Niye dusuyorsunuz XXXX herifler.

Motosikleti
Dl650vstorm
avrupada ve amerikada motor kullanıcılarına herkez kavgacı serseri tehlikeli insanlar olarak bilir ve de uzak dururlar şimdi düşünüyorum da demekki oralarda da motorcular bizim bu günkü yaşadıklarımıza maruz kalmışlar ki bugün böyle herkezin çekindiği kişiler olmuşlar.bugün biz kültürlü saygılı bilinçli motor kullanıcıları yarın kendimizi korumak adına böylesi hayvanlara karşı bizdemi seseri motorculardan olalım bunumu istiyolar nedir yani..:silent:

bilmiyom izledinizmi geçen akşam haberlerde
bi motorcu 2 adamı dövüyodu helal olsun sana dedim :D
adamlar motorcuya aralıksız korna yapmışlar kavga esnasını gösteriyo full koruma + kasklı motorcuya karşı 2 çıplak adam :D
adamlar kaska vuruyo tam gerizekalı millet:D

Evet bu haber memleketimin aklıllı motorcusundan bahsediyor ama maalesef karşıdaki iki kişi üniversitede yetkili, memur olmuş kaba beyinliler.gerçi aralarında geçen münakaşanın nedenini tam olarak bilmiyorum ama kavga meselesi haaarika.Adamlara yapabildiğini yapmış ve motora binip yoluna devam etmişşş:p

o abilerime de geçmiş olsun dileklerimi sunar :pale:neden düşüyorsunuz diyenlere de ............... boş bıraktığım bu noktalı yere;usülüne uygun sözlerimi iletiyorum.:farao:

keyiflerinden düşmüşler zevk olsun diye memlekette ne kadar çok angut var ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyebilicenki abi alıcan şu komik resimlerdeki karleyden şu moster tarzı olan öle çıkıcan trafiğe motorsikletle en azında haftada 1 kere ...:):):)

burası türkiye olur böyle şeyler dicem ama böyle diyerek bazılarına açık kapı mı bırakmış oluyorum

Pek inandırıcı değil. Ama türlü türlü insan var. Bu türlü türlü insanlar sadece TÜRKİYE de değil dünyanın her yerinde bu böyledir. Burası TÜRKİYE millet. vb. lafları bırakın artık.

canım istedi de şöyle bı mıcırın üstünde zevkle düşüyim dedim:pr: manyak adamlar....

Arkadaşlar bence ülkemizde motor kullanıcılarının saygınlık kazanmasının tek ve yegane yolu;Avrupa ve Amerika'daki motosikletli kardeşleri gibi, motorcu lafının duyulmasıyla insanları titretmesi,korkutmasıdır.Filmlerde de görmüşsünüzdür illaki motorcular genelde agresif,güçlü ve korku saçan insanlardandır.Hele de bu vatandaş büyük ya da chopper tarzı bir makineye sahipse diğer türden vasıta süren insanlar bırakın onları ezmeyi, önlerini kesmeyi,saygısızlık yapmayı korkudan yolları bile boşaltıyolar.Bundan sonra yeni bir akım başlatalım.Adı da trafikte saygısızlık yapan dört teker kullanıcılarına kaskla birer kafa atma operasyonu olsun:mrgreen::mrgreen:aynen bu şekilde:pr: Şaka şaka.Herşey eğitim diyoruz ama o da olmuyor.Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsin:rendeer:

Asparagas bir haber.Doğru olduğuna inanmıyorum.Hiç kimse hiç bir şart altında böyle bir davranış sergileyemez.İşin içinde başka şeyler vardır olay çarpıtılmıştır.Benim fikrim

Namussuz haysiyetsiz Şerefsiz insan Ben düşücem biri gelicek bana Nie düşüyon falan filan dicekk Vamı Boyle bişeyy ya Ben olsam Falan demek istemiyorum ama Ole bi durumu Gorsem yerdeki adama Bakar nasılsın İyimisin falan sonra o adamı Bogaz Koprusunden Assa atarım :pr: Nasıl olsa bogazın Ustunde Bu Tur Mahluklar Bosuna yasamasın bu Dunyada Insan demiyorum MAHLUK...

hazır korumada varken kaskla bi kafa sallasaymış baya iyi olacakmış:pr:

vallaa o yontulmamış kişilere laf da söylesen anlamazlar eminim. Ya onların anladığı dilden cevap vermeli, ya da hiç cevap vermemeli bunlara.

burası türkiye allahın malları kaza bu sonuçta kim başına ne geleceğini biliyor böylesine vereceksin odunu insan diye geçiniyorlar birde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmiyom izledinizmi geçen akşam haberlerde
bi motorcu 2 adamı dövüyodu helal olsun sana dedim :D
adamlar motorcuya aralıksız korna yapmışlar kavga esnasını gösteriyo full koruma + kasklı motorcuya karşı 2 çıplak adam :D
adamlar kaska vuruyo tam gerizekalı millet:D

senin bahsettiğin o iki kişiden biri öğretim görevlisi diğeri de dekandı.:)hatta forumda başka bi başlık altında geçmişti bu konu. motosikletli arkadaş önce öğretim görevlisine saldırdı.dekan sonradan geldi ,motosikletli dekanı görünce kaçtı zaten,dekanın maşallahı vardı :)pehlivan gibiydi...

Üniversite Caddesi Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu yakınlarında bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında BİBAM Müdürü Prof.Dr. Rıdvan Say’la birlikte 26 NE 981 plakalı otomobiliyle giden Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şenyel ile 06 SG 197 plakalı motosiklet sürücüsü arasında kavşakta korna çalma yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma, araçtan inen Prof.Dr. Mustafa Şenyel ve Prof.Dr. Rıdvan Say ile kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü arasında kısa sürede kavgaya dönüştü. Her iki taraf yumruk yumruğa birbirine girdi. Prof.Dr. Rıdvan Say, motosiklet şürücüsünün yumruklarına maruz kalırken, Dekan Prof.Dr.Mustafa Şenyel de motosiklet sürücüsünü yumrukladı. Kavga eden tarafları çevrede bulunan vatandaşlar ve taramvay görevlileri araya girerek daha fazla büyümeden önledi.
Kavga sonrası başında kask olan genç motosikletine binerek uzaklaştı. Prof.Dr. Mustafa Şenyel, kavşakta beklerken ışık yanınca önünde hareket etmeyen otomobile korna çaldığını, bu sırada motosiklet sürücününün kendisine korna çaldığını sanarak gelip kendilerine yumruk attığını ve kavganın bu nedenle başladığını söyledi.

DHA

şu resimde ortada dayak yiyen full korumalı motosikletli dediğin şahıs,şu an korumalar pek işe yaramıyor galiba..........:)dekan çok hırslanmış,vuruşa baksana........:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar