salut:

hehe geldim iyi pazarlık yaptım ama ya :)
Krank ve piston 90 ytl dediler 85 ytl ye anlaştık :queen:

Hem dedim sana pınar sen kaza yaptıktan sonra satıcaktın o makinayı artık adam olmaz o :wiinkk::bounce:

hehe geldim iyi pazarlık yaptım ama ya :)
Krank ve piston 90 ytl dediler 85 ytl ye anlaştık :queen:

Hem dedim sana pınar sen kaza yaptıktan sonra satıcaktın o makinayı artık adam olmaz o :wiinkk::bounce:

Yahu kaza diyip canımı sıkma.. Hem hangi kazadan sonra sen gidip yağ filtresini deiştiriyosunki :queen:

arrAMIZA Hoşgeldin ama tabii ki de motorsiklet deil :farao: motosiklet :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar