Ben Geldim....Slmlar

Merhaba arkadaşlar Önceliler kendinmi tanıtayım Ben efe 26 yaşındayım İstanbul anadolu yakası da oturuyorum...İnternet şirkettinde ebay Yazılım uzmanım..Şimdilik bu kadar umrarım iyi vakti geçirebilirim.....

Efe senin başlık böyle sessiz duruyor ama birazdan hareketlenir :)
Bizim elemanlar daha yok gelsinler o zaman gör sen :)

Hoşbulduk saolsun ( ExTReMa Zaten yarısı kim bilir beni tanır merak etme :) herhalde yavaş yavaş gelecek :) )

Efe.Paşam..Babocan hoşgelmişsin..Azbuçuk meslektaşız..benim ki Emn.Müd.Bilgi İşlem.Şb..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hah bi sen eksiktik,bizde seni bekliyoduk:queen: arkayı beşleyelim, hoşgeldin

Hoşgeldin arkadaşım.Motosikletle ilgili bişey yazmamışsın ama MT'ye üye olduğuna göre illaki bi yakınlık vardır.

HoşBulduk arkadaşlar Şuan motorsuz akbile devam :) inş. yakında en kısa zamanda alacam daha önce de hyosung gt 250 vardır sattım şimdilik yamaha 750 virago var onu almaya düşünüyorum..Sence nasıl motor bi fikir varmı?

hoş geldin virus82 katılımcı olman dileğiyle :rendeer:dediğin motorla aram yok bilmiyorum nasıldır o konuda yardımcı olamıycam

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldi aramıza umarım sanada motorsiklet hakkında sağlıklı bilgiler veririz eee bizde senden Yyazılım hakkında sorunlarımız için bilgi isteriz.:p
tekrar hoşgeldin:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar