motosiklet yaşam ormanı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bayramda ist gelen arkadaşlarla kuşadasına gitmiştik orda levent abiyle birlikte sohbet etme şansı bulduk.

kısa sohbetimiz esnasında Motosikletli Yaşam Ormanı fikirlerini bizimle paylastı

Bundan bir kac ay once Izmir’li arkadasimiz Sedat Karayilan’in teklifi ile yaz sezonunda yanan Izmir-Manisa arasindaki ormanlarla ilgili olarak bir fidan dikim kampanyasi baslattik. Grubumuzda olan bir cok arkadas hem kendi adlarina, hem de yakinlari adina bu kampanyaya katildi.Asagidaki mesajdanda gorebilecegin gibi 10 Kasim’da dikime gitmeyi planliyoruz ama bunun kesin tarihi onumuzdeki gunlerde belli olacak.

bizlerde bu kampanyada bir katkımız olsun istiyorsak 10 KASIM 2007 tarihine kadar aşagıdaki ilgili hesaplara herkesin kendi tasarrufu neticesinde katılımını gerçekleştirebilir

NOT: 1 ADET FİDAN 1,00 YTL'dir

Havale veya EFT’lerinizde aciklama kismina mutlaka

“MOTOSIKLETLI YASAM ORMANI” ibaresini yazdiriniz.

İZMİR İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

TC.ZİRAAT BANKASI

DENİZBOSTANLI ŞB.
ŞB.KODU:934 HESAP NO:8180009-5001

Su anki toplam .. 7.733 Fidan olmustur..[/QUOTE]

Son düzenleme:
fuarda standımızda bu konu için bir havuz yapılsa ve toplu olarak havale yapılsa daha iyi olur gibi geldi bana:)

yönetici arkadaşlar pek sıcak bakmayabilir para toplama olayına farklı düşünceler olabilir diye

benimki sadece bir fikir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

fuarda standımızda bu konu için bir havuz yapılsa ve toplu olarak havale yapılsa daha iyi olur gibi geldi bana:)

yönetici arkadaşlar pek sıcak bakmayabilir para toplama olayına farklı düşünceler olabilir diye

benimki sadece bir fikir[/QUOTE

evet gayet güzel olur ama,tarih uymuyor benimki sadece fikir,

Ustacığım iyi fikir sağ olasın.
İnsan kendisinden fedakarlık etmedikçe,kendine dair oluşumlarda söz sahibi olamıyor.
Adam olabilmek için ağırlık gerekiyor,aynen fizikte madde olabilmek gibi.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Beni biraz tanıyanlar ormanlar konusunda ne kadar hassas olduğumu bilirler. Ayvalıktayken evimin çok yakınındaki çam ormanlarının yanışını, söndürme çalışmalarımızı, daha sonra fidan ekeceğimizi paylaşmıştım. Saha temizlendi fakat bahar, yaz günleri çok kurak geçince fidan ekilemedi. Bu sene kısmetse ekilecek belediyemiz kaynağa ve kararlılığa sahip.

5 fidan benden, 5 ytl yi nereye vermiyoruz ki! Şuradan 5 fidana veya fazlasına babalık edecek 100 kişi çıkmaz mı? Bence çıkar, çıkmalı!

47295025lm1.jpg

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV)“ kıyamet kopacağı anda bile elinizde fidan varsa dikin” buyurmuştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar