Yamaha ybr 125 Parçaları

Öncelikle ilk açtığım başlıktan sonra Honda Yamaha arasında giderken sonunda Yamaha aldım.Denizli'de aramama rağmen bulamadım.Bu motor için arka ve yanlara çanta taktırıcam acaba bunlar nerelerden bulunuyor.İnternette bir hayli araştırdım.
İstanbullu arkadaşlar yardımcı olabilğir misiniz?
Teşekkür ederim.

Öncelikle ilk açtığım başlıktan sonra Honda Yamaha arasında giderken sonunda Yamaha aldım.Denizli'de aramama rağmen bulamadım.Bu motor için arka ve yanlara çanta taktırıcam acaba bunlar nerelerden bulunuyor.İnternette bir hayli araştırdım.
İstanbullu arkadaşlar yardımcı olabilğir misiniz?
Teşekkür ederim.

arka çanta konusu kolayda yan çantalarda çok sıkıntı çekersin.ben istanbuldayım sirkeciyi alt üst ettim bulamadım,en sonunda bir motorun üzerinden ikinci el almak durumunda kaldım.yan çanta bağlantılarını hallettik iş boyamaya kaldı ha bu arada boyayımmı crommu? kaplatayım onada karar veremedim,nasip olursa bir kaç güne kadar tamamen bitirim resimlerini ybr topiğine koyarım:)

valla ben de de yamaha tb var ben genelde orjinal yamaha bayilerinden alıyorum geneldede var artık en yakın yamaha srvis/bayisini bulcak tedarik etcen.you tube ye (karsıyakalı sercan)
yaz da izle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar