Motorsiklet bir tutkudur

Selam arkadaşlar,
motorsiklet kullanıcısı tüm arkadaşlara merhaba.motorun tepesine bir kez bindinmi bir daha inmesi çok zor derler, eminim bunu bir çok yeni kullanıcı da bu şekilde yaşamış ve kısa sürede motor tutkunu olmuştur ilk deneyiminden sonra.
sağladığı avantajlar ı (benzin,trafik,park yeri) bir kenara bırakın kullanırken bile zevk alıyorum,ancak kuralları hiçe saymamak lazım çünkü motor afetmiyor maalesef.o yüzden tüm arkadaşlara kurallara uymaları konusunda rica ediyorum.Herkese zevkli ve güvenli yolculuklar dilerim.

Babocan hoşgelmişsin...Bizlerde zaten senin bahsettiğin konular üzerine bu sitede tartışmalar (seviyeli uslüp) yapıp birbirimize bilgi aktarmaktayız..Kendinden biraz bahsedersen kimsin,yaş kaç,motorun varmı,markası ne..
...Saygılar PAŞAM..

Hoşgeldin arkadaş :)
Ama kimsin nesin söylememişsin :)
Casus olmayasın sakın :queen::queen:

yok hocam bence sağlam bu arkadaş bence gerçek bir muhterem:queen::queen: baksnıza ne güzel konuşmuş aramıza hoşgeldin arkadaşım
katılımcı olman dileğiyle

motosiklet aşktır ona bakarken bile nefesim sıklaşır bakışlarım değişir onunla dolaşırken arkadaşım ğibidir herşeyi unuturum sadece o ve ben cokmu duygusal oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninde kanına girmiş bu tutku hadi hayırlısı olsun.:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ben motorumu kapalı garajında bile üzerine branda çekiyorum.tekerlerinin altına boydan boya sunta düşedim.
sadece tutku değil başka bişilerde var.

Haydaaaaa...Buyrun burdan yakın....
Neyse önyargılı olmim...Hoşgeldin de motosikletin TEPESİ'ne değil selesine oturmayı sen bi dene bakimmm...Sonra yorum yapalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldiniz :)
Moto(R)siklet değil - motosiklet. :wiinkk:

sopada verelim kafasına vur adamın :farao: niye motosiklet derken R kullanmıyorsunda kısaca motosiklet demek istediğinde motor diyorsun....:pr:

motosiklet aşktır ona bakarken bile nefesim sıklaşır bakışlarım değişir onunla dolaşırken arkadaşım ğibidir herşeyi unuturum sadece o ve ben cokmu duygusal oldu

abartma sende :queen::queen::queen:önce kim teklif etti ?? :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ne kadar çok oldum ??? beni hergün uyarıyorlar ilk değilsin...:)

Bak benim çoluk çocukla ulaşacak ne vaktim ne de sabrım var. Öyle olsa idi şimdi kreş işletiyo olurdum. Burası forum kimse senin özel yaşamında seni uyarmak zorunda olan ahbapların değil. Bir değil iki değil, tanışma başlığı, hoşgeldin dersin, sohbet edersin. Ben de arkadaşımıza bişey öğretmeye çalışıyorum. Farkındaysan ilk mesajında motorsiklet yazdığı için de sistem hata vermiş. Yani MT yönetimi de böyle düşünüyor. Bu gidişle sen daha çook uyarılırsın.. Çok geldi geçti senin gibiler.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
lütfen dikkatini çekerim, çocuk dediğin adamın isteseydi yaşı kadar çocuğu olurdu :) ne demek senin gibiler çok gelip geçti, geçtiğim yeri yakarım izim kalır..:queen:huzurlu forum ortamını sürekli germeler, laf atmalar falan :) yakışmıyor sana,görende diyecek ki '' lafı sen atmışsın kızı suçluyon'' göründüğü gibi değil ki, o bilir suçunu :)neyse fazla kirli çamaşır dökmeyim ortaya , bana yakışmaz :queen:

hosgeldın arkadasım:rendeer:
motor hakıkaten bı tutkuymus bınmeye baslayınca anlıyorsun.sabah kalkıp ılk camdan bakmak oluyor ısım ınsallah hava motora bınmek ıcın guzel bırgundur dıye...zıra ben yagmurda-ruzgarda korkuyorum bıraz.kazasız gunler dılerım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar