Selam herkese!

......................................................................

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hah bi sen eksiktin, iyki geldin. :p

Ooo hocam hoşgeldiniz :)
İngilizceden fazla anlamam ama motordan anlarım yani :)
Karşılıklı bilgi alışverisi yapabiliriz :queen:
:flower:

hosgeldın bambu:rendeer:...........................................................

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin İngilizce öğretmeni, kalıcı olmanı dilerim. Hemen sol yanımda, akvaryumumun içinde iki adet bambuma doğru baktırdığın, onlarla ilgilenmemi sağladığın içinde teşekkür ederim. :)

Hah bi sen eksiktin, iyki geldin. :p

Sus bakim, seni lahmacuncu, gitarist, mezarcı, yamaha bayicisi kılıklı şey seni :queen:

2 kere geldi artık 3. yüde bekleriz...

Anladım ben onu da hoşgeldin demeyi unutmuşsun :farao:

Ooo hocam hoşgeldiniz :)
İngilizceden fazla anlamam ama motordan anlarım yani :)
Karşılıklı bilgi alışverisi yapabiliriz :queen:
:flower:

Ben de anlarım motordan :)Öyleyse alış veriş pek olamıycak sanırım,bu durumda sen sadece alış yapabilirsin. İngilizce lazım olduğunda haber ver sayfası 100 dolara çeviririm :queen:

aramıza hoşgeldin hocam....

Teşekkür ederim hoşbulduk :)

hosgeldın bambu:rendeer:...........................................................

Hoşbulduk shule :)

Hoşgeldin İngilizce öğretmeni, kalıcı olmanı dilerim. Hemen sol yanımda, akvaryumumun içinde iki adet bambuma doğru baktırdığın, onlarla ilgilenmemi sağladığın içinde teşekkür ederim. :)

Hoşbulduk. Bambuları beni gördükçe hatırlarsın artık :cat:

Ben de anlarım motordan :)Öyleyse alış veriş pek olamıycak sanırım,bu durumda sen sadece alış yapabilirsin. İngilizce lazım olduğunda haber ver sayfası 100 dolara çeviririm :queen:

Tamam istemiyorum ben yardım falan ben kendi başıma çalışıp 3 yıldır geçemediğim dersten geçmeye çalışırım ::miiz1::

hi, welcome, bienvenue, wilkommen
hoşgeldiniz hocam:rendeer: ingilizce ve almanca yı, ingilzce ve almanca öğretmenlerini hep sevmişimdir.
kazasız belasız sürüşler dilerim. mersin den sevgilerle:)

vah canıııımmm üyle mi :p

Hoşgelmişsin....Lisedeki "English örtmenim"e çok benziyorsunuz...:cherry:

Asıl Fizikçiyim. Fizik örtmenine benzemiyorum dimi :cherry:

hi, welcome, bienvenue, wilkommen
hoşgeldiniz hocam:rendeer: ingilizce ve almanca yı, ingilzce ve almanca öğretmenlerini hep sevmişimdir.
kazasız belasız sürüşler dilerim. mersin den sevgilerle:)

Sağol nash. İstanbul'dan da sevgiler... :)

hoşgeldiniz bambu konuma yazmışsıznız ayrıca teşekkür ederim.

Tamam istemiyorum ben yardım falan ben kendi başıma çalışıp 3 yıldır geçemediğim dersten geçmeye çalışırım ::miiz1::

Kolay mı öyle ders geçmek. Ben de zamanında Electromagnetics diye bir dersi 5 kere alıp 5.cide geçmiştim:p Meğersem hoca dandikmiş derslere girmediğim için onu bile farketmemişim. Gidip not isteyince hemen geçiriyomuş. Ben 5 dönem kendim başarcam diye kek gibi ineklemişim :p Git hocandan not iste benim gibi gurur yapıp kendine eziyet etme :queen:

Hoş geldin bambu,resimleri bekliyoruz(motorunla):rendeer:

En kısa zamanda ekliycem, hoşbulduk ihsan abi :)

Kolay mı öyle ders geçmek. Ben de zamanında Electromagnetics diye bir dersi 5 kere alıp 5.cide geçmiştim:p Meğersem hoca dandikmiş derslere girmediğim için onu bile farketmemişim. Gidip not isteyince hemen geçiriyomuş. Ben 5 dönem kendim başarcam diye kek gibi ineklemişim :p Git hocandan not iste benim gibi gurur yapıp kendine eziyet etme :queen:

Haklısın aslında bende derslere girmediğim için sadece sınavlarda görüyorum hocanın yüzünü :)
Aslında ingilizcem fena sayılmaz ama nedense geçemedik gitti
En sonunda okula bağış yapıcam gibi geliyor :)

daha önce hiç bir bayanın yapmadığını yapıyorsunuz resminizi görmeyi neye borçluyuz acaba:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar