Bu arada Mehmet Tarık geçmişolsun:cat:
fotolar süper valla hakkı verilmiş gezinin en kısa zamanda replay istiyorummm
ya abi sen gel migsorun önüne kadar , bizi uğurla , eve dön , sende migrosun çıkışında mecburdan gidonu bornovaya doğru diilde bizim istikamete doğru çevirebilseydin keşke , için gider tabii, :wiinkk:
zihnim yavaş yavaş açılıyo yine aklıma bişi geldi, kuşadasında çatada prag diye bi sopr klübümü ne varmış onuda çengis abiden öğrendik :queen::queen:
valla be heryerim şişti. Yani şiş çekti ne o etler öyle mangalın üstünde.
kardeşim babamı uğurlamam gerekiyordu yoksa gelirdim. Neyse şimdi baba gitti ama annem hala bende. İnşallah ikameti buraya aldırmazlar.
Çhemgiz o spor klübünde ne gibi sporlar yapılıyor? Biraz bilgi verir misin?

tarıkda sürekli buna benzer bişi sayıkladı durdu,
ulan mehmet keşke geçmiş olsayın,
geçemeyince presto ybrye geçirmiş oldu
allaha şükür kırık bi çamurlukdan başka hiç bir şey yok walla
arkadaşlar fotoları görünce içim gitti. malum ailevi sebeplerden evdeydim akşama kadar. helal olsun size diyeycem kıskandım yaw.
bu arada er-5 çevirmesi göremedim acaba fırında Dayun kpamı yaptınız yoksa
ya abi sen gel migsorun önüne kadar , bizi uğurla , eve dön , sende migrosun çıkışında mecburdan gidonu bornovaya doğru diilde bizim istikamete doğru çevirebilseydin keşke , için gider tabii, :wiinkk:
zihnim yavaş yavaş açılıyo yine aklıma bişi geldi, kuşadasında çatada prag diye bi sopr klübümü ne varmış onuda çengis abiden öğrendik :queen::queen:
Bilumum arkadan vurma......:queen::queen::queen::queen:
Bu arada gezinin eğlenceli olduğu kadar tecrübe konusunda da bir çok arkadaşa faydalı olduğunu sanıyorum... 1.5 saat git 1.5 saat gel... Zifir gibi karanlık ve yoğun yağmur altında motorla gurup sürüşü yapmak hiçte kolay değil....
Varmı tekrarlamak isteyen?... Haftaya da yapalım.... Ne dersiniz?....
Boşver..Nasılsa vurursun birilerine gene.....:queen:
Bu aralar canım er-5 vurmak istiyor :queen:
Kumitam fotolar için teşekkürlerİyi ki sonradan da olsa geldiniz kız arkadaşınla beraber.Ama bence bir daha bu kadar yağmurlu bir geziye kız arkadaşını getirme,sanki ilişkisini tekrar gözden geçirecek gibi bir hali vardı
(Bakınız yağmur yokken ki seni seviyorumların yerini,Allah cezanı versinlere bırakmalar
).