Alti Ilin Motorculari çocuklar Gibi şendik

Kadirli motor sporları kulübünün davetlisi olarak Osmaniyenin Kadirli ilçesine davet edildiğimizde ilk defa biryere davet edildiğimiz için bu kadar üzülmüştüm Allah kahretsin dedim kendi kendime tamda benim misafirim olduğu birgüne denk gelmişti,neyse sağlık olsun bu seferde gitmeyiz ne diyelim diye kendi kendimi teselli ediyordum .
Ama nafile misafirimde geldi ama ne çare zırrrr telefonum çaldı Nizipli motorculardan Sabri ağabeyim yahu sen nerdesin kardeşim buraya gelen bir gelmeyen bin pişmannnn... Abi neyapayım misafirim var bi başka sefere muhabbetleri falan kapattık telefonu.
Zırrrrr bu sefer Antepli motorcu arkadaşlarımdan Ayıntaplı Ali abi nerdesin yavvvv kambersiz düğün olurmu burayı bir görsen bir şenlik bir şenlik sorma gitsin eyvallah Ali gardaş sende at bakayım havanı ne diyelim sağlık olsun deyip telefonu kapattık.
Misafirim yeni bacanağım adam yeni evli ilkdefa evimize davet etmişiz nasıl onu evde bırakıpta gideyim ben,derken bizim hanımın harika fikri çok sıkılıyorsan Hüseyinide al birlikte gidin ne diyelim... ALLLAAAHHHH..
Geç kaldık ama olsun be yollar bizim için var hani değilmi bacanak ne dersin daha adamın olurmu demesine fırsat vermeden atla bacanak 160 170 bir saat 10 dak sonra Osmaniye Kadirlideyiz gerçi offf of Kadirlide börekler yenmiş ayranlar içilmiş datlılar(tatlı)tükenmiş ne diyelim sağlık olsun Kadirlilerin bana beş on tane börek bir fıçı ayran beş on tenede datlı borçları olsun alacağımızdan vazmı geçeceğiz
p1020698xo2.jpg

Kadirli Karataş Aslantaş antik kentindeyiz motorlar sıra sıra dizilmiş günün açlığı ve yorgunluğu motorları görmemizle birlikte bittiiii
p1020701ln3.jpg

Bu bayrak için değilmi bütün verilen bedeller Bu bayrak için değilmi bütün dökülen kanlar Bu bayrak için değilmi bizi biz eden değerler...
p1020702zv5.jpg

Ve Urfa ekibi ile kucaklaşma hasret giderme...
p1020705eg8.jpg

İlginç bir çalışma
p1020703wh2.jpg

Sabri ustamla birlikte doğanın ve eşsiz manzarının tadını çıkarıyoruz
p1020713mu3.jpg

p1020706xf5.jpg

Buda misafirim bacanağım Hüseyin
p1020719ma9.jpg

Eeeee kim demiş motorcudan Turist Ömer halleri olmaz diye
p1020718hn7.jpg

Ve buda milattan önce bilmem kaçyüz kaçıncı yılının BEREKET TANRISI imiş kırk yılda bir tanrı yakalamışken bari bir hatıra fotoğrafı çektirelim dedik
p1020711ab6.jpg

p1020716ic3.jpg

p1020722nf9.jpg

Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
p1020723cg6.jpg

p1020721zo4.jpg

teşekkürler saygılar sevgiler sunuyoruz her ne kadar ben yetişemesemde harika bir misafirperverlik örneği gösterdiler sonsuz saygılarımı sevgilerimi iletiyorum
p1020725qk7.jpg

Ve Türkiyemizin en yüksek viyadüğünde ŞEHİTLER viyadüğünde günbatımı
p1020730ou6.jpg

Ve sevgili Urfalı dostlarımızı Gaziantep girişinde Urfaya uğurladıktan sonra bizde evimize dönüyoruz... sağlıcakla kalınız
p1020731lc1.jpg

Gaziantep İl Temsilcisi
evet abi gercektende cocuklar gibi şendik cok güzel bir organızasyon oldu geldine degdi dogrusu...

sen cok şey kacırdın aslında abi:pr::pr: ama sglik olsun bir dahaki sefere

hayali abi neler kaçırdın neler :mrgreen:bütün herşeyi biz yedik sana bişey kalmadı:pbörekler çörekler ayranlar tatlılar allahım allahım karnım açıktı yaw:)emegine yüregine saglık hayali abi teşekkür ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi var mı memleketim gibisi....... süper gezi olmuş... valla kıskanıyorum artık... resimler süper,insan orda olmadığı için üzülüyor........

