[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

allah o buceyi kimseye güstermesin çok korkunç bir bücekti hepinize teşekürler hepiniz baş tacımsınız hepinizi seviyorum. ayrıyeten holganada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum:rendeer:................inadına motor .....inadına yaşamak ...........:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Böcek yanımda...isminin izinsiz kullanılması konusunda sizi uyarıyormuş...ona göre yani :p

Zahmet olmassa 2 bişey yazsın.... :bounce::bounce::wiinkk:

Ne böcekmiş ama.Sarışın hatun"hayatım hepimizi bir böcekmi bu hale getirdi" :queen: :queen: :queen: Böcekzede arkadaşlarımıza çok çok geçmiş olsun diyorum :rendeer:

Bir böcek mahfetti ortalığı..Ortalık böcek sokmalarıyla kaynadı....

Amman dikkat.... Çift gözlü uçan böcekler var İzmirde.... Genelde beyin stoklarını eritiyor............ Hafızada tutma kayıpları veriyor......:queen::queen:

Biz de seni seviyoruz CES.... :rendeer:

ayıpsın biz ne böcek ler gürdük hepsini zehirlicez inşalah pis aşereler.gidin burdan bizi rahat bırakın:queen:

ne böcektı ama kabus gıbı:p:p:p
bızı bı kısımı bu hale getırdı--senınkımı benımkımı--BMC kamyonla--elındekını oku--cok oenmlı bısey sorcam--askım bız ne yaptık????:queen::queen::queen::queen:

bız yalnıs yere gelmısız manısaya gıtmemız gerekıyodu :queen::queen:

Son düzenleme:
bızı bı kısımı bu hale getırdı--senınkımı benımkımı--BMC kamyonla--elındekını oku--cok oenmlı bısey sorcam--askım bız ne yaptık????:queen::queen::queen::queen:

bize ne oldu gırip olduk :queen:bugünde gürdüm onu aşere mahalesindeydi o böcek çok yanlış yapmış ona baya etkilenmiş daha aynı bana dedi kimsiniz ben dedim böcek deyilim.:bounce::p

O kadının allerjisi varmış böcek sokmalarına karşı.O hali tamamen allerjik reaksiyondu :pale:

CESUR CİDDİMİSİN hala kendine gelememişmiydi :p sen ondan niye korktun :queen:

:p:p:p hızlıcesi2 geçmiş olsun

Son düzenleme:
"görsel eğitim toplantısı" sanırım cesur için "gömsel eğitim toplantısı" olmuş, böcük iğnesini gömmüş ??
tolga ve cesura geçmiş olsun :rendeer:
geçmiş olsun dedim ama bişi anlamadım, ne oldu??

Ahanda bir böcük daha... Ezin basın üstüne.........:queen::queen::queen:

Bak dedim APV41 böcüümle uğraşmayınn onlarda yok olmaz falan filan ... demişlerdide ucuz atlatmışlar :p Aslında böcügün hedefi APV41 ile wallace idi ama yanlışlık olmuş :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
"görsel eğitim toplantısı" sanırım cesur için "gömsel eğitim toplantısı" olmuş, böcük iğnesini gömmüş ??

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Böcüğün biri gömdü..............:queen::queen::queen:

hayırlı geceler izmir :)
cuma MCA ya gidemedik bugün kendi işimi kendim gördüm pantolon ve mont aldım bide maske aldım çok fenayım hadi yol yapalım ömerağada oturmakla olmaz...

:p:p:p hızlıcesi2 geçmiş olsun

baba sağol teşekürler pis böcek ne olcak .

sağol teşekür ederim böcekler istilasına uğradık allaha şükür ucuz atlatık:cat:

Son düzenleme:
cesi senin çantadaki telefonlardan birinin alarmı 3:30'a ayarlı bütün gece çaldı bulamadık hangisi :queen::queen:

aklında olsun gece yarısı uyanmak istemiosan bi kontrol et :cat::queen:

alp abi sen yaz dersin de ben yazmazmıyım . :p

hepimize çok geçmiş olsun. :rendeer: ben o kötü böceklerin kökünü kurutacağım , siz merak etmeyin. adımızı kötüye çıkartacaklar bi şey değil.
siz siz olun benden başka böcek e yaklaşmayın. :p

alp abi sen yaz dersin de ben yazmazmıyım . :p

hepimize çok geçmiş olsun. :rendeer: ben o kötü böceklerin kökünü kurutacağım , siz merak etmeyin. adımızı kötüye çıkartacaklar bi şey değil.
siz siz olun benden başka böcek e yaklaşmayın. :p

SEN BİZİM cici böceğimizsin :queen:senden korkmayız :cat: biz seni tutup uzatıyoruz bile, ne esnek böceksin sen öyle :mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar