bence cok paraa yaa o para verılmez sonucta
hyosung:farao:
sahibi olduğun motora bakıyorum bide yorumuna:silent: gülüp geçmek ve susmak galiba en mantıklısı olacak:cherry:
bence cok paraa yaa o para verılmez sonucta
hyosung:farao:
bende 1 ay 4 gün sonra alcam hysoung gt 250 r alcam ama 2. elmi alsam 0 mı alsam diye düşünüyorum.ve bursada servis durumu fln bunlar nasıl bilen varmı yada bursada satış yeri...
paylaşımlar için teşekkürler...ben almaması konusunda ısrarcıyım...nedeni fiyatın yüksek olması...bide tecrübesi yok falan...tırsıyorum...al dicez bi türlü alma dicez bi türlü...
ben ybr 125 cbf 150...dyln 150al diyorum ama kafası karışık...malum motorun markası değil görüntü önemli çoğumuz için...
ÖZERrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr la bişeyler yazsana...
bide abicim motor ağır...ben bindiğimde zorlandım ...sıkışık trafikte yoruyor...aralara derelere giremiyosun...yan yatırsa hasar çizilse baş ağrısı...çiziğide sorun granajın kırılması dahada sorun...yani çakma SS ama yan yattımı masraf...
çakma ss diyom kızmayın he...
Ö.Z.€.R;852277' Alıntı:Abi düşüncene ve bakış açına saygı duyuyorum.Sonuçta herkez SS kullanmaz. Zevk ve beklenti meselesi.Ama 250cc de olsa bu makine racing ve gerçek bir racing... kim ne derse desin. Yoruculuğuda normal, turu az ve şehir içinde kullanmaya pek müsait değil. Bu saydığım olumsuzluklar tüm racingler için geçerli ama benim 600 lük naked makinam olsa sanırım onuda pek şehir içine sokmazdım.
Söylemeden edemeyeceğim, teknoloji olarakta YBR250 den daha üstün![]()
sağol Özer...senin ilk motorunmuydu...ilk kullanımda hissettiklerini öğrenebilirmiyim...beklenti sonuc durumunu yani...
Teknoloji olarak Ybr250den üstün mü? Bence tartışılmaz bile çünkü birinde diagnostic sistem ,enjeksyonlu vs...Bende söylemeden edemedim ama hyo.da teknoloji olarak birtek dijital gösterge var motoru ne enjekyonlu ne bişi ama çift silindir,... Ama ikisinden biri almayı düşünsem gt250r ı tercih ederim çünkü daha güçlü daha yakışıklı...
maksimum hızı 178 km/h:cat:bu motor kaç basar önemli olan o 180'i gördürürmü acaba
sağol Özer...şimdi artık insanlar kaliteden önce görüntüye önem veriyorlar...
mesela sende kabul edersinki bu makinanın ederi bu değil...pahalı be kanka...
yani 3000 ytlsi olan gidip çin çon işi çopır alıyor...ybr cbf ye burun kıvırıyor...
5-6000 ytlsi olan hyo peşinde...görüntüsü biraz düzgün diye alıyor ama hayallerine yine tam anlamıyla kavuşamıyor...çünkü tork hız yetersiz kalıyor bir yerden sonra...hep bir mutsuzluk hep bir hüsran sonucta...
Valla bende motorumu satıp gt250r alıcam bakalım 5000 ytl civarında satan varsa irtibata geçerse sevinirim![]()
mete abi taktir edersinki buda cin mali can cin con değilsuzuki mühendilerinin hazırladığı bi koreli.motor cok kaslı gorunmesinden hacet herhalde bunu 250-300km yapiyor zannediyorlar.250cc bu 170km ideal parasınıda hakediyor.5-6 bin ytl ye baska ne tür bi motor alabilirsin.sesi haric ideal bi motor.