Tophane Sabahlama Buluşması Resimleri

Evet Tophane sabahlamalarımız topiclerde konu olurken hiç resim sunamıyorduk sizlere.

Ama son buluşmamızda Melihce'nin sayesinde bu tabuyu yıktık ve resimli bi buluşmayı sizlerle paylaşmak istedik. (Resimlerin iyilerini vermemek için inat eden Melihce haricinde tabiiki)

Şebelek Semih(metalgod):p
Devamı geliyooooo.........

Son düzenleme:
Obaaa işte aşık olduğum bir yer :p
Tophanem ya varmı nargilemizden başka kesişme noktamız :p
Az sabahlamadık nargile başında oralarda :queen:
Çok güzel resimler Tuğçe :cat:

ihsanhakan isimili üyeyi gördüm sanki...OOooo abi iyigeceler olsun...biz kaçak takılırken iyiydi şimdi sen yapınca kötü oldu be...neyse muzo ben ve burak bunu hesabını sana sorarız...rakip çetelerle işbilriği içinde olmanın bedelini bi şekilde ödersin...hayınlığın sonu motosikletinin lastiğinin yarılması olarak sana dönecektir...:p

tüm arkidişlere selam saygılar olsun...sabahlama derken gaçe kadar durdunuz...tuzunuz kuru bakıyom...ohh örenci olmak var...bizim semerimiz ağır valla...:p

harbidende metalgod semihkante dostum dünya tatlısı biri...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler açılırsa bakıcaz.... Kocaman kocaman

valla ben sabah 9 da eve gittim :) o derece güzeldi...

pınarcımmm kankammm resimlerimiz süper tekrarlicaz bunu yine söz ver:)

Son düzenleme:
ihsanhakan isimili üyeyi gördüm sanki...OOooo abi iyigeceler olsun...biz kaçak takılırken iyiydi şimdi sen yapınca kötü oldu be...neyse muzo ben ve burak bunu hesabını sana sorarız...rakip çetelerle işbilriği içinde olmanın bedelini bi şekilde ödersin...hayınlığın sonu motosikletinin lastiğinin yarılması olarak sana dönecektir...:p

tüm arkidişlere selam saygılar olsun...sabahlama derken gaçe kadar durdunuz...tuzunuz kuru bakıyom...ohh örenci olmak var...bizim semerimiz ağır valla...:p

harbidende metalgod semihkante dostum dünya tatlısı biri...

Metehandro abi buluşmalara gelecek olsan seni de çağırıcaz ama ne yazıkki ekerler sitesinde oturuyosun sen bakmazsın bizim buluşmalarımıza :p
Muzaffer abiyi çağırdık o da ekti senin gibi :queen:

dimi zati eken ekene e bizde aramızda toplandık napalım..... boy da ekti bide bana diodu nese ona lafım yok ya dierleri???:)

Hayranımdır kendisi :queen:
Bak sana imzalı bi resmimi veriyim :cherry:
img5445in1.jpg

Metehandronun sabaha kadar takılmadınız heralde sözüne ithafen........
img5497hn5.jpg

Son düzenleme:
al işte kanka dedik hayran çıktık:)
sabahlamadıkmı hehehhe iyi o zamna biş demim ben...:)

yuhannesburg...nası 9 be tucecim...soran moran yokmu sizi...:queen:

oh bu dünyada işiniz iş valla...bakalım öteki dünyada napcanız...:queen:

Metehandro abi buluşmalara gelecek olsan seni de çağırıcaz ama ne yazıkki ekerler sitesinde oturuyosun sen bakmazsın bizim buluşmalarımıza :p
Muzaffer abiyi çağırdık o da ekti senin gibi :queen:

valla haklısın be pınarcan...ben bu saoğukta nazik popomu kaldırıp biyere gelemem...Allah sizi çarpsınki deprem olsa dışarı çıkmaya üşeniyom ya...o derece...:p

aye paşamda maşallah çok karizmatik ya...acaba sevdiğim içinmi bana çekici geliyo bilmiyom...yani kız olsam kesinliklen peşinde koşardım ben bu herifin...elde edermiydim bilemiyom ama...ulan keşke güzel bir çıtır olsaydım bea...120 kiloluk bir panda oldum anasını satayım...:p

yuhannesburg...nası 9 be tucecim...soran moran yokmu sizi...:queen:

oh bu dünyada işiniz iş valla...bakalım öteki dünyada napcanız...:queen:

valla haklısın be pınarcan...ben bu saoğukta nazik popomu kaldırıp biyere gelemem...Allah sizi çarpsınki deprem olsa dışarı çıkmaya üşeniyom ya...o derece...:p

aye paşamda maşallah çok karizmatik ya...acaba sevdiğim içinmi bana çekici geliyo bilmiyom...yani kız olsam kesinliklen peşinde koşardım ben bu herifin...elde edermiydim bilemiyom ama...ulan keşke güzel bir çıtır olsaydım bea...120 kiloluk bir panda oldum anasını satayım...:p

"Turkish cigarettes" vardı orda o öbür dinyaya etki etmiyo :queen:
Güzel bi çıtır olma isteği içinde yenimi oluştu yoksa daha öncedende mi vardı? Gel seninle çocukluğuna bi yolculuk yapalım, bu füreklik nerden geliyo bi anlayalım :queen::queen:

evett terapiye ihtiyacım var...içimdeki beni keşfetmek lazım...

bir ben var benden içeri...:p

denklem gibiyim...bilinmeyeni bulmak marifet...

evett terapiye ihtiyacım var...içimdeki beni keşfetmek lazım...

bir ben var benden içeri...:p

denklem gibiyim...bilinmeyeni bulmak marifet...

Şimdi bi arkadaşım olsa sana "senin terapiye ihtiyacın var doktora gitsen senden bi buçuk alır gel ben sana bedava veriyim" derdi :queen:

Gel biz sana bedava terapi seansı uygulayalım tophanede.. Ama kıçın donacak çaresi yok. Terapinin vazgeçilmez şartlarındandır bu :p

apla bu soğukta motur çekilmiyo bea...siz çekilirsinizde...:mrgreen:

bedeve değil çay ısmarlıcam...:mrgreen:

apla bu soğukta motur çekilmiyo bea...siz çekilirsinizde...:mrgreen:

bedeve değil çay ısmarlıcam...:mrgreen:

Yahu iki adım yol nie çekilmesin.. Çekemezsen seni taksiye atarda kaçırırız biz :cherry:Tophane de çayları sen ısmarla da bi çayını içelim dimi ama :queen:

valla ama kalabalık olmayan bir döneme denk gelsin...Tophana kazıkcı biraz...bi çaya 3 ytl diyolardı fi tarihte eşşoğlular...

tuce off be nerdesin...senin topiği yukarıda dutcam diye ıkınıyom yetiş gayrı...

valla ama kalabalık olmayan bir döneme denk gelsin...Tophana kazıkcı biraz...bi çaya 3 ytl diyolardı fi tarihte eşşoğlular...

tuce off be nerdesin...senin topiği yukarıda dutcam diye ıkınıyom yetiş gayrı...

Yok bizim bigbabol var Melih onun resimlerinide vermedi manyak :p Biz hep oraya gidiyoruz küçük çay alıyoruz 1 ytl den..
Hem zaten en fazla 8 kişi oluyoruz çok kalabalık olmuyo yani rahat ol sen ısmarlayabilirsin kanımca :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar