Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p1080347mediumbk2.jpg

alper sen resim çekilirken saat kaçtı:silent:

ben saat 20:15 den 20:40 a kadar dolaştım kimseyi bulamadım,çok kalabalıktı yayalardan dolayı motorla aralardan bile geçerken zorlandım

Super Moderator
babaçi' Alıntı:
ben saat 20:15 den 20:40 a kadar dolaştım kimseyi bulamadım,çok kalabalıktı yayalardan dolayı motorla aralardan bile geçerken zorlandım
Biz 20.30-20.40'a kadar Kızıltoprak'ta gelen, giden bekledik, Üsküdar'a gittiğimizde saat 21.00 gibiydi.

gelenler yüreklerini ortaya koyup geldiler, yağmur yağacağını bile bile,gelemeyenler yüreklerini gönderdiler,
bazı arkadaşların değindiği,"show yapanları" ben göremedim.Yağmur -çamurda düşmemek ,kaymamak ,başkalarına zarar vermemek için herkes olağan üstü çaba sarfetti,herkes birbirini kolladı, niyeti farklı olan kimseyi göremedim....biz hepimiz kornalarımız, ve bayraklarımızla HAİNLERE show yaptık...
hepinize en azından kendi adıma teşekkür ediyorum...şehitlerimizde bizi hissettiler ve teşekkür ettiler ,anladılar boşuna şehit olmadıklarını....
Türkiyeli değil MUTLUYUM ÇÜNKİ TÜRKÜM ...

gelenler yüreklerini ortaya koyup geldiler, yağmur yağacağını bile bile,gelemeyenler yüreklerini gönderdiler,
bazı arkadaşların değindiği,"show yapanları" ben göremedim.Yağmur -çamurda düşmemek ,kaymamak ,başkalarına zarar vermemek için herkes olağan üstü çaba sarfetti,herkes birbirini kolladı, niyeti farklı olan kimseyi göremedim....biz hepimiz kornalarımız, ve bayraklarımızla HAİNLERE show yaptık...
hepinize en azından kendi adıma teşekkür ediyorum...şehitlerimizde bizi hissettiler ve teşekkür ettiler ,anladılar boşuna şehit olmadıklarını....
Türkiyeli değil MUTLUYUM ÇÜNKİ TÜRKÜM ...

bir tane farklı amaçlı vardı belki göreniniz olmuştur,aksaraydan sağa dönüp edirnekapıya döndüğümüzde bir sucu girdi araya motorda iki tane boş su bidonu başladı lastik yakmaya:queen: aralara filan girdi zig zag yaptı ben dedim şimdi biri vuracak tekmeyi :mrgreen:neyseki çabuk kayboldu

Dolmabahce Aysa Grubu Geliyor Hos Geldiniz

[yt]y3ZmUBR8-os:[/yt]

[yt]5DTfEHj79P4[/yt]

TEKRAR TEKRAR HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son günlerde meydana gelen ve hepimizi çok üzen terörist saldırılardan dolayı hepimiz büyük üzüntü duyuyorduk, kahraman şehitlerimizin ve ailelerinin acısını bizlerde en derinden hissediyorduk. Hafta başında üç büyük motosiklet sitesinin kurucusu bir araya gelip motosiklet tutkunlarının bu gibi durumlarda ne kadar duyarlı olduğunu 29 Ekim Cumhuriyet bayramında herkese göstermeye karar verdik. Tüm hafta boyunca yapılacak kortej planlandı, güvenlik önemleri ve gerekli izinler alındı, basın açıklaması gibi detaylar hazırlandı. Konuyu diğer motosiklet internet siteleri ve kulüplere de ilettik, hepsi de birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde desteklerini esirgemediler etkinlik duyurularını yapıp üyelerini kortej çağırdılar.

MT olarak kortej büyük katılım sağladık, yeni üyelerimiz ve adını katılım listesine yazdırmayan birçok arkadaşımız da Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kasteden terörü lanetlemek için bir araya geldi.

Suadiye'de sürüş hakkında gruba bilgi verildikten sonra korteji hareket ettirdik. Ben kortej en arkasından giderek en önde bulunan Aşkın ile telsiz aracılığı ile iletişim kurarak grubun durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorduk.
Kortej sürüşü hakkında bilgi vermemize karşın kortej sonunda bulunan bir grub kendini ana grubdan soyutlayıp iyice geri kalmıştı. Grubun önüne geldiğimde en baştaki sanırım grub liderinden kendi arkadaşlarına "aramıza başka motosikletli almayın dikkat edin başka tarz motorları dışarı çıkartın" diye bir söz duydum. Birlik ve beraberliğimizi göstermeye çalıştığımız bir günde böyle sözlerin duyunca bu grubun sorumlusunun günün anlamını kavrayamadığını düşündüm oradan ayrıldım ve öndeki gruba doğru hareket ettim. Köprüye yaklaştığımızda hava iyice kapamıştı, sağanak yağmur yağmaya başladı çoğu motosikletli bu hava koşullarına uygun kıyafet giymemişti bile. Dolmabahçeye yaklaştığımızda herkes sırılsıklam ıslanmıştı ama hala herkes çoşkuyla kornaları çalıyor bayraklarını sallıyorlardı. Hiç kimse kortejden ayrılmıyor Edirnekapı'ya kadar sağanak yağmur altında ilerliyordu. Bu manzara karşısında duygulanmamak mümkün değildi.

Şehitliğe vardığımızda henüz taze mezarların başında gözü yaşlı şehit yakınlarını gördüğümüzde herkesi derin bir hüzün kapladı. Basın açıklaması ve şehitlerimiz için saygı duruşunu tamamladıktan sonra şehitlerimizi ziyaret etmenin huzuru ile Edirnekapıdan ayrıldık. Oradaydık çünkü şehitlerimiz unutmadık yakınlarının acılarını paylaştık.

Organizasyona yardımcı olan, destek olan, katılan Tüm Cumhuriyet bekçileri sonsuz teşekkürler.

Şehitlerimizi unutmayacağız...

Bunlarda benim çektiğim fotoğraflar. Yağmur nedeniyle fazla çekme fırsatım olmadı.

Suadiye'de motosiklet grubları toplanmaya başlıyor
p1080241smallta3.jpg

p1080242smalltk0.jpg

p1080243smallrw6.jpg

p1080244smallbb8.jpg

p1080245smallgo0.jpg

p1080247smallfm0.jpg

p1080248smalltk3.jpg

p1080249smallzm9.jpg

p1080250smallhm3.jpg

p1080254smallcg4.jpg

p1080256smallyt4.jpg

p1080257smallpq7.jpg

p1080258smallln0.jpg

p1080259smallmm2.jpg

p1080262smalldp6.jpg

p1080263smallvh0.jpg

p1080264smallbg1.jpg

p1080268smallep6.jpg

Motosikletini sattığı için korteje katılamayan Fedon arabasıyla grubun en sonunda yer aldı. Bizi bağdat caddesinde takip etti.
p1080269smallpc3.jpg

p1080270ol7.jpg

p1080272smallkh3.jpg

p1080275smallob8.jpg

p1080276smallhy8.jpg

77511320no5.jpg

p1080277smallgt1.jpg

p1080330qv9.jpg

Günün sonu Kız Kulesi ve boğaz
p1080351smallkk9.jpg

İççamaşırıma kadar ıslandım ama helal olsun.Bizden bekleneni yaptık.Ama fener alayı için elbiselerimi kurutamadığımdan arabayla geleyim dedim,gelemedim.Bekleyen tüm arkadaşlarımda özür diliyorum.Aslında yollarda ömrümü yemek yerine KAdıköy'den yaya gitsem daha çabuk size ulaşırmışım.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Henuz motosiklet almadigim icin ancak manen yaninizda olabildim. Orada olmayi cok isterdim. Fotograflari bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim. Umarim boyle anlamli etkinliklerde bende en kisa zamanda yerimi alirim.

Saygilar.

Super Moderator
alper sen resim çekilirken saat kaçtı:silent:

biz saat 21:00 --21:15 sıraları gelebildik kız kulesinin oraya acaip trafik vardı walla yandan yandan anca gelebildik zaten:queen:

alper imm görünmediğinn resimdee yokk vallahiii

maşallahım var di mi:mrgreen::mrgreen::bounce:

Son düzenleme:
heryer kırmızı beyaz

buda benden
yer gök kırmızı, kalbimizin yıldızı, yolların hakimi, motosikletin nazlısı:)
071029134641pw4.jpg

buda ben
grnt014qa6.jpg

ko pilot cemil:D
071029134703dp4.jpg

ey yavrum senelerin motorcusu
udsbt00rw8.jpg

grnt015yx3.jpg

yagmur başlayınca yolda resim cekemedim cekmeyi bırakın tel i torpidoya zor attım ama herşeye ragmen süperdi önceki sayfalarda içimi iyice döktüm zaten:cat:

yer gök kırmızı, kalbimizin yıldızı, yolların hakimi, motosikletin nazlısı:)

bu fotolarda benden

ilk kendimi koyayım.oğuz abi DARKDİAMOND solda ve ben ozrace sağda gri storm benimki,siyahı oğuz abinin stormu

benim storm

grup lideri konuşurken

ben ve artçım canan:)

dolmabahçeye geldik.beklerken...

bizim canan bjk liya hemen çekmiş stadı

işte yüce ve saygıdeğer şehitlerimiz :salut:

verilen fotoğraflarda bir çok arkadaşımız gelmiş ama göremediğime gerçekten üzüldüm.

tum arkadaslara tesekkurler ben bagdat cattesınde ancak yetıstım ısten cıkamadım ama superdınız ...umarım bırıleriii sesismizi duymustur

herkese meraba. Arkadaşlar bu güzel günde bende mutlaka aranızda olacağım. Yazar mısınız benimde ismimi...Fakat katılmak için yapmam gereken özel bişey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar