NIC marka fuardan..

süper bi fiyat hayırlı olsun kuzen..
allah yere deymeyi nasip etmesin.

yağmurlu bir havada yarım saat ile bir saat arasında sür, su geçirmezse iyi demektir :) Şekli güzel ama kıyafetlerde şekilden öte işlev önemli takdir edersiniz ki :)

NIC marka duymadım kanka be...biliyorsun marka kalite ikilemi var..benim HELD 1 saat sağlam yağmurda su almıyor...HELD tekstil ürünü ve harika...korumalar mouse pad gibi dandik ama su geçirmiyor...bide içliği olmadan...iç kısmı taksam demekki 34 saat su mu geçirmeyecek...

NIC marka duymadım kanka be...biliyorsun marka kalite ikilemi var..benim HELD 1 saat sağlam yağmurda su almıyor...HELD tekstil ürünü ve harika...korumalar mouse pad gibi dandik ama su geçirmiyor...bide içliği olmadan...iç kısmı taksam demekki 34 saat su mu geçirmeyecek...

bunlar yerli mal metehan abi,hani söz vardır bilirmisin yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı malesef bende held kullanıyorum yaklaış iki senedir,
geçen sefer 3 saat yagmur altında kalmıştım su almıyor ama iki katı agırlıgına çıkıyor,

Son düzenleme:
hayırlı olsun yağmurda kullan su geçirmezse kalite demek. ama kirlendiğinde çamaşır makinasına falan atarsan içindeki narin su geçirmezlik naylonu büyük ihtimal yırtılır. en iyisi ıslak bir bezle yıkamak

hayırlı olsun yağmurda kullan su geçirmezse kalite demek. ama kirlendiğinde çamaşır makinasına falan atarsan içindeki narin su geçirmezlik naylonu büyük ihtimal yırtılır. en iyisi ıslak bir bezle yıkamak

çamaşır makinasımı..::sas::
olmaz abi mahfeder canım elbiseyi..
en iyisi kuru temizleme kuzenin yaptığı gibi..:cat:

hayırlı olsun nic pakistanda üretiliyor.bende almıştım ama küçük gelince iade.revit kulllanıyorum şuan su geçirmiyor tekstil.

hayırlı olsun nic pakistanda üretiliyor.bende almıştım ama küçük gelince iade.revit kulllanıyorum şuan su geçirmiyor tekstil.

held'lerde pakistanda uretiliyor sekil olarak flnda benzio ztn hemen hemen aynı kalitededir herhalde hayırlı olsun almışsın artık fiyat çok ii:cat:

eldivenlerim held aslen alman ama tayvanda üretiliyor oda:D kask japon o hangi gelişmemiş ülkede üretiliyor bakmadım daha..

kesin o da çin dir bu çinliler her yere elini uzatıyor zaten..:queen:

evet nic takım oluyor......

195+195=390 ytl oluyor o zamam. 280 ytl ye çok iyi almışsın. :cat:

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44517
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44530

* 600 D Poly Cordura Kumaş
* Yırtılmaz ve hava geçirme özelliğine sahip mesh tekstil
* Orijinal YKK fermaurlar
* 3M Scotchlite reflektörler
* CE onaylı dirsek, omuz ve sırt korumaları
* YKK pantalon bağlantısı

valla bu fuar tam isabet oldu.
hafta içide kask,bellik,dizlik,eldiven,birde bot kılıfı aldım mı uzun yola hazırım demektir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar