bu da benim tatlı kızım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiiki onları bekliyom du iki dakka çekeyim bende resmini :mrgreen: üşenmiştim ...

abi gt250 cup yok olsada yarışsak ... ama illegal yollardan :mrgreen: kendi klasmanımdaki keratalarla kapışıyom ama genelde .. hyo alanların ilk motoru olduğu için çoğu sarmıyo :queen: olsa daha tecrübeli arkadaşlarda yarışsak :cherry:

o diilde cbr125 cup yalan olur sığmıyom ben o makineye nisanda cbf250 cup için başvuracam bakalım hayırlısı.. :queen:

istde tanımıyomki sağlam bi airbrushçı ... şu vakti zmanı ayarlasamda bi marmarise gitsemde barış abiyi bulsamda airbrushlasam :cherry: tabi ondan önce bi tiger egzos bulmam lazım :queen:

Son düzenleme:
valla orasını bilmem benle iyi geçinmene bağlı yoksa bu ay içinde toplu vereğim 4 taksitin ikisini airbrusha harcarım arz ederim :mrgreen:

valla orasını bilmem benle iyi geçinmene bağlı yoksa bu ay içinde toplu vereğim 4 taksitin ikisini airbrusha harcarım arz ederim :mrgreen:

Valla geçinemezsek alıyım kardeşim motoru 4500 e saydırıyım nakip parayı yatırıp kredileri düşürürüm :cherry:

alırsın sen motoru bu satten sonra :p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun metalgod
tam güzel motor aldın diicekken pınardan aldığını öğrendim
yahu pınar suyunu çıkarmıştır onun :cherry:
en son gördüğümde cadde de bir hayabusa ya kapışalım falan gibi birşeyler diyordu
neyse canım sen takma kafana
pınar iyi açmıştır o motoru, gene de fena değildir
tekrar hayırlı uğurlu olsun
korumasız binme, kendine dikkat et

ayıptır sorması kaça sattın pınar abla :) daha doğrusu toplam kaç para alacağın var semih abiden :p

ayıptır sorması kaça sattın pınar abla :) daha doğrusu toplam kaç para alacağın var semih abiden :p

O gizli şuan..
Daha fazla para veren can ciğer arkadaşlara satmamıştım söylersem ayıp olur :queen:
Ama semih artı faiz ödiycek çünkü onun krediyide ben çekmiş oldum bu adama kredi bilem vermiyolar ben motor verdim düşünün hehehee :cherry:

hayırlı uğurlu olsun metalgod
güzel motor aldım diicekken tam pınardan aldığını öğrendim
yahu pınar suyunu çıkarmıştır onun
en son gördüğümde cadde de bir hayabusa ya kapışalım falan gibi birşeyler diyordu
neyse canım sen takma kafan
pınar iyi açmıştır o motoru, gene de fena değildir
tekrar hayırlı uğurlu olsun
korumasız binme, kendine dikkat et

motoru açmışmı yok artık açamamış abi :) da yürüyen aksamda ve motorda hiç bi sorun yok... herşeyini biliyorum zaten makinenin o yüzden içim rahat... bitek egzos değişcez tamm işte...

bide abi sen bari yapma gözünü seveyim piyadaki gt250 lilerin çoğu sahibinin ilk motoru :mrgreen: hfc buluşmasındada gördüm.. :) bu yüzden sormayın sakın ilk motorunmu diye değil 4. hatta 2 ay geçici süreyle kullandığım 600rrıda sayarsak 5. motorum benim :)

O gizli şuan..
Daha fazla para veren can ciğer arkadaşlara satmamıştım söylersem ayıp olur :queen:
Ama semih artı faiz ödiycek çünkü onun krediyide ben çekmiş oldum bu adama kredi bilem vermiyolar ben motor verdim düşünün hehehee :cherry:

evet yaş poroplemi :) öğrenci olmanın dez avantajları :)

o diğilde o yüzden yazdın dimi sahibindendeki ilana indirim yaptım 5250ye düştm diyene :p itiraf ediyorum 5500 e aldım :p

Son düzenleme:
metal kardes hayırlısı olsun.Pınarr kızı gelin verdin....ister damat biner...ister kayınpeder biner.....hayatta en sevdiğim laflardan biridir bu...

::pulp:: Güzelmiş harbiden bende tuttum bu lafı :)

::pulp:: Güzelmiş harbiden bende tuttum bu lafı :)
Ben tutmadım, pindirmeeeemmm:p
motoru açmışmı yok artık açamamış abi :) da yürüyen aksamda ve motorda hiç bi sorun yok... herşeyini biliyorum zaten makinenin o yüzden içim rahat... bitek egzos değişcez tamm işte...

bide abi sen bari yapma gözünü seveyim piyadaki gt250 lilerin çoğu sahibinin ilk motoru :mrgreen: hfc buluşmasındada gördüm.. :) bu yüzden sormayın sakın ilk motorunmu diye değil 4. hatta 2 ay geçici süreyle kullandığım 600rrıda sayarsak 5. motorum benim :)

evet yaş poroplemi :) öğrenci olmanın dez avantajları :)

o diğilde o yüzden yazdın dimi sahibindendeki ilana indirim yaptım 5250ye düştm diyene :p itiraf ediyorum 5500 e aldım :p
19 yaşında ssk yok pehhh... Bankanın yerinde olsam bende vermezdim. Bak bana nası çıktılar trink parayı.. Feyz al azcık ablandan :cherry:

dur olum iki dakka yaşımızı reklam etme hem 19 diil 20 bi kerem :mrgreen:

GKN

Yaa aslında bende ilk sahibinin çektiği resimleri eklemiştim sahibindene bu gey de ordan aldı şimdi sen bana laf söyledin çok kızdım hııırrrrr :pr:

anaaam
hırlamaya başladı bu,
kahve dünyası buluşmasının olduu akşam bi kurt köpee semihin motürüne saldırmaya çalışıyodu
hatta resmini çekmee çalıştılar ama yakalayamadılar, semih hatırlar:)
bi bağlantı yuk dimi senin hırlamanla:queen::queen::queen:

anaaam
hırlamaya başladı bu,
kahve dünyası buluşmasının olduu akşam bi kurt köpee semihin motürüne saldırmaya çalışıyodu
hatta resmini çekmee çalıştılar ama yakalayamadılar, semih hatırlar:)
bi bağlantı yuk dimi senin hırlamanla:queen::queen::queen:
Semihi ısırmaya çalıştıysa hırlayan bi köpek deildir. Neden?= it iti ısırmazmış :queen:
dur olum iki dakka yaşımızı reklam etme hem 19 diil 20 bi kerem :mrgreen:
Olum bölge müdürü arkadaşıma doğum tarihini söylemedinmi hesaplamadıkmı adam açıp sormadımı yaş 19 olduğu için ssk olmadığı için vermediler demedimi :cherry:

Valla metalgod noter satışını alsın sonra nişanı yapcaz zaten sen istediğin kadar pindirmeeeemmm de ::koop::

Görciiiz bakalım pinebiliyonmu??? :p

Son düzenleme:
yok abi o köpekle bi alakası yok ama pınar bu abi herşey beklenir bende bilmiyom :queen:

Bugünlerde Bu topiclerde eğlence alanına döndü he :) millet geyik arıyo. Saldırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........::pokey::

arkadaşlar bi iki mesaj daha yazında sayfa değişsin :D
yok banka müdürymüş arkadaşıymış :queen:

sen daha dün akşam demedinmi arkadaşım diil o benim :queen: çok havalı sevmiyom ben onu diye.. hem bölge müdür ama bi halt yapamıyo bize faydası olmadı diye :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar