Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bastığım yer tam çıkıntısı varya işte o :salut:
Ee çıkıp ufak ufak gitsen olmuyo mu:silent:
Bastığım yer tam çıkıntısı varya işte o :salut:
Ee çıkıp ufak ufak gitsen olmuyo mu:silent:
Yok kaynakta yapamıyorlar.. Kaynak yapmaları içinde yarın erken gelmem gerekicek ki işte olucam.. Ancak motoru bırakmam gerekiyorale:
ale:
ale:
bak ne güzel demişsin bırak motoru hastaneye git bi önce hadi snrda eve git dinlen smd sıcakken git işte üzme bukadar insanı
E bırak öyleyse, atla bi taksiye önce doktora sonra eve, napıcan motoru kış kıyamet zaten.
Cıks.. Gitmiycem hastaneye.. Motoruda bırakmak istemiyorumale:
:salut:
Kızılayı aradık, çadır ve erzak yardımı yolda, 2 pakette kırmızı winston getirsinler mi?![]()
Gereksiz bir dünya, gereksiz insanlar, gereksiz hayat, gereksiz yaşam...
Bir şekilde geldik işte, gidene kadar da tadını çıkartmaya çalışıyoruz, bu video da ayrı bir renk ayrı bir doku, neden zedelemeye çalışıyosun ki.:silent:
Ben acemiyken(video da ki kadar) bu tür yüzlerce video izledim, çokta faydasını gördüm, 1 tek kişinin dahi bu videoyu izledikten sonra bazı şeyleri daha önceden kestirip haybeye düşmesini engelleyecekse neden gereksiz olsun.
aşağılık kompleksine kapılıp feministlik etme tuğba :queen: nolmuş, erkekler düşemez mi? :bounce:
doğuştanmış demekki anlamıştım zaten ben bişi oldugunu
vah tubiss vahhhh
Pınarr;862652' Alıntı:Az önce Ortaköyde çukura düştüm.. Eee küçük cc li olsa çukura girince düşmiycek miydim şimdi?? :silent:
Şimdi nerde miyim? Tabiiki Atamoto da![]()
Motoru bırakmamaktı ama ne yazıkki bıraktım :salut:derdin motoru bırakmamakmı:silent: hastanedenmi korkuyosun igne yaparlar dieevemi gitmek istemiosun bn senn sorununu anlamadım:queen:
Ortaköydeki tek çukuru isabet ettirmekte herkesin harcı deil ama belirgeç ekleyelim oraya :queen:pınar geçmiş olsun ya valla şimdi gördüm üzüldüm boşver motoru sen kalsın serviste emin ellerdedir sen bi doktora görün derim Allah korusun önemli de olabilir sen hissetmesende.Tekrar geçmiş olsun eee türkiye işte yolda ne olacağı ne çıkacağı belli olmuyo zor bu ülkede şöförlük
Saol tubis :wiinkk:@ Pınarr ; geçmiş olsun...
Teşekkür ederim.. Yok yok nazar deil ne zaman çapkınlık yapıcam diye çıksam muhakkak bişiy oluyo.. Ben çapkınlığı beceremiyorum sanırsam :queen:Geçmiş olsun Pınar. Dikkat ol motosikletine ya da sana nazar değmiş olabilir. Hemen kurşun döktürteyim istersen:cat:
katılıyorum hocam sana ağzına sağlık....
adam muza basıp düşmüş ve anlamışki yararlı ama zararıda var..
hersey ilk bakışta saçmna gelir ilerde o hatayı yapmazsın ama aklına gelmezki o hatayı yapmama nedeninin zamanında saçma bulduğun bişey olacağını...
neyse gercekten büyük motorla başlamak pek mantıklı değil![]()
aye kardeşim noldu neye ayar oldun bu kadar????
söle bakıyım cekiyim kulaklarını![]()
Az önce Ortaköyde çukura düştüm.. Eee küçük cc li olsa çukura girince düşmiycek miydim şimdi?? :silent:
Şimdi nerde miyim? Tabiiki Atamoto da![]()
Teşekkür ederim.. Yok yok nazar deil ne zaman çapkınlık yapıcam diye çıksam muhakkak bişiy oluyo.. Ben çapkınlığı beceremiyorum sanırsam :queen: