[MT İstanbul] 18 Kasım 2007, Pazar Motosiklet 2007 Fuarı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet.net Standı
fuaralanibm0.jpg

Super Moderator
arkadaşlar önemli ayrıntıyı unutmayın gelirken pasta.kek.börek bekliyor stantda çalışan arkadaşlar özelliklede patron bekliyo çok acıkıyormuş stantda ona göre hee eller boş gelmesin hehehehee:mrgreen::queen::queen:

bakın burdan söylüyorum standa gelince önce nikinizi sorada isminizi söliceksiniz bana hepinizi tanıyamıyorum yaw sora hehehehe

mtk

merhaba, ben kütahya'dayım. pazar günü istenbul'a geleceğim ama öğleden sonra fuara gelebilirim. Bileti nereden satın alacağm.. ayrıca arkadaşlar falan geleceğiz 4-5 kişi.. veya fazla bileti olan var mı :) 4-5 tane..

Cuma Cumartesi guzel gun ama dostlarda pazar orda galiba:queen:
en iyisi siz benide ilave edin neveragain+1 (GN125 kasasıyla beraber)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayıb bişey nan ne bu herkes patron benide ekle listeye diyo :queen: erhan kıskandım nan seni bende patron olucam :queen:

listeyi ben tutuyom beyler :queen: patron benide ekle diyenleri yazmayacam listeye :queen:

skull ben saat 15:00-16:00 gibi orda olabilirim bileti bi şekilde temin edebilirsen bana yaz listeye adımı yok temin edemem diyosan gene yaz ama gelme şansım %20 gibi bişey olur o zaman 12 de orda olmam için dersaneyi kırmam gerekir :)

arkadaşlar önemli ayrıntıyı unutmayın gelirken pasta.kek.börek bekliyor stantda çalışan arkadaşlar özelliklede patron bekliyo çok acıkıyormuş stantda ona göre hee eller boş gelmesin hehehehee:mrgreen::queen::queen:

Ben de kısır yapiim bari :queen:

ben ve bi arkadaş daha geliceğiz fakat biletimiz yok ücretsiz bilet bulabilirmiyiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam forumu kilitleyelim sadece 1 sayfa gözüksün :queen:

hocam birinci sayfada yazıyo :) biletler beleş :) skullhunterdan alıcaz kapıda

her ne kadar perşembe günü fuara gelmiş olsam da, bu listeye de girmek istiyorum. Kalabalık güzel olacak gibi...

orda kapıda rastlaşırsak ben veririm içerden gelmesinler yorulmasınlar:)
ama karşılaşmassak alırısınız içerden ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar