Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım ama race e gerek yok comettede yapıyolardı bana :)
1000cc sanıyolardı garipler :cherry:

Ahanda herkes şahit. Çabuk kargoya ver yolla motorumu hemen dedim hemen :queen:

hyo'da az değil hani:queen:250cc olanı da 650 cc olanı da aynı kasa doğal tabi milletin bööle yapması:cherry:

cartman abi sen kaç bence yoksa RR'ın hakikaten armağan olar.:cherry:(artık seve seve mi,zorla mı bilemem:p)

hyo'da az değil hani:queen:250cc olanı da 650 cc olanı da aynı kasa doğal tabi milletin bööle yapması:cherry:

cartman abi sen kaç bence yoksa RR'ın hakikaten armağan olar.:cherry:(artık seve seve mi,zorla mı bilemem:p)

Evet yaa direksiyon sınavındaki hocalar bile sordu kaç cc o diye :cherry:

gartmanın kaçarı yok artık, mt deki sözler silinemezzz :queen:

ahanda bak bana söleyen geylerdn biri kendini ele verdi

kaavemi aliimm...:p

Evet ele verdi ve söylediklerini tahmin ediyorum zaten bunlarda senin gibi boşboğaz :queen: Gey misiniz oolum siz :cherry:

Msn den yazsaydın keşke bilen ve söylemeyenlerede ısmarlıyodum ben :p Ama hakkını kaybettin :cherry:

Son düzenleme:
pınar,hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız binmen dileğiyle.
sadece dikkatlı ol ve uzun bin,granajların asvalt yüzü görmesin.
güle güle kullan

pınar,hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız binmen dileğiyle.
sadece dikkatlı ol ve uzun bin,granajların asvalt yüzü görmesin.
güle güle kullan

Saol Erbil amin....
Grenajların yanında topuzları var inşallah değmeyecekler yere :cherry:

Evet yaa direksiyon sınavındaki hocalar bile sordu kaç cc o diye :cherry:

gartmanın kaçarı yok artık, mt deki sözler silinemezzz :queen:

Evet ele verdi ve söylediklerini tahmin ediyorum zaten bunlarda senin gibi boşboğaz :queen: Gey misiniz oolum siz :cherry:

Msn den yazsaydın keşke bilen ve söylemeyenlerede ısmarlıyodum ben :p Ama hakkını kaybettin :cherry:

bizler süleyman demirellere büyümüş bi nesiliz...efenim dün dündür, bugün bugün.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben söylemedim yahu geylergeyi söyledi ona :p valla ben bişi demedim hem unutmuşum biraz önce hatırladım banditi :mrgreen: hem unutmasam bile niye söyleyim abicim ben pinardan itskiniyom sevmemki ben onu

ana ekambada gelmiş hani len sen mdye dönüyodun ne dönekh adamsın bi oyana bi buyana

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Pınarr;847691' Alıntı:
GKN hariç herkese çay var :queen:

bizde gelelimmi bizede varmı? yer neresi nezaman saat kaçta tam bilgi rica edelim yer bulamazsanız yer var sen bilirsin.:cat:

Son düzenleme:
burası yawaş yawaş geyiğe dönmeye başladı Allah sonunu hayretsin bu topic'in:queen:

ekamba abi yeni videoların yok mu güzel oluyo yha R1 vs .... videoları.Gerçi R1 hep arkadan geliyo ama...:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güle güle kullan Pınar, iyiki R1 almamışsın, malum R1 gitmiyo.

Gaza gelme, ilk bir kaç ay R1'leri bırak geçsinler seni, zaman tanı kendine önce sağlığın.:p

Pınar, sakın o bahsettiğin süratleri yapma :( unutma hızlı değil, güvenli yolculuk seni gideceğin yere götürür.

ben söylemedim yahu geylergeyi söyledi ona :p valla ben bişi demedim hem unutmuşum biraz önce hatırladım banditi :mrgreen: hem unutmasam bile niye söyleyim abicim ben pinardan itskiniyom sevmemki ben onu

ana ekambada gelmiş hani len sen mdye dönüyodun ne dönekh adamsın bi oyana bi buyana
Uuraşma lem arkidişimle.. Saane istediği yana döner. Gey semih noolcak :p
bizde gelelimmi bizede varmı? yer neresi nezaman saat kaçta tam bilgi rica edelim yer bulamazsanız yer ver sen bilirsin.:cat:
Yes abi size de var. Hadin gidek Tophaneye :cherry:
burası yawaş yawaş geyiğe dönmeye başladı Allah sonunu hayretsin bu topic'in:queen:

ekamba abi yeni videoların yok mu güzel oluyo yha R1 vs .... videoları.Gerçi R1 hep arkadan geliyo ama...:mrgreen:

Sataşmayın didim dimi kime diyooommm :pr:

Yeni resimler geliyooo :queen:

Hayırlı uğurlu olsun Pınarcığım, kazasız belasız sürersin işallah, şahane motormuş vallah:cat::cat:

Pınar bu arada çayları ne zaman ve nerede içiyoruz? :)
Vallaa ben tophanede ısmarlarım anca. Orda hesap kabarmıyo :cherry:
Hayırlı uğurlu olsun Pınarcığım, kazasız belasız sürersin işallah, şahane motormuş vallah:cat::cat:
Saol Muzaffer, darısı başınıza... Gezilere yeni motorumla katılacağım günü 4 gözle bekliyorum. Haftaya pazar yeni motor buluşması yapıyım iyisimi ben :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uuraşma lem arkidişimle.. Saane istediği yana döner. Gey semih noolcak

ooooo noluyo line gitmeyen bi r1 e sattın küçük kardeşini... ayıp bişi valla geymisin kızım sen

tmm tmm bişi demedim pınar abla kızma hemen.Hani R1'ci biri varmış ona biras takıliym ddim.Şampiyon R1 ::blusssh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar