Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylaşımın için teşekkürler
dün kahramanca şehit olan mehmetçiklerimize allahtan rahmet geride kalan ailelerine ve yüce türk ulusuna sabırlar dilerim ruhları şad olsun
Bir papaz öldü herkez hırıstiyan oldu bir hrant öldü herkez ermeni oldu Binlerce askerimiz öldü hangisi TÜRK oldu hangisi MEHMET oldular .
HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MEHMETİZ..............................
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYEBİLENE

Ordumuza güveniyorum ama yukarıda anlatılanlarda inanılmaz abartılı olan yerler var.Bir askeri jetin gerçek bir savaş durumunda muadili (hem uçak hem pilot olarak) olan 8 düşman jetini düşürmesi mümkün olamaz.Daha üstünden 1 sene geçmedi hatırlarsınız, ABD'nin bütün askeri jetlerine yerleştirdiği dost/düşman tanıma şifrelerini çözmeye uğraşan (Aselsan'da çalışıyorlardı) 3 mühendisimiz Türkiye'deki Amerikan gladyösü tarafından hunharca katledildi ve olayın üstü örtüldü(intihar vs. denildi).Şimdi kaçımız bu olayları hatırlıyor? Şu anda gerçek bir savaşa girilse ABD'yle bu şu demek: F-16'lardaki dost/düşman tanıma yazılımı hala orjinali olduğu (ve onu değiştirmeye çalışan mühendislerimiz katledildiği için) bizim F-16'larımız ABD uçaklarına ateş açamayacak (çünkü elektronik sistemler ABD uçaklarını dost olarak gördüğünden "kilitlenemeyecek") fakat ABD jetleri bize ateş açabilecek.Elimizdeki F-16'ların ABD'deki muadillerinden "daha teknolojik" olduğunu iddia etmek saçmalığın daniskası.Ordumuzun her daim güçlü olması tabi ki önemli, ama propaganda yaparken biraz ölçülü olmak gerekli diye düşünüyorum, TSK'yı överken bir insanın sınırlarını çok aşan olaylar anlatıp TSK'ya olan güven/itibar şüpheye düşürülmemelidir.

Maalesef yazdıkalrın doğru 3 mühendisimizin nasıl öldüğü yada neden intahar ettiği hala meçhul...Kimsede sormuyor, komik olan şu ki bizlerde hep başkalarının sormasını bekliyoruz...

utanmaz basiretsiz herifler şuraya bak birde site açmış resmen propaganda yapıyolar olacak iş değil sabahtan beri bakıyorum kafayı yicem...::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign
siteyi çökertmeye çalışan türk hacker'lar 4 farklı ülkede host'u olduğunu söylüyo olacak iş değil...::rantinp:

http://69.39.226.234/tr/

utanmaz basiretsiz herifler şuraya bak birde site açmış resmen propaganda yapıyolar olacak iş değil sabahtan beri bakıyorum kafayı yicem...::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign
siteyi çökertmeye çalışan türk hacker'lar 4 farklı ülkede host'u olduğunu söylüyo olacak iş değil...::rantinp:

http://69.39.226.234/tr/

ulan allahsızlara bak yaa:pr::pr::pr::pr: tşk edenlerede sağolun

Son düzenleme:
'' SÖylesem Tesİrİ Yok
Sussam GÖnÜl Razi Degİl ''

'' Fuzulİ ''

Son düzenleme:
hakeden hak ettigini alacaktır inşalah sinirimden kabuguma sıgamıyorum ah ulan hah be yazık vatan sagolsun ama bu bunlara yüz verenler bizim hükümette dahil alah belalarını versin :pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gücünü övmek zayıf adam işidir. açıkçası başkalarının yaptıkları umurumda olmazdı ama zoruma gidiyor bu tavırlar ülkenin bir ferdi olarak. geçelim şu kompleksi tavırları da gerçek hayatı yaşayalım hep beraber.
benim gibi tuzu kuru olanlar için konuşmak kolaydır ama asker kaybettik diye dengemizi kaybedeceksek, ağlayıp sızlayacaksak (aile fertleri hariç) yazıklar olsun bize, erkek olmayı beceremiyoruz demektir, düşman öldürdüklerine değil, ağlamamıza daha çok seviniyor.
sabrın manasını bilmeyen intikamın manasını da bilmez, ben buna inanırım.
shriekerin dedikleri yanlış değil bu arada, o uçaklara hiç güvenmeyin.

Her ne kadar siyasilerimiz aksini idda etsede korkarımki 8 askerimiz şuan pkk'nın elinde esir.

Pkk'nın sitesinden alıntı:

OREMAR'DAKİ SON ÇATIŞMALARIN SONUCU:

35 ASKER ÖLDÜRÜLÜRKEN 8 ASKER DE ESİR ALINDI!

Basına ve Kamuoyuna;

21 Ekimde Türk ordusunun Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Orêmar mıntıkasından Güney Kürdistan’a yönelik sınırın sıfır noktasında bulunan Şûkê, Ertis, Şatunis, Satê ve Stûnê köylerinden Güney Kürdistan’a girmeye çalışırken, gerillalarımız tarafından geri püskürtülmüştür. Orêmar mıntıkasının tümüne yayılan çatışmalarda Türk ordusuna ağır kayıplar verdirilmiştir. Yaşanan bu çatışmalarda toplam 35 asker öldürülmüş ve çok sayıda asker de yaralanmıştır. Ayrıca çatışmalarda 8 Türk askeri de gerilla güçlerimiz tarafından esir alınmıştır. Yine bu çatışmalarda 1 Adet A-6 ile 1 Adet Bomba atar ağır silahı, 3 Adet M-16 ve 3 Adet G-3 silahı ele geçirilmiştir.

Ayrıca gerilla güçlerimizin gösterdiği büyük direnişte Türk ordusu ve basınının iddia ettiği gibi çatışmalarda hiçbir gerillamızın şahadeti söz konusu olmayıp, yalnızca 3 gerillamız hafif şekilde yaralanmıştır.

Çatışmalarda esir alınan askerlerin künyeleri:

1)Ramazan Yüce
Mardin
Piyade Er

2)İrfan Beyaz
Antep
Er

3) Mehmet Şenkul
Niğde
Çavuş

4) Nihat Başova
Konya/Cihanbeyli
Er

5) İlhami Demir
Ağrı/Patnos
Er

6) Fatih Atakul
Denizli
Er

7) Halis Tan
Adana
Uzman Çavuş

8) İsmini sonra açıklayacağımız bir asker

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her ne kadar siyasilerimiz aksini idda etsede korkarımki 8 askerimiz şuan pkk'nın elinde esir.

Pkk'nın sitesinden alıntı:

OREMAR'DAKİ SON ÇATIŞMALARIN SONUCU:

35 ASKER ÖLDÜRÜLÜRKEN 8 ASKER DE ESİR ALINDI!

Basına ve Kamuoyuna;

21 Ekimde Türk ordusunun Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Orêmar mıntıkasından Güney Kürdistan’a yönelik sınırın sıfır noktasında bulunan Şûkê, Ertis, Şatunis, Satê ve Stûnê köylerinden Güney Kürdistan’a girmeye çalışırken, gerillalarımız tarafından geri püskürtülmüştür. Orêmar mıntıkasının tümüne yayılan çatışmalarda Türk ordusuna ağır kayıplar verdirilmiştir. Yaşanan bu çatışmalarda toplam 35 asker öldürülmüş ve çok sayıda asker de yaralanmıştır. Ayrıca çatışmalarda 8 Türk askeri de gerilla güçlerimiz tarafından esir alınmıştır. Yine bu çatışmalarda 1 Adet A-6 ile 1 Adet Bomba atar ağır silahı, 3 Adet M-16 ve 3 Adet G-3 silahı ele geçirilmiştir.

Ayrıca gerilla güçlerimizin gösterdiği büyük direnişte Türk ordusu ve basınının iddia ettiği gibi çatışmalarda hiçbir gerillamızın şahadeti söz konusu olmayıp, yalnızca 3 gerillamız hafif şekilde yaralanmıştır.

Çatışmalarda esir alınan askerlerin künyeleri:

1)Ramazan Yüce
Mardin
Piyade Er

2)İrfan Beyaz
Antep
Er

3) Mehmet Şenkul
Niğde
Çavuş

4) Nihat Başova
Konya/Cihanbeyli
Er

5) İlhami Demir
Ağrı/Patnos
Er

6) Fatih Atakul
Denizli
Er

7) Halis Tan
Adana
Uzman Çavuş

8) İsmini sonra açıklayacağımız bir asker

ellerine sağlık. ne olacak bu iş bilmiyorum. deli olmamak elde değil! nasıl oluyorda bu çapulcular bu şekilde rahat olabiliyolar!

allahım sen baştaki insanlara akıl fikir ver akıllarını başlarına toplasınlar ve biran önce bu karmaşaya bir son versinler.

dostum propaganda yapıyolar bu psikoloji bir şey soguk kanlı olalım sona tepelerine binelim ................çocuklarının:pr:

ayrıca bu site izleniyo bilginize yakındada hacklenecek

Son düzenleme:
........................................................................................................................................................................................................................................................................... siz anladınız

dostum propaganda yapıyolar bu psikoloji bir şey soguk kanlı olalım sona tepelerine binelim ................çocuklarının:pr:

Şehit sayında evet propaganda yapıyorlar 12 şehitimizi 35 olarak yazmışlar ama esir edilen askerin oldugu bilgisini doğru buluyorum. Adamlar rütbesini kayıtlı oldugu ilçeyi bile yazmışlar.

Bu satten sonra sanırım özel kuvvetler konuşur. Umarım o 8 askeri hiç zarar görmeden getirebilirler.

Son düzenleme:
Hala neyi bekliyoruz. Daha fazla ne yapmalari gerekiyor? 74te kıbrısa girerken çok daha kuvvetli bir ülkemiydik?

ayrıca bu site izleniyo bilginize yakındada hacklenecek

vallahi bu site seyrediliyo falan bunlar hikaye gibi ya. madem seyrediyolar ben diyorum ki benim ev adresimi vericem gelsin a......a k........n çocukları da görelim bakalım propagandamı el yapımı atmacamı!!!!

vallahi bu site seyrediliyo falan bunlar hikaye gibi ya. madem seyrediyolar ben diyorum ki benim ev adresimi vericem gelsin a......a k........n çocukları da görelim bakalım propagandamı el yapımı atmacamı!!!!

dostum yanlış anladın türk istikbaratı izliyo zaten gerekli hack sitelerine gerekli linkler acıldı yakında tarih olur bu şerefsizlerin sitesi

Şehit sayında evet propaganda yapıyorlar 12 şehitimizi 35 olarak yazmışlar ama esir edilen askerin oldugu bilgisini doğru buluyorum. Adamlar rütbesini kayıtlı oldugu ilçeyi bile yazmışlar.

Bu satten sonra sanırım özel kuvvetler konuşur. Umarım o 8 askeri hiç zarar görmeden getirebilirler.

vala bu şerefsizlerin eline düşmektense ölmek daha iyidir diyarbakırda askerken şahit oldum bunların ne o.ç olduklarına ama yinede eger dogruysa elerinde türk askeri varsa alah yardımcıları olsun abi çatlıyacam yaw sinirden .........................................................!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
ya arkadaşlar iyi güzel hoş evet dünyanın sayılı orduları arasında gösteriliyoruz dogru.en yi plotlar türk plotlardır oda dogru.dayanıklılık olarak en iyisi yine biizmkiler.ama artık bu sonçları yaışmalarda degil gerçek hayatta görmek sitiyoruz oyle degilimi?.çok övündügümüz özel kuvvetler öldürmek, gerekirse ölmek için yetiştirilen kuvvetlerdir, ama ne hikmetse ölen hep hatice ananın seyfi ustanın çocuklarıdır.biraz objektif bakalım kendimizi boşa doldurmayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar