bende burdayım

:mrgreen: hemen tıcarete baslıyosun bakıyorumda.. pınar damı bu ısı yapıyor? ole ıse oncelık onun...bayan dayanısması...:queen:

Ama öyle olmuyo işte bu işler :)
Bayan dayanışması dersen ohoooo sen yanmışsın :)
Acaba bayan kılığına mı girsem bende :queen:

hoşgeldin aramıza katılımcı olman dileğiyle:rendeer: umarım aradağını burada bulursun

Sana şule abla diyebilirmiyim :)
Şule abla bak sana Aprilia Rs50 verelim birtane ruhsatı sorunsuz motoru yeni yapıldı :)
Hazır pınarda yok ilk ticaret olayına ben el atayım :)

yav sende her üyeye satmaya çalışıyon şu motoru kimse almak istemiyo işte arkadaşımmm zorlamııı:p:cherry::rendeer:

Hoş geldiniz galıcı ve gadılımcı olmanğızz dileğiynen:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar hosgeldin şule abla,umarım aradığını bulursun, demek 37 yaşındasın, hani özelden istediğini sorabilirsin demiştim ya, işte o sözümü geri alıyorum:queen: şaka şaka hosgeldin............

Şule hanım aramıza hoşgeldınız.sitemizde istediğiniz tüm sorulara cevap bulabıleceğinize eminim ayrıca motosiklet seven bayanların çogaldığını görmek çok güzel tekrar aramıza hoşgeldiniz. :salut::rendeer::bounce:

yav sende her üyeye satmaya çalışıyon şu motoru kimse almak istemiyo işte arkadaşımmm zorlamııı:p:cherry::rendeer:

Öyle deme iso satmaya çalışıyorum ama alıcı gelincede kıyamıyorum dile kolay 6 yıldır bende o :)
Hem türkiyede benden başka 1 kişide daha var diye biliyorum Rs50 başka duymadım görmedim :)

hoşgeldin aramıza :rendeer: aradıgını bulman dilegiyle :cat: güldügün şey nedir paylaşmak istermisin :silent:

şu bayanların tanışma topikleride olmasaaa gün güneş yüzü görmemiş nickleri nasıl mesaj yazmış bi şekilde görcez bilmiyorummm herkese faraaooooooo:mrgreen:

güldüğüm sey:saçlı kask.sarı uzun saclı kask yapmıslar.bayanlara nazık davranıyorlar yol verıyorlar dıye.ama cok bunaltıyormus kaskın ıcınde.buna cok guldum:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoş geldin.:rendeer:.. Bu arada hangi il desin?.... Hangi il mt mensubu olucaksın?...

Hoş geldiniz, kalıcı olmanızı temenni ediyoruz. Çünki doğru yerdesiniz.

hoş geldiniz kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim.125 cc.lik motor gezi için de alıştırma yapmak için de gayet uygun bir motor.hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu bayanların tanışma topikleride olmasaaa gün güneş yüzü görmemiş nickleri nasıl mesaj yazmış bi şekilde görcez bilmiyorummm herkese faraaooooooo:mrgreen:

::xs06::::xs06::::xs06:: .......................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar