araba kullanırken motosikletle yaptığınız hareketler oluyomu?

valla ben motora yeni geçtiğimden tersi problemler yaşıyorum
emniyet kemeri arıyorum.
Yakın takip kötü huyum devam ediyor. Önümde giden araba ezilmiş bi hayvancağızı ortalayarak geçtiğinde olayı farkettiğimde çoktan üstünden geçmiştim. Siz de dikkat edin aman.
Bir de bisiklet sendromu yaşadım iki frene birden asılayim dedim. Debriyajı sıkınca motor daha bi boşaldı tabi,şokla aniden bırakınca arka teker hafif bi kitlenip kayma durumu oldu.
Hah başlığa yakın bişiy, arabada yolcu isem elimi kolumu kafamı pencereden çıkartıp sanki rüzgarın etkisi motordakinden çokmuş gibi geliyo hoşuma gidiyo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah uyandım bi baktım işe gec kalmışım anaaaaaa dedim erdem koşşş:mrgreen: elbiselelirimi giydim üstüne korumaları cektim kaskı ele aldım evden çıkarken bi anahtar aldım otoparka dooru koştum otoparka gelince elimdeki anahtara baktım üç yıldızlı bişi var aklıma bizim araba gelmedi:queen: taktım kaskı bindim arabaya bi baktım her yer kapalı ülen dedim motoruma nolmuş güldüm kendi kendime eve dönüp motor anahtarını alıp işe koyuldum:cat:

drurduğum zaman geri vitese takmayı unutuyorum :p çekesim gelio arabayı ehehehihihihi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda bizim otoparktaki kolonlardan birine çarpan vatandaşın arabası,adama anahtarı bize bırak biz yanaştıralım çarparsın dedik,''ben arabamın anahtarını herkese veremem'' dedi.otoparkta milyon tane lüks araba var ve hepsi anahtarını bırakıyor.iyi yanaştır bakalım dedik , öküz gitti kolona çarptı,çarparken yanaştığı yeri görmek için bi kapısı açıktı ve bi ayağı dışarıdaydı ama önüne bakmayı unuttu :)

GKN

:mrgreen:
benim ne yaptıım avatardan belli oluyodur:queen:

Malumunuz arabalarda freni kullanınca hepsi bir devreye girer yani ön-arka ayrımını standart arabada yapamazsınız bazen bende fren karakterini test
için sadece el freni ile yaklaşma veya manevra deniyorum.

yarı debriyaj yapıp gaza yükleniyorum direksiyon simidini kendime doğru çekince ön kalkıyo :)

bi kere araba kullandıgımda virajı alırken sol dizimi yere yatırmaya kalkıp dizimi kapıya cok kotu vurmustum. Babam tip tip bakıyodu. ne dicegimi bilemedim. kardeşim zaten kopmustu :s

bende sert bi viraja girdiğim zaman dizlerimi oynatıyorum bu seferde ayağım ya gazdan ya firenden kayıyo kendimi çok tuhaf hissediyorum :mrgreen:

arada bir ön kaldırıyorum ama :pbazen arkayı kaldırıp olduğum yerde geri döndürdüğüm de oluyo:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayak yere koyma numarası honda civic type-r'ın reklamında vardı yurt dışında performansı belirtmek için.

ben ise kask'sız binmem arabaya inanmayan hürriyet gazetesi 10 nisan 2006 tarihli haberleri araştırsın:cat:

Yolda seyir halinde virajlara gelirken direksiyon çewirdiğim sırada motor kuLLanıyomuşş gibi yatıyorum bi de ağzımla motor sesi çıkarıyorum :queen:

:mrgreen:
benim ne yaptıım avatardan belli oluyodur:queen:

:queen::queen::queen:

benim hep yaptığım sonradan farkına varıp güldüğüm şey vitesle ilgili.araba kullanırken mesela 5. viteste giderken duracaksam eğer 4-3-2-1 yapıp öyle duruyorum alışana kadar direk boşa ordan 1 e atmıyorum.aynı motordaki gibi durmak üzereyken sırayla vites düşürüyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar