yağ sogutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kaç mesaj üstte benim direksiyon sınavında yaşadığım olayı okumanızı tavsiye ediyorum.. Hangi güvenli yerden bahsediyosunuz öğrenirken ya da öyle bi yer gerçekten varmı aceba?

sizin yaşadıklarınız herkesinde aynı şeyleri yaşadığı anlamına gelmez farzedin motosiklet kullanmayı hiç bilmeyen birine sokakta öğretmekmi daha güvenli yoksa eğitim kurslarının eğitim sahasındamı

sizin yaşadıklarınız herkesinde aynı şeyleri yaşadığı anlamına gelmez farzedin motosiklet kullanmayı hiç bilmeyen birine sokakta öğretmekmi daha güvenli yoksa eğitim kurslarının eğitim sahasındamı

İyide ben sizin söylediğinizi eğitim pistinde yapıyordum zaten.. Eralple piste gittik bi kaç defa ama bunun ehliyetle bi ilgisi yok..
Kaldıki sınav yerinde herkesin canı tehlikedeydi sadece benim deil...

bakın biz neyden bahsediyoruz siz neyden motor çeşidinin yağ ve hava soğutmalı arasındaki farkı soran biri acemi biridir ve motosiklet kullanmaya yeni başlamıştır eğitim alması şart konu bu sizin eğitim pistindeki tecrübeniz daha önceden ehliyetsiz motor kullanarak varmış

bakın biz neyden bahsediyoruz siz neyden motor çeşidinin yağ ve hava soğutmalı arasındaki farkı soran biri acemi biridir ve motosiklet kullanmaya yeni başlamıştır eğitim alması şart konu bu sizin eğitim pistindeki tecrübeniz daha önceden ehliyetsiz motor kullanarak varmış

Karışmıyım diyorum ama dayanamıycam..
Kursa gitmeden sadece sınava girerek vede hiçbirşey bilmeden öğrenmeden ehliyet alan birçok tanıdığım var..
Yeni başlamış veya başlamamış insanın içinde öğrenme isteği varsa zaten gerisi gelir.
Arkadaşımızda kursa gidiyormuş ehliyet almak için vede kafasına takılmış sorusunu sormuş bizede orasını burasını yargılamak düşmez sorusuna cevap verdik görevimizi yaptık gerisi boş..

bak arkadasım ben ıstanbulda oturmuyorum.yanı burda her yer kurs dolu degıl!!hatta ehlıyete muracat ederken kursta sordum nerde egıtım alıcaz dıye???ne egıtımı dedıler motorcu olunmuyor doguluyormus onu ogrendım:cyclopsan yanı buyuk sehırlerın dısında ınan hıc kurs veren sehırler yok dıyebılırım.ama ben yınede trafıge kapalı yerlerde arkadaslarımdan ve kendım denemelrle ogrendım cunku yapıcak baska bısı yoktu.
yanı herkes buyuksehırlerde oturanlar kadar sanslı degıl.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani ehliyetle bunların hiç bi alaksı yok yani mantıken olması gerekir ama çarpıkh kentleşme trafikleşme böle bişi :mrgreen:

kendi kendimin müridiyim nan varmı:queen:

sen geyike çevirmesen onlar beni iplemeyip devam edecekti belki :queen:

bildiğim kadarıyla şöle örnek verem sana...

bi kutu düşün içinde sıçak su var kutudan hortumla başka bi kutuya devir daim düşün yada düşünme :D boşver ya :D öğrenipte napcan en iyi soğutma klasmanı su-yağ-hava :D

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bildiğim kadarıyla şöle örnek verem sana...

bi kutu düşün içinde sıçak su var kutudan hortumla başka bi kutuya devir daim düşün yada düşünme :D boşver ya :D öğrenipte napcan en iyi soğutma klasmanı su-yağ-hava :D

CBF150 kullanıcılarının bakış açıları ilgimi çekmeye başladı.

Alkole karşıyım ama yinede alıcam bir CBF150. :queen:

İçten yanmalı motorlar soğutma sistemine göre hava ve sıvı soğutmalı olarak ikiye ayrılırlar... :p

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ExTReMa, ErTech, aYe, metalgod, bambu, shule, umutpoy, august, Kaiser

bu konu hit yapar bence :D
Pınarr senin topiği sollar gibi geliyo bana

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ExTReMa, ErTech, aYe, metalgod, bambu, shule, umutpoy, august, Kaiser

bu konu hit yapar bence :D
Pınarr senin topiği sollar gibi geliyo bana

İyi ya işte ne olduysa ben geldikten sonra oldu.. Siğirli değnek gibiyim :queen:

CBF150 kullanıcılarının bakış açıları ilgimi çekmeye başladı.

Alkole karşıyım ama yinede alıcam bir CBF150. :queen:

doğru olan bakış açılarının ilginizi çekmemesi gerek normal şartlarda ama rüzgardan olabilir cbr 1000 ler çok hızlı çok....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar