scooter alıcam yardım lütfen

Kymco Agility 125 öneririm. Tayvan malı, scooter denince akla ilk gelen markalardan, uzmanlıkları bu. Plaka ruhsat dahil 2500 ytl. Cok kompakt, cok sirin, aynı zamanda cok seri bi alet. 9bglik bir motoru var. 5 litre depo ile normal kullanımda 250km menzile sahip. Duz yolda 100-110 km/h hız (güvenli seyir hızı max 80 km/h) Ilk motorum, 3000kme yaklastım, tavsiye ederim kesinlikle. Çin malları düşük kalitedir, ama 10bin km yapan da var tabi ki. Secim senin, ne alırsan al kazasız belasız binmen dilegiyle. Koruma almayı unutma! En azından bi kask ve eldiven

adamın kafası karıştı. sen en iyisi baya bir sabret sonra git bir Enduro al nasıl olsa her motosiklet sevdalısının buluşacağı son nokta budur. :p

szr

Bence ikinci el japon falan alınacağına 0 kymco tercihi doğrudur.Ben de bws var hoş motor ; öyle çok benzin yakmıyor , çevreyide kirletmiyor sadece biraz duman kokarsın o kadar ama kavramada sorun yaşıyorum, neden peki çünkü 2.el aldım ; 0 bi motor kullanmayan biri olarak benden sana tavsiye 0 kymco agility senin ihtiyacını karşılar ve başın ağrımaz

Saygılar:)

Son düzenleme:
Kymco Agility 125 öneririm. Tayvan malı, scooter denince akla ilk gelen markalardan, uzmanlıkları bu. Plaka ruhsat dahil 2500 ytl. Cok kompakt, cok sirin, aynı zamanda cok seri bi alet. 9bglik bir motoru var. 5 litre depo ile normal kullanımda 250km menzile sahip. Duz yolda 100-110 km/h hız (güvenli seyir hızı max 80 km/h) Ilk motorum, 3000kme yaklastım, tavsiye ederim kesinlikle. Çin malları düşük kalitedir, ama 10bin km yapan da var tabi ki. Secim senin, ne alırsan al kazasız belasız binmen dilegiyle. Koruma almayı unutma! En azından bi kask ve eldiven

aynen bende agility 125 öneriyorum.Küçük sevimli bir motor.:cat::cat:

herşeyden önce çin malından uzak dur!
keeway matrix demişsin ii güzel ama oda çin malı..
3-4 sene kullanmaktan bahsediyosun ama o saydıgın scooterların hiçbirinin ömrü okdr diil:queen:
2.500ytl az para diil ziyan etmek için eger ilerde bi burgman sahibi olmak gibi bi niyetin yoksa scooter alma vitesli bi motorla başla
bahsettigin paraya 2.el bi ybr yada cbf ara cok daha tatmin edici dayanıklı olucaktır asla scooter almadıgına pişman etmez bu motorlar seni
matrix gercekten cok güzel bi alet ama 10.000i gectikten snr neler yapabilecegini ben gordum şahsen mondialden kanuniden bi farkı kalmıyo benim tekerim dahi koptu
ayrıca eger bi çin malı almak istersen verdigin para kadar yaptıracagın tamirlere verecegini asla cıkarma aklından
oyuzden ii dusun benim sana tavsiyem ybr125 yada cbf150 kesinlikle cok güzel motorlar bunlar:cat:

arkadaşım bak ben 9 aydır 150 zc kullanıyorum yani illallah dedim sakın diim alma benden sana bi kardeş tavsiyesi rs ile hs de aynı beşpara etmez ama zat ii ona sözum yok

gel ben sana benim gri limuzinimi satayım 2000 ytl masrafsız sıfır motordan farksız böylesini bulamazsın şehir içinde pek kullanmadım genelde çanakkale / izmir kara yolunda kullandım

Arkadaşım Kanuni Rokko'ya bak Piyasanın en Hoş Scooter'ı 2. elinide bulabilirsin.

Bence Suzuki AN125 al, sıfırını yanlış bilmiyorsam Korlas 2.500 ya da benzer bir rakama veriyor. Bu arada AN125 internetteki fotoğraflarından daha iyi bir motor yakından gördüğünde. Ne olsa japon japondur.

usta boswer 19a tek gecerim yat kalk makas at gazla sıkıstır nee ıstersen anında cvp tek yapman gereken hemen orjınal kayısını deıstırmek we guclu bı far sıstemı hanı egsoz da yakısmıyoo deıll
thmb_4563581_479006_mcn3742.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar