gezilere kısa bir ara

HAyırlı olsun Abicim.Önümüzdeki ilk buluşma 29 ekimde olduğuna göre beraberiz demekki!

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu geçici durağan hal seni yormasın! :) Hayırlısı Ümmet abi, bir aksilik olmazsa önümüz hafta (bugün sertifikayı trafiğe verdim) nihayet bende motorumu almayı düşünüyorum. kısa zamanda tanışabilmek, görüşebilmek dileğimle.

Ümmet Bey,
birileri uyarmasa senin duracağın yoktu zaten:mrgreen: Azıcık dinlen canım abim, gezilerde buluşmalarda görüşüp hasret gideririz fenamı:cat: Gerçi sana fena gelir bu verilen ara ama:)
Sevgilerimle.

ümmet abi hayırlısı olsun mart'a kadar bi dinlen bakalım istanbulda geleveğin hafta sonlarını bilidir buluşalım izmirde

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi hayırlısı olsun mart'a kadar bi dinlen bakalım istanbulda geleveğin hafta sonlarını bilidir buluşalım izmirde

tmm hıfzı sen merak etme.hatta yolu değiştirip sanada uğrayabilirim.

Bu geçici durağan hal seni yormasın! :) Hayırlısı Ümmet abi, bir aksilik olmazsa önümüz hafta (bugün sertifikayı trafiğe verdim) nihayet bende motorumu almayı düşünüyorum. kısa zamanda tanışabilmek, görüşebilmek dileğimle.

tmm kardeşim görüşürüz inş.

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
o ümmet abi iş saati internet ha boş vaktin cok galiba sana iş bulalım :queen::queen:konuşcam şimdi patronla seni yorsun biraz

Bu güzeldi :)

Ümmet abi nedir bu patronlardan çekilen yaa. Hepsi aynı değil mi? :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

o ümmet abi iş saati internet ha boş vaktin cok galiba sana iş bulalım :queen::queen:konuşcam şimdi patronla seni yorsun biraz

yok ben almiim böyle iyi.sağolasın halis.:p:flower::p:flower::p:flower::flower:

Bu güzeldi :)

Ümmet abi nedir bu patronlardan çekilen yaa. Hepsi aynı değil mi? :queen:

valla sorma erhan lafı ağzımdan aldın ya aynen öyle.::biggrinn::biggrinn::biggrinn::thanks::cat::cat:

evet ya hepsi aynı hep para para boş bırakmazlar insanları :queen:(he bu arada vitesli motor kulanmaya başladı birileri ):queen:

ağzındada bakla ıslanmıyo kardeş.

Abi yeni işin hayırlı olsun İstanbulda olmaktan sıkılmazsın inşallah:)

yok yaw ne sıkılması gezilecek bisürrü sokak cadde var.günde 250-300 km yapıyom sıkılmaya zaman yok.:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar