merhaba herkeze...

selam herkese ilk kez motor sahibiyim ve kullanmadım bile henüz honda CMX 250 Rebel 1997 model ve tertemiz 30000 km de sizce iyi bir tercihmi lütfen bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımmm ..:pale:

Hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımçı olman dileğiyle..
Düşündüğün model ile ilgili fazla bilgim yok 19 beygir diye hatırlıyorum tek bıldıgım bu :)

teşekkürler extrema hoşbulduk teknik olarak araştırdım dediğin gibi fakat kullanan kimseyi tanımıyorum iyimidir problem yaşarmıyım bilmiyorum 1 ay içinde karar verdim ve aldım..

hoşgeldin motorun hayırlı olsun herkes bir yerden başlar iyi kötü zamanla sende karar verirsin hele biraz palazlan

Sonuçta markası honda tek sıkıntıyı yedek parçada yaşarsın bence..
Ama arayan onuda bulur önemli olan paran olması diye dusunuyorum..
Şimdiden hayırlı olsun alacağın motor

Aramıza hoşgeldin. İhsanhakan Abimizde var bir tane rebel. Umarım ondan bilgi alabilirsin. Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.

tsk ederim arkadaşlar hoşbulduk cbf 150 arkadaşımızın dediği gibi palazlansam ii olucak ama ben motordan hiç anlamıyorum 1 aydır delisi oldum ve sadece 1 sefer bindim o yüzden merak ettim

inşallah alabilirim tsk ederim bu arada ben de sivaslıyım

Son düzenleme:
tsk ederim arkadaşlar hoşbulduk cbf 150 arkadaşımızın dediği gibi palazlansam ii olucak ama ben motordan hiç anlamıyorum 1 aydır delisi oldum ve sadece 1 sefer bindim o yüzden merak ettim

inşallah alabilirim tsk ederim bu arada ben de sivaslıyım

kanki sivaslısın galiba neresinden

ben şuşehriliyim sizlerle ve diğer arkadaşların hepsiyle tanıştığıma çok memnun oldum

Son düzenleme:
Beyler sizlerle tanıştığıma bende çok memnun oldum. Hamdolsun iyiyim. Burada havalar soğudu artık. Motorla bir 60km sürat yapsanız donarsınız. Tekrar görüşmek ümidi ile şimdilik siteden çıkıyorum. Hepinize Hayırlı geceler...

evet ora baya soguktur şimdi gerçi ben 60 degil daha 10 km bile yapamadım ama tahmin edebiliyorum arkadaşlar bu arada benim konuyla ilgili bir bilgi olursa lütfen paylaşın

evet baktırdım moto artta usta arkadaş var var fakat alana kadar orda çalıştığını bilmiyordum bayadır görüşme fırsatımız olmamıştı 1997 model diyince inanamadı gerçekten çok temiz makina

bu arada resmi nasıl ekleyebilirim?

Son düzenleme:
mesaj kısmından resim ekleyi seç hadi hayırlı akşamlar sormak istediğin bir şey olursa sitedeki herkes sana yardımcı olur ama dikkat et saçma sorular yazma madara edecek çok eleman var burda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar