aramıza hoşgeldin...::tutkuy::
Hoşgeldiniz...:rendeer:
Umarım esrarcengiz tavırlarınızdan vazgeçersiniz ve katılımcı olursunuz..:silent:
hoşgelmişsin, iyi vakit geçirmen dileğiyle...
bu arada çalınan motorunun marka/modeli ne acaba tanıyamadım da ?
Forum başlığını görünce bir gezi okuyacağımı düşünmüştüm....
Hoşgeldin...
aramıza hoşgeldin...::tutkuy::
İnsanlarla dalga geçmek nasıl bir duygu ¿.. Facebook da togepinin kız arkadaşıyım ben diye mesaj yazıyorsun.. 20 yaşındasın yazdığın mesleğe, söylediğin motora bak.. Sen bizim yönetimdekileri salak mı sandın.. ¿ Şuan da bir ipucları olamayabilir, ama olacak.. Yazmayayim diyorum ama hala insanları salak yerine koymaya çalışıyorsun o minik beyninle.. Facebook da bana yazarken bunları düşünmedin mi ¿.. Allahım yarabbim yaa...
İnsanlarla dalga geçmek nasıl bir duygu ¿.. Facebook da togepinin kız arkadaşıyım ben diye mesaj yazıyorsun.. 20 yaşındasın yazdığın mesleğe, söylediğin motora bak.. Sen bizim yönetimdekileri salak mı sandın.. ¿ Şuan da bir ipucları olamayabilir, ama olacak.. Yazmayayim diyorum ama hala insanları salak yerine koymaya çalışıyorsun o minik beyninle.. Facebook da bana yazarken bunları düşünmedin mi ¿.. Allahım yarabbim yaa...
Özür mü dileyeceğim bir de senden... Sebep ne peki ¿.. Yediğim hakaretler için ben senden özür bekledim mi ¿..
güneye_giderken;866145' Alıntı:mutualist bir forum olması dileğiyle...![]()
slm ,uzun süredir takip ediyordum forumunuzu ama üye olma fırsatını yeni yakaladım.mutualist bir forum olması dileğiyle...![]()
ben bir kaç yönetici arkadaşla konuşmak için üye oldum