abı vallahı neler kacırdıgını bır bılsen kahır edersın kendını ama paylasımın gercekten guzel olmussss ellerıne sagılık bu arada bacanagında motor delısı healde oyle gorunuyor :)

Osmaniye İl Temsilcisi
Abicim övgüleriniz için ve zaman ayırıp bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Seneye baharda yine, ama daha eksiksiz daha büyük bir organizasyonla Kadirli de yine buluşcaz abi inşallah. Taa oralardan zahmet edip geldiniz, ilçemizi şereflendirdiniz, varlığınızdan çok büyük bir mutluluk duyduk abi. Rabbim her türlü kaza, bela ve kötülüklerden esirgesin sizi. Seneye aynı yerde buluşmak dileğiyle... Siz canınızı sıkmayın abi seneye ilk size haber vercem, ilk siz burda olcaksınız inşallah, o zaman görecekler o size hava atan, caka satanlar. :mrgreen:

slm

Sevgili Yusufçuğum engin hoşgörünüz misafirperverliğiniz ve güleryüzünüz için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz inşallah kısmetse seneye yine görüşürüz bu arada bizlerde sizi bekleriz herzaman saygılarımla kalın sağlıcakla...

çok güzel gezi olmuş hele motorlar dizilmiş ya bayıldım doğrusu oldukca kalabalıkmış orda olmayı çok isterdim

Osmaniye İl Temsilcisi
Slm

Abi davetiniz için teşekkür ederim. Birgün iadeyi ziyarette buluncaz inşallah KADİRLİ MT olarak. Her zaman baş tacısınız abi, kapılarımız her zaman ardına kadar açık.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/37925-kadirlide-bayram-vardi.html

Yorumlarınız için teşekkürler.O fotoğraflar katılımı tam olarak yansıtmıyor, arkadaşlar saymışlar, tam 85 tane motor olduğunu söylüyorlar. Motorların tam olarak göründüğü bir fotoğraf yok ama yukarıda verdiğim linkte gelen arkadaşlarla biklikte çekilmiş toplu fotoğraflarımız var, oradan da bakabilirsiniz fotoğraflara. Selam ve saygılarımla.

Son düzenleme:
Kalabalık olmuş güzel olmuş. İlginç bir çalışmada güzel ama sanki kadının yüzü biraz ajda pekkan'a benzemiş :queen: Gezilerinizin devamını diliyorum... :)

HeLaL Size be :) daha noolcaktı :) tebrikler :) aydemir aga ne gözel poz vermişin :p

gerçekten çok güzel bi gündüü cengizin varlığı haricindeee:p organizasyon mükemmeldiii Yapımda emeği geçen herkese Saygılar SEVGİLER:rendeer:

abi bizim diyeceklerimizi yusuf söylemiş:) saygılar... ogün unutulmazdı:cat:

Hayali kardeşim şenliğin sonuna geldiniz ama inşallah zahmetinize değmiştir.
Yusuf'un dileklerine aynen katılıyorum sizlerle olmak büyük keyif veriyor.
sevgilerle.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/37925-kadirlide-bayram-vardi.html

Abi zahmet ne demek elbette zahmetimize değdi
Hem motorculuk dediğin bazan böyle toplantılarda bir araya gelmek yiyip içmek eğlenmek,
Bazan yol kenarında sürüsünü otlatan bir çobanın kavalına eşlik etmek
Bazan yol kenarında sana el sallayan çocuklara el sallayarak hem onları hemde kendini mutlu etmek
Bazan bir göçebe çadırına selam verip o göçerlerin çadırında bir tas ayran veya bir bardak çay içmek değilmidirki?
Velhasılı bizim için hiç zahmet olmadı bilakis sizlerle tanışmak ayrıca bir mutluluktu sizleride burada görmekten onur duyacağız teşekkürlerimi sunuyorum kalın sağlıcakla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bu yaw :cat::cat:
sen kap bacanağını geciktim meciktim deme cık gel :cat:
böreklere yetişememişsin abi cok şey kacırmışsın ama adanaya geldiğinizde daha güsellerini:p yaparıs size inş :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar