Sabah sabah Sinir Oldum

Belki yüzlerce kez konuşulmuş ve anlatılmıştır ama şu saçma sapan videoları izleyince kan beynime çıkıyor.
Adamın üzerinde bir tişört,gözde bir güneş gözlüğü altında bir canavar yollarda gösteriler.Bunu anlamak mümkün değil.Bakın aşağıda adamın haline.
Benim söylememe elbette gerek duymazsınız ama nolur dostlar nolur kardeşler kendinize dikkat edin,sevdiklerinizi üzmeyin..
Okuduğunuz için teşekkürler..

[YT]aAwVvzdQDAI[/YT]

Kendini üzdüğüne değmez. Onun düşünmediği canı ben mi düşüneceğim ?

bitime 40 sn kala başlayan karede, ön teker üstünde dengesini kaybeden adamın karşısındaki ablamız nasıl bir mantıkla üstüne doğru gelen motosikletler karşısımda yerde piknik yapar gibi oturuyo anlamadım :silent:, bi sonraki sahnede de ödü kopmuş sırtını sıvazlıyolar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle kask takmak lazım...bir de saçı bozmayan kasklar yapsalar süper olur :p

o değilde muzik güzelmiş :)

bekoserkan gene dedin diyeceğini :)

O mavi motorlu lavuk kaska tekme atıyo.:silent:Suç onda gibi yaw:pr:. yoksa benmi yanlış gördüm....Zaten dayım fişlerini ÇEKMİŞ.Olayı bitirmiş.:cat:.

Ben hala bir iki race yi Taksim meydanında sallandırırsak bu tarz olayların önüne ülkemizde geçeriz diye düşünüyorum...

>>>>

aslında güzel bu işler düşe kalka öğrenilir yeterki sonunda ölüm olmasın :salut: ama o artist olan kasksız gözlüklü bunu haketmiş :pr: :farao:

şarkı çok anlamlı olmuşş :queen: arkadaşlarada geçmiş olsunnn ne diyeyimmm

o artist olan kasksız gözlüklü bunu haketmiş :pr: :farao:

kesiinlikle haketmiş burnunun dibindeki arabaya tek tker geliyo:farao: aptal yaaa
bide kaska tekme atan adamın motoru nası takla atyo havada yaaa :salut:pert olmus güselim motor :salut:

Son düzenleme:
ben ona deılde motorlara acıom resmen pert edıolar:D kendı canlarına acımayanlara ben hıc acımam!!!

Allah aşkına bana biri söylesin bu video ne amaçla yapılmış?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah aşkına bana biri söylesin bu video ne amaçla yapılmış?

hayvanlarla ilgili bir belgesel bu,doğal seleksiyon konu alınmış... kasksız ve korumasız binenlerin vefat ediş şekilleri örneklerle gösterilmiş...benimde pek kask taktığım söylenemez ama valla saçım bozuluyo,ben o saçı öle yapana kadar ne kadar uğraşıyorum biliyomusunuz :queen: ( bahaneye bak:p)

.benimde pek kask taktığım söylenemez ama valla saçım bozuluyo,ben o saçı öle yapana kadar ne kadar uğraşıyorum biliyomusunuz

ben çok patlamış kafa tası gördüm biliyomusunnn onları orjinaline yakın hale getirmekte baya uğraştırıyoo doktorlarıı haberin olsunnn:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yapcak bişi yok arkadaşlar :p Kendi canını düşünmeyeni ben neden düşüniyim dicem ama sonra motorcuların adı çıkıyo :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar