[Osmaniye - MT]

:mrgreen:haaahh her toplantıda her gezide varsında buna gelemedin ölemi ehueheheheheheheheeee... arkadaşlar adanadayım ben cuma gününgü toplantı nasıldı neler konustunuz dökün bakim ortaya:)

Walla hacı işlerim oluyor.üzülerek soylüyorumki,senin gibi her gün pazar değil bana:salut:.motor bir tutku ama işim ondan önce gelir.Tüm Kadirli MT ye slm.

hocam mersin diye birşey demedim yanlış anladın heralde kadirliliyim ve burada oturuyorum her cuma atılmaya çalışacağım toplantılara katılım yüksek olur inşallah

dostum çok özür diliyorum seni biriyle karıstırdım yanlış oldu saglıcakla kal oke görüşmek üzere:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hehehehehe

Walla hacı işlerim oluyor.üzülerek soylüyorumki,senin gibi her gün pazar değil bana:salut:.motor bir tutku ama işim ondan önce gelir.Tüm Kadirli MT ye slm.

BUDA KAPAK OLSUN RESSAM SANAAA =))

Evt Yaa Inşş Ben Bi Konuşayim Pazar Günüüü Bi Gelelim Sizin Oralaraa Ben Haber Veririm Sizlere

Son düzenleme:
ne oldu beyler bu hafta ses çıkmadı osmaniye kadirli nerdesiniz pazar günü ne yaptınız arkadaşlar

BUDA KAPAK OLSUN RESSAM SANAAA =))

Evt Yaa Inşş Ben Bi Konuşayim Pazar Günüüü Bi Gelelim Sizin Oralaraa Ben Haber Veririm Sizlere

ne kapagı la anlamadım wallaa

ne oldu beyler bu hafta ses çıkmadı osmaniye kadirli nerdesiniz pazar günü ne yaptınız arkadaşlar

abi merhaba.walla bu hafta bişeyler yapılmadı sanırım bu hafta adanadaydım ben işlerim vardı.sen neler yapıyon nasılsın:queen:

Son düzenleme:
nasıl olsun koşturmaca hava bozuk bu günler yağmur yağıyor kabus olacak bu hafta sonu

Osmaniye İl Temsilcisi
Slm arkadaşlar. Ben aksam saat 7 gibi falan açıcam kulübü. Havalarda biraz serinledi bundan sonra çay daha da keyifli olur, aksam çayın suyunu koyup bekliyorum sizleri. Hava tahmin raporlarına bakılacak olursa pazar günü yağış olacak gibi gözüküyor ama öyle olmasa bile ben pazar günü Krosuma atlayıp Adana kros ekibinin kros gezisine katılcam inşallah. O yüzden bu hafta beni azad etmenizi rica ediyorum.

lan o adamları tut ta benim yerime bi sövsene yüzlerine yaaa.adamlar yüzünden kepaze olduk millete

Osmaniye İl Temsilcisi
Abi şu pejo - mobiletlerin üzerine yatan ve bü tür şov yapan adamlar bizim yüz karamız. Bunların yüzünden herkes bizi kötü biliyor, kendimizi ifade edemiyoruz.

abi onlarıda su tarafa koy bole kasksız ksksız adam otobanın ortasında hareket ciziyordu gecen gene bole bişe vardıda. bıde ovune övüne konusuyor totoşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
selamlar mıllet ıyı günlernasılsınız arkadaşlar yaa hermzan takıllamıyorum size özr dilerim arakdaşlar pejo konusuna gelince haklsınız adamalr varyaa camaşırları cıkarıyorlardı bi ara oyle yarış yapıyrlardıı yaa olmazki amaa

ArkadaŞlarr Motoruma SarhoŞ 2 KİŞİ Carptilarr Şu An Eksper Beklİyorumm Ama Arniza Katilmayii İple Cekİyorumm Kismett Aeo Lun Kazasiz Belasiz İyİ GÜnler

Son düzenleme:
gecmiş olsn dostum yaa senin basın hiç dertten kurtulmazmı yaa git bir muska yazdır:):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tşk edrm

gecmiş olsn dostum yaa senin basın hiç dertten kurtulmazmı yaa git bir muska yazdır:):)

tşk edrım evt yaa ama allaha şükür bişy yok bizmkilerde ama arkadaşlar lütfen dikkat edin ortalıkk motor ve araba sürmesini bilmeyenlerle doluu eline araba motor alann yola cıkyor sözüm meclisten dışarııı işte böyleeee ...

Osmaniye İl Temsilcisi
Geçmiş olsun.

selamlar mıllet ıyı günlernasılsınız arkadaşlar yaa hermzan takıllamıyorum size özr dilerim arakdaşlar pejo konusuna gelince haklsınız adamalr varyaa camaşırları cıkarıyorlardı bi ara oyle yarış yapıyrlardıı yaa olmazki amaa

ArkadaŞlarr Motoruma SarhoŞ 2 KİŞİ Carptilarr Şu An Eksper Beklİyorumm Ama Arniza Katilmayii İple Cekİyorumm Kismett Aeo Lun Kazasiz Belasiz İyİ GÜnler

Kardeşim geçmiş olsun, aman dikkatli ol, inşallah bir daha başına kaza bela gelmez. Ve inşallah bir an önce motorun hasar tespitiyle ilgili resmi işlemleri bir an önce tamamlayarak motorunu yaptırır aramıza katılırsın. Kazasız günler dileğiyle.

dün akşam elimden geldigi kadar tasarladıgım chopper:p
beğenecekmisiniz bilmem ama???

httpimg160imageshackusidu3.jpg

Son düzenleme:
S.a. arkadaşlar osmaniyeden sevgiler selamlar. çukurovanın burcu burcu fıstık kokan topraklarından kucak dolusu sevgiler.

kurtefe hoşgeldin
valla buralar turp kokmaya başladı:mrgreen::mrgreen:

kadirliye bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar