dikkat edilirse motosikletin üstündeki adam motosikleti geri geri götürmekten ve olduğu yerde sabit durmaktan aciz. 
Mesela benim gibi, ben annemin karnında 6 aylıkken anneme ışıkta geçerken motor çarpmış.. Yani ilk kazam :queen: Doğuştan tecrübeli sayılırım :queen::queen:
geçmiş olsun pınar, umarım sende ve mavi çocukta birşey yokturale:
ortakaköy'de piyasa yapıyordun di mi, sen var ya sen :queen:
ortaköy'de çukur'u nerde buldun ya, oranın alt yapısı kanuni sultan süleyman döneminde bitmişti :queen:
İyi de motorcuda ne işin var? doktora gitsene:silent:
Gelip götüreyim istersen?
Arka fren kırıldı eve gidemeyeceğim için atamotoya geldim önce.. Hastane için biraz daha bekliycem.. Ağrı artarsa giderim şuan çok sıcak.. Yarım saat oldu olmadı...
Bu arada Ortaköydeki tek çukuru bulabildiğim için beni alkışlayın pleasee![]()
Ben ön frensiz 300 km yol giderim durmadan ama arka frene bağımlılığım var. O olmayınca olmuyo :cherry:Allahın çakma motorcusu, arka fren kırılınca motor gitmiyor mu:silent:
Hem kırılsın kırılmasın bırak olduğu yerde bi doktora git, tamam mal canın yongası da olmayan can yongayı napıcak, hayret bişeysin:silent:
Motoru yapıcaklar bekliyorum beklerkende nete giriyorum.. Hastaneye gidemem şimdi sabah iş varsenin internette işin ne? arkadaşlar arabası olup, o taraflarda oturan bir vatandaş aranıyor pınar'ı hastaneye götürmek için...
ya da atla bir taksiye pınar, boşver motoru, ihmal etme kendini...
Ben ön frensiz 300 km yol giderim durmadan ama arka frene bağımlılığım var. O olmayınca olmuyo :cherry:
Motoru yapıcaklar bekliyorum beklerkende nete giriyorum.. Hastaneye gidemem şimdi sabah iş var
Düşündüğünüz için teşekkürler...
Rehabilite olman lazım senin, arka fren bağımlılığı iyi bir şey değil.
Böyle düşme vakkalarında arka frenin ciddi payı var.
Ne güsel kırılmış işte bırak dağınık kalsın.:cherry:
seni iki kere tebrik etmek istiyorum pınar, birincisi ortaköydeki tek çukuru bulduğun için, ikincisi arka freni kırmayı başarabildiğin için
sabah iş varmış... deli misin ne?
allah'tan bu başlık yazılmış da, haberimiz oldu yani....
Yok yok ben almıyım..
Seke seke geldim atamotoya zaten arka fren olmayınca :queen:
ii de sen zaten hep seke seke kullanıyosun, kalkış yapan kuş gibi bişey işte, arka frene atma topu.:cherry:
gereksiz bi video .
Yok önceden sadece kalkışta sekiyodum şimdi kalkarken giderken dururken hep ama hepppp sekiyorum :cherry:
Saol Serkan..
Bilmem bacağım ağrıyo hala ama bakamadım henüz..
Morardı yine sanırsam.. Saol...
Sakın bozma video çekmem lazım. :queen:
Bozamıyorum zaten.. Arka fren yokmuş servisteale: Naapıcam şimdi ben
ale:
Arka frenin neresi kırık ki?