Hah bi sen eksiktin, iyki geldin.![]()
2 kere geldi artık 3. yüde bekleriz...
Ooo hocam hoşgeldiniz
İngilizceden fazla anlamam ama motordan anlarım yani![]()
Karşılıklı bilgi alışverisi yapabiliriz :queen:
:flower:
aramıza hoşgeldin hocam....
hosgeldın bambu:rendeer:...........................................................
Hoşgeldin İngilizce öğretmeni, kalıcı olmanı dilerim. Hemen sol yanımda, akvaryumumun içinde iki adet bambuma doğru baktırdığın, onlarla ilgilenmemi sağladığın içinde teşekkür ederim.![]()
Ben de anlarım motordanÖyleyse alış veriş pek olamıycak sanırım,bu durumda sen sadece alış yapabilirsin. İngilizce lazım olduğunda haber ver sayfası 100 dolara çeviririm :queen:
Anladım ben onu da hoşgeldin demeyi unutmuşsun :farao:
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/38161-arkadaslar-merhaba-3.html#post856425
Hacerde aynını düşünüyor sanırsam![]()
Hoşgelmişsin....Lisedeki "English örtmenim"e çok benziyorsunuz...:cherry:
hi, welcome, bienvenue, wilkommen
hoşgeldiniz hocam:rendeer: ingilizce ve almanca yı, ingilzce ve almanca öğretmenlerini hep sevmişimdir.
kazasız belasız sürüşler dilerim. mersin den sevgilerle![]()
Sus bakim, seni lahmacuncu, gitarist, mezarcı, yamaha bayicisi kılıklı şey seni :queen:
Tamam istemiyorum ben yardım falan ben kendi başıma çalışıp 3 yıldır geçemediğim dersten geçmeye çalışırım ::miiz1::
Hoş geldin bambu,resimleri bekliyoruz(motorunla):rendeer:
Kolay mı öyle ders geçmek. Ben de zamanında Electromagnetics diye bir dersi 5 kere alıp 5.cide geçmiştimMeğersem hoca dandikmiş derslere girmediğim için onu bile farketmemişim. Gidip not isteyince hemen geçiriyomuş. Ben 5 dönem kendim başarcam diye kek gibi ineklemişim
Git hocandan not iste benim gibi gurur yapıp kendine eziyet etme :queen: