- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar,
Ilk motorum olarak 2. el bir enduro almak istiyorum. Genellikle okula gidip gelmek icin kullanacagim ve okulun yolu biraz yokus. Butcem de 3-4.000 ytl arasi.
Kymco scooterlarinda bilinmis bir marka, ancak 2004 ve 2005 yillarinda turkiye ye gelen stryker 150 modeli guzel gozuken bir enduro.
http://www.bikez.com/motorcycles/kymco_stryker_150_off_2004.php
adresinde gorulebilir.
2. el 6.000 km de 2004 model ini 3.000 ytl ye buldum.
Motoru gidip gordum, egzost borusundaki cikisindaki pas disinda bir sorunu yok ama arkadasin dedigine gore egzost borulari genelde pas tutarmis.
KYMCO hakkinda arastirma yaptigimda, bazi bayiler parca sikintisi var derken digerleri siparis ile hemen geliyor, kaliteli parcalar zor bozulurlar zaten diyorlar.
Ama alan/kullanan kimseyi goremedim. Ben de motordan pek anlamadigim icin arada kaldim. Kisa zamanda satisi yapacak arkadasa bir cevap vermem gerekiyor. Aramizda bu motor hakkinda bilgisi olup da paylasacak varsa cok sevinirim.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
Ilk motorum olarak 2. el bir enduro almak istiyorum. Genellikle okula gidip gelmek icin kullanacagim ve okulun yolu biraz yokus. Butcem de 3-4.000 ytl arasi.
Kymco scooterlarinda bilinmis bir marka, ancak 2004 ve 2005 yillarinda turkiye ye gelen stryker 150 modeli guzel gozuken bir enduro.
http://www.bikez.com/motorcycles/kymco_stryker_150_off_2004.php
adresinde gorulebilir.
2. el 6.000 km de 2004 model ini 3.000 ytl ye buldum.
Motoru gidip gordum, egzost borusundaki cikisindaki pas disinda bir sorunu yok ama arkadasin dedigine gore egzost borulari genelde pas tutarmis.
KYMCO hakkinda arastirma yaptigimda, bazi bayiler parca sikintisi var derken digerleri siparis ile hemen geliyor, kaliteli parcalar zor bozulurlar zaten diyorlar.
Ama alan/kullanan kimseyi goremedim. Ben de motordan pek anlamadigim icin arada kaldim. Kisa zamanda satisi yapacak arkadasa bir cevap vermem gerekiyor. Aramizda bu motor hakkinda bilgisi olup da paylasacak varsa cok sevinirim.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************