bu da benim tatlı kızım :)

Super Moderator
Aha Semih'in giden, frenleri tutan, farı yanan motoru olmuş:p güle güle kullan o zaman:rendeer:
Artık dağda tepede bununla zıplarız biz de ne yapalım...:p

Hayırlı olsun Semih'cim.Kimse durduğu yerde durmuyoki bende yetişeyim.En sonunda banada dana kadar motor aldıracaksınız.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzelmiş motosikletin,güle güle kullan ama biraz ağır gibi görünüyooo

Neydi o söz; "Kötü çocuklar çıplak sever..."

Son düzenleme:
semihcim hayırlı olsun da ben bu motorun artçısı olduğumda pınar vardı önümde nası alışcaz şimdik:)
kazasız belasız sürüşler canım...

Aha Semih'in giden, frenleri tutan, farı yanan motoru olmuş::
P

semihle ilk tanıştığımda bunları duyuyodum onun hakında.. ahanda şimdi konuşsunlar:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neydi o söz; "Kötü çocuklar çıplak sever..."

çok sevdim ben bulafı :):cat:

olcan138
Aha Semih'in giden, frenleri tutan, farı yanan motoru olmuş güle güle kullan o zaman
Artık dağda tepede bununla zıplarız biz de ne yapalım...

crossta duruyo olum honda motoru buldum 50 cc iki zamanlı benim şasiye uyuyo onuda taktıkmı bide egzos tut tutabilirsen artık şasi ortadan ikiye kırılmadığı sürece istediğimiz kadar hoplar zıplarız olum :queen:

semihcim hayırlı olsun da ben bu motorun artçısı olduğumda pınar vardı önümde nası alışcaz şimdik:)
kazasız belasız sürüşler canım...

semihle ilk tanıştığımda bunları duyuyodum onun hakında.. ahanda şimdi konuşsunlar:queen:

aha :queen: demek dedikodumu yapıyodunuz edpsisler :p:queen:

crss o ben aynasız seviyom onuda fren olmassa olmaz tabi kem küm :queen: napiyim yav sürekli bozuluyodu :queen: ama bendeço hırpaladım garibi..

Son düzenleme:
konu ne :silent:??????????? kayınpedermi damatmı :silent:??????? yoksa geçiş üstünlüğünün kimde olduğunumu tartışıyorsunuz :silent::silent:?????? yada arkadaşın aldığı hyosung mu ????? hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar