Akrobatik Magandalar

Snowboard yaparken ölenlerin ailelerini kim teselli ediyorsa onlar edicek.

Extreme sporlar böyledir, her zaman ölüm riski vardır, zaten tadı da ordadır.

Hayatı dışardan seyredersin, yada içine girer oynarsın, bu kişisel bir tercih.:)

aye nerden arakladın lem bu sözü... içine girip oynıcakmış bak bak
senin işin bu :içine girip oynamak zaten :)

Acaba snowboard yaparken kendinden başka kime zarar verebilirsin...

Ama burdaki arkadaşlar düştüğünde trafik kazasına yol açıp kendilerine verdikleri zararın yanında bir de trafikte ki diğer insanlara zarar vericekler.

Ucuz adrenalin istiyorlarsa rus ruleti tavsiyemdir patlayan sadece kendi kafaları olsun yeter ki.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
50 kiloluk motorla kime ne zararı verebilirler ki, 2 tonluk arabalarıda kullanmayalım öyleyse, hata yaparsak yayaları ezeriz, hatta intehar edelim yaşarsak birilerine zarar verebiliriz.:p

O aletlerle kendilerinden başkasına zarar veremezler, biri zarar görürse işte o kişi çölde kutup ayısına toslayan kişidir.:cherry:

bpv

İyi de extreme sporlar denilen şey pahalı sporlar demek değil, kısaca sıradışı olan sporlar demek.

Zaten kategorisi olsa extreme olmazdı.:cherry:

yapılan işin extreme olduğu kesin ama sporla uzaktan yakından bi ilgisi yok :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yapılan işin extreme olduğu kesin ama sporla uzaktan yakından bi ilgisi yok :mrgreen:

Ehh kısmen haklısın.:cherry:

Da naapsın garibanlar yav, elde yok avuçta yok, uğraşmayın şu gariplerle.:)

bpv

Ehh kısmen haklısın.:cherry:

Da naapsın garibanlar yav, elde yok avuçta yok, uğraşmayın şu gariplerle.:)

ya ok uğraşmıcam da tek bişi sorcam o da ikimizin arasında bi dialogmuş gibi düşün :)
sen arabanın içinde gidiyorsun ben senin yanından teyyare şeklinde motorun üzerinde akrobatik hareketler yaparak geçiyorum.
Hakkaten benim yanıma gelipte gariban eğleniyor işte bırak takılsın mı dersin yoksa durdurup aslanım manyakmısın gidon ağzından çıkıcak haberin mi yok dersin :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halime şükreder yoluma devam ederim.:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Varsaydığımız kişinin gözüyle bakarsak, ben yanından geçip gittikten sonra o yolların tehlikeli olduğunu düşünüp bir daha yolda sürmezdi o aleti.:queen:

bpv

Varsaydığımız kişinin gözüyle bakarsak, ben yanından geçip gittikten sonra o yolların tehlikeli olduğunu düşünüp bir daha yolda sürmezdi o aleti.:queen:

umarım umarım yani sen öle bi geçki daha bırak akrobatik hareketleri (ayrıca bu haberi yapan muhabir de akrobatmı görmemiş ne) düz bile gitmeye korksun dediğin gibi :cherry:

umarım umarım yani sen öle bi geçki daha bırak akrobatik hareketleri (ayrıca bu haberi yapan muhabir de akrobatmı görmemiş ne) düz bile gitmeye korksun dediğin gibi :cherry:

Söylemene gerek yokki.. Aksini söylesende o öyle gitmeyi huy olarak benimsemiş:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sonradan sen arabayla giderken diye sormuşta onu farkettim, arabayı nasıl kullandığım geldi bir an için aklıma, e samimi bir itiraf yapayım dedim.:queen:

bpv

Sen benden çok tırsar oldun bu aralar.. Farkettim :cherry:

diş gösteremiorum bu aralar pınar idare et, kafamdaki bi kaç tilkiyi yakalamam lazım verimli olabilmek için :)

Sonradan sen arabayla giderken diye sormuşta onu farkettim, arabayı nasıl kullandığım geldi bir an için aklıma, e samimi bir itiraf yapayım dedim.:queen:

yani arabayla daha mı cool bir tempoya sahibiz demek oluyordu bu :)
yoksa yapıştırıyormuyduk gaza

Son düzenleme:
Can çıkar huy çıkmaz deyiminide senin yaşına empoze ederek doğrulamış oluyoruz bir kez daha :queen:
diş gösteremiorum bu aralar pınar idare et, kafamdaki bi kaç tilkiyi yakalamam lazım verimli olabilmek için :)
Verimli olman için özel istek yapmışım gibi oldu sanki bu :silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yani arabayla daha mı cool bir tempoya sahibiz demek oluyordu bu :)
yoksa yapıştırıyormuyduk gaza

Yok arabaya nazaran motoru çok çok sakin kullanıyorum.

Arabada sanki gaz pedalını ön tampondan çıkartmaya çalışıyomuşum gibi oluyo.:cherry:

Öbür tarafa tayin olmak istemeleri kendi tercihleri. Tabi arkada bırakacaklarını da kendileri düşünecekler. Fakat kendi çevrelerindeki potansiyel motorculara kötü örnek olacaklar.Gençler ne görürlerse onu yapacaklar, Nadiren motosiklet sayfalarına girip birşeyler okuyanlar olursa belki yanlıştan dönenler olur.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